Χρύσα Μιχαλοπούλου: Η σύντροφος του Λεωνίδα Κουτσόπουλου με μαγιό στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της

Κατερίνα Μπούσιου
Χρύσα Μιχαλοπούλου: Η σύντροφος του Λεωνίδα Κουτσόπουλου με μαγιό στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της

Οι κοινές διακοπές με την ολόιδια αδελφή της Όλγα στην Αντίπαρο, στο πλευρό του κριτή του MasterChef. 

Μέχρι τα τέλη του Αυγούστου ο αγαπημένος κριτής του MasterChef Λεωνίδας Κουτσόπουλος, θα γίνει για πρώτη φορά μπαμπάς. Αυτές τις ημέρες βρίσκεται στην Αντίπαρο όπου έχει και το εστιατόριο του και κοντά του φυσικά είναι η εγκυμονούσα σύντροφός του Χρύσα Μιχαλοπούλου. Αλλά δεν είναι μόνοι τους, καθώς η Χρύσα χαίρεται και την συντροφιά της αδελφής της Όλγας, με την οποία μοιάζουν σα δύο σταγόνες νερό.

michalopouloumagio.jpg

Με μαγιό στην παραλία

Η σχέση της ηθοποιού με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, μετρά ήδη δύο χρόνια και η εγκυμοσύνη της, έμεινε για πολύ καιρό κρυφή και ήρθε να συμπληρώσει το baby boom του MasterChef, αφού και ο Πάνος Ιωαννίδης έγινε πρόσφατα μπαμπάς. Τώρα πια βρίσκεται στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της και όλα για εκείνη κυλούν ήρεμα και χαλαρά, αν κρίνουμε από την πρόσφατη κοινή εμφάνιση με τον σύντροφό της και γνωστό σεφ σε συναυλία στην Αθήνα. Η Xρύσα Μιχαλοπούλου μάλιστα πόζαρε και με μαγιό από τις διακοπές της, αλλά χωρίς να φαίνεται η κοιλίτσα της, στην φωτογραφία που δημοσίευσε η ίδια στο προφίλ της στο Instagram.

Σε ένα story της ωστόσο έκανε tag την αδελφή της, η οποία επίσης βρίσκεται μαζί της στις διακοπές της.

michalopoulouadelfi.jpg

Μάντεψε ποιά είναι ποιά

Και ανατρέχοντας στο δικό της προφίλ στο Instagram αναρωτηθήκαμε, ποια είναι ποια γιατί η ομοιότητά τους είναι εμφανής, χωρίς μάλιστα να είναι δίδυμες.

https://www.instagram.com/p/CNnOPTvgHd9

Η Όλγα Μιχαλοπούλου είναι επίσης ηθοποιός και πρόσφατα την είχαμε δει και στην σειρά του Mega «Το αύριο μας ανήκει». Η σχέση με την αδελφή της είναι πάρα πολύ στενή, αφού είναι και η μεγαλύτερη σε ηλικία και όπως είχε δηλώσει σε συνέντευξή της: «Η Χρύσα είναι στήριγμα. Την συμβουλεύομαι. Τη θαυμάζω και μου αρέσει που κάνω το ίδιο επάγγελμα. Δεν φοβάμαι τη σύγκριση. Με τη Χρύσα είμαστε διαφορετικές πολύ, δεν είχαμε ποτέ ανταγωνισμό. Η Χρύσα είναι πιο χύμα, πιο χαλαρή, εγώ δεν είμαι έτσι».

Λεωνίδας Κουτσόπουλος και Χρύσα Μιχαλοπούλου είναι το πιο cool ζευγάρι - Το ίδιο και το σπίτι τους

https://www.instagram.com/p/CVScKQ5Mncq