Η Αθηνά Οικονομάκου σε διακοπές στη Μύκονο με τον άντρα που παντρεύτηκε τρεις φορές

Η Αθηνά Οικονομάκου σε διακοπές στη Μύκονο με τον άντρα που παντρεύτηκε τρεις φορές

«Α, α, κρουαζιέρα θα σε πάω...» φέρεται να της είπε για ακόμα μία φορά ο γνωστός επιχειρηματίας.

«Α, α, κρουαζιέρα θα σε πάω... A, α, γιατί σε νοιάζομαι και σ' αγαπάω... A, α, Mύκονο και Σαντορίνη... A, α, σαν ερωτευμένοι πιγκουίνοι», αυτοί οι στίχοι που τραγούδησε ο Βαγγέλης Γερμανός είναι απολύτως ΟΚ, για να περιγράψουν την κατάσταση του Φίλιππου Μιχόπουλου ο οποίος και δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στα εν λόγω νησιά και στα οποία η σύντροφος και γυναίκα του, Αθηνά Οικονομάκου, τον ακολουθεί πάντα όταν χρειάζεται και ειδικότερα το καλοκαίρι όπου και είναι η «χρυσή» σεζόν.

Το ερωτευμένο ζευγάρι που παντρεύτηκε τρεις φορές, με σύμφωνο συμβίωσης, πολιτικό και θρησκευτικό γάμο, έχει αποκτήσει δύο παιδιά, το Μάξιμο και τη Σιέννα. Θυμίζουμε, ότι ο θρησκευτικός τους γάμος έγινε στη Μύκονο το φθινόπωρο του 2018 και φυσικά ήταν ένα από τα πιο talked about κοσμικά θέματα εκείνης της χρονιάς, ενώ ο πολιτικός γάμος τους έγινε στο Γύθειο.

Η οικογένεια, αυτό το διάστημα βρίσκεται στη Μύκονο και την ξενοδοχειακή μονάδα που διατηρεί στο νησί των Ανέμων ο γνωστός επιχειρηματίας και την παρουσία τους στη μαγική τοποθεσία γνωστοποίησε η γοητευτική ηθοποιός, σχεδιάστρια και instagrammer.

https://www.instagram.com/p/CfyzlQtNqAW

Διατηρώντας καθημερινή επικοινωνία με τους παραπάνω από 1 εκατομμύριο followers της, στις νέες της αναρτήσεις της η Αθηνά το «κρατάει» άκρως καλοκαιρινό πότε ποζάροντας με μαγιό, άλλοτε δείχνοντας πλάνα από εξόδους τους αλλά και φανερώνοντας τα παιχνίδια και τις δραστηριότητες με τα παιδιά της.

https://www.instagram.com/p/Cf4U7yWtSNu

Όπως ήταν αναμενόμενο οι ακόλουθοί της λάτρεψαν τις νέες φωτογραφίες που μετέφεραν τα vibes των διακοπών της.

Η Μύκονος έχει ιδιαίτερη σημασία για το ζευγάρι καθώς εκεί ήταν που γνωρίστηκαν το 2013. Η Αθηνά Οικονομάκου έχει περιγράψει σε συνέντευξή της στο περιοδικό People σχετικά με τη γνωριμία τους: «Γνωριστήκαμε στη Μύκονο, στην παραλία. Τελικά είχαμε βρεθεί και το προηγούμενο βράδυ, είχαμε έρθει μούρη με μούρη και εκείνος μετά μου είπε πως από τότε κάτι υπήρχε στην ατμόσφαιρα. Εγώ δεν το θυμάμαι όμως κι αυτό είναι το παράπονό του! Ουσιαστικά συναντηθήκαμε τυχαία την επόμενη ημέρα στην παραλία, εκεί γνωριστήκαμε».

https://www.instagram.com/p/B3RStE0nY9i