Η Χρύσα Μιχαλοπούλου ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ σε προχωρημένη εγκυμοσύνη

Η Χρύσα Μιχαλοπούλου ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ σε προχωρημένη εγκυμοσύνη

Οι νέες φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές διακοπές του σεφ Λεωνίδα Κουτσόπουλου και της εγκυμονούσας ηθοποιού αγαπημένης του. 

Η Χρύσα Μιχαλοπούλου και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα αγαπημένα μας ζευγάρια, που λατρεύουμε να βλέπουμε σε κοινά στιγμιόποτυπα - παρόλο που οι δημόσιες εμφανίσεις τους είναι σπάνιες αφού έχουν επιλέξει να κρατούν χαμηλό προφίλ.

Το ζευγάρι διανύει μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής του, αφού η ηθοποιός βρίσκεται στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της. Οι δυο τους πλέουν σε πελάγη ευτυχίας και ανυπομονούν να κρατήσουν στα χέρια τους το πρώτο τους παιδάκι και καρπό τους έρωτά τους. Όπως έχει αποκαλύψει ο Πάνος Ιωαννίδης, το μωράκι που περιμένει η Χρύσα Μιχαλοπούλου είναι αγοράκι και ο αγαπημένος κριτής του MasterChef μαζί με τη σύντροφό του απολαμβάνουν αυτές τις μέρες όμορφες καλοκαιρινές στιγμές αδημονώντας για το ξεκίνημα της νέας τους ζωής.

Χρύσα Μιχαλοπούλου: Η σύντροφος του Λεωνίδα Κουτσόπουλου με μαγιό στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της

Η Χρύσα Μιχαλοπούλου ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ και είναι πιο λαμπερή από ποτέ

Το βράδυ της Κυριακής (24/7), η Χρύσα Μιχαλοπούλου θέλησε να μοιραστεί με τους followers της στο Instagram μερικές φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές της διακοπές. Στην πρώτη φωτογραφία του post, η ηθοποιός ποζάρει εντελώς άβαφη και φυσική κάτω από το φως του ήλιου, αφήνοντας τους fans της άφωνους με το πόσο όμορφη και λαμπερή είναι.

https://www.instagram.com/p/CgZ_-jaLyv2

Η σύντροφος του «σεφ της καρδιάς μας» δεν ανέβασε ολόσωμη φωτογραφία που να δείχνει τη φουσκωμένη κοιλίτσα της, καθώς το ζευγάρι έχει επιλέξει να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο απρόσμενος έρωτας που κατέληξε σε σχέση ζωής

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η Χρύσα Μιχαλοπούλου είναι ζευγάρι εδώ και περίπου δύο χρόνια και όπως έχουν παραδεχθεί οι ίδιοι, γνωρίστηκαν διαδικτυακά.

Αν και έχουν άριστες σχέσεις με το διαδίκτυο, σπάνια ανεβάζουν κοινές τους φωτογραφίες αλλά και πιο προσωπικά πλάνα.

Μιλώντας για τη σχέση της με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, η Χρύσα Μιχαλοπούλου είχε πει χαρακτηριστικά:

«Έχω επιλέξει να μη λαμβάνω υπόψιν μου το θέμα της δημοσιότητας. Δεν έχει να κάνει ούτε με εμένα προσωπικά, ούτε με τη δουλειά μου. Καταλαβαίνω γιατί συμβαίνει, δεν το εκλαμβάνω αρνητικά, αλλά προσπαθώ να κρατώ μια απόσταση. Το να είσαι με έναν πολύ γνωστό άνθρωπο και τόσο αγαπητό στον κόσμο, αναπόφευκτα προσελκύει κάποιο ενδιαφέρον. Δεν είναι όμως, το ζητούμενο, δεν σημαίνει κάτι στη ζωή μου αυτό. Πιστεύω πάντως, πως έχω καταφέρει να έχω μία ισορροπία».