Ο Φίλιππος Τσαγκρίδης με κοστούμι σε σκάφος στις Σπέτσες και η Κατερίνα Καινούργιου για νέο fitting

Ο Φίλιππος Τσαγκρίδης με κοστούμι σε σκάφος στις Σπέτσες και η Κατερίνα Καινούργιου για νέο fitting
Instagram

Μάλιστα, η Katken85 υιοθετεί χωρίς μακιγιάζ και φίλτρα look και αποθεώνεται. 

Λίγες εβδομάδες αφότου έγινε γνωστή η επανασύνδεση του Φίλιππου Τσαγκρίδη και της Κατερίνας Καινούργιου, το ζευγάρι τελικά αποφάσισε να διακόψει οριστικά τον δεσμό του όπως διέρρευσε στα media και επιβεβαίωσαν και οι ίδιοι με τον τρόπο τους κάνοντας τα σχετικά unfollow.

Έτσι, το πρώην ζευγάρι πραγματοποιεί τις διακοπές του σε διαφορετικά μέρη, με την Κατερίνα Καινούργιου να περνάει ποιοτικό στη Μύκονο με τους καλούς της φίλους Πηγή Δεβετζή και Νίκο Κοκλώνη και τον εφοπλιστή να βρίσκεται στις Σπέτσες με τους φίλους του.

https://www.instagram.com/p/CgcbpUkr3h-
https://www.instagram.com/p/CgXLjOioMWs

Στις διακοπές της, βλέπουμε την 37χρονη παρουσιάστρια να είναι χαλαρή και να ανεβάζει φωτογραφίες χωρίς μακιγιάζ και φίλτρα ενώ σε κάποια άλλα στόρι της στο αγαπημένο της Instagram βλέπουμε και κάποιες άλλες αναρτήσεις της οι οποίες αφορούν προσεχή σχέδιά της. Όπως για παράδειγμα, το γεγονός πως σύντομα πρόκειται να βρεθεί καλεσμένη σε επίσημη περίσταση δείχνοντάς μας το fitting από τη δημιουργία που πρόκειται να επιλέξει. Και όπως βλέπουμε από τα σχετικά πλάνα που ανέβασε στο προφίλ της τη Δευτέρα 25 Ιουλίου, το πορτοκαλί τής ταιριάζει απόλυτα.

Τα στόρι της Κατερίνας Καινούργιου αναφορικά με το fitting

Την ίδια ώρα, ο γνωστός εφοπλιστής βρίσκεται στις Σπέτσες και το Σάββατο (23/7) διασκέδαζε δίχως αύριο πάνω σε σκάφος μαζί με φίλους του όπως είδαμε και σε σχετικά στόρι που μοιράστηκε ο ίδιος στην κοινωνική πλατφόρμα.

Τα στόρι του Φίλιππου Τσαγκρίδη

«Είχατε δίκιο... Δεν χρειάζομαι φίλτρα»

Σε άλλες αναρτήσεις της, η παρουσιάστρια του Super Κατερίνα βλέπουμε πως ποζάρει χωρίς μακιγιάζ και φίλτρα κάνοντας τη διαπίστωση πως είναι καλύτερα έτσι.

H κίνηση της παρουσιάστριας που είχε αποκαλύψει τη σημερινή τους σχέση

Μπορεί όλα το τελευταίο διάστημα να έδειχναν πως η σχέση ανάμεσα στην Κατερίνα Καινούργιου και τον Φίλιππο Τσαγκρίδη είχε αναθερμανθεί και το περιβάλλον της να άφηνε ανοιχτό το ενδεχόμενο της επανασύνδεσης τελικά, τα πράγματα άλλαξαν και όπως φαίνεται επήλθε η οριστική ρήξη ανάμεσά τους.

Η Κατερίνα Καινούργιου και ο Φίλιππος Τσαγκρίδης υπήρξαν ζευγάρι για τρία χρόνια ενώ πριν μερικούς μήνες αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους γεγονός που επηρέασε πολύ την ψυχολογία της παρουσιάστριας. Το τελευταίο διάστημα, είχαν έρθει και πάλι πιο κοντά δίνοντας την εντύπωση πως ο έρωτας ανάμεσά τους δεν είχε σβήσει.

Όταν η Κατερίνα Καινούργιου έκανε unfollow τον Φίλιππο Τσαγκρίδη

katken2.jpg

Μια κίνηση της παρουσιάστριας στο Instagram πριν από μία εβδομάδα ήρθε για να δώσει οριστικό τέλος στις φήμες επανασύνδεσης και να επιβεβαιώσει πως η ρήξη ανάμεσά τους είναι οριστική και αμετάκλητη.

Η Κατερίνα Καινούργιου αποφάσισε να κάνει unfollow τον πρώην σύντροφό της θέλοντας ίσως να απομακρυνθεί από εκείνον και να μην βλέπει τι κάνει σε καθημερινή βάση. Το μόνο σίγουρο είναι πως η οικοδέσποινα του «Super Katerina» δείχνει αποφασισμένη να γυρίσει οριστικά σελίδα στη ζωή της.

Σε άλλα νέα, η Κατερίνα Καινούργιου φαίνεται πως τα ξαναβρήκε με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη

Οι φήμες επανασύνδεσης

Σύμφωνα με την εφημερίδα «On time», η Κατερίνα Καινούργιου και ο πρώην σύντροφός της, είχαν δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους. Οι πληροφορίες την ήθελαν να βρέθηκε στην Ιταλική πρωτεύουσα μαζί του πριν 3 εβδομάδες όπου χαλάρωσαν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ακολούθησε το ταξίδι της παρουσιάστριας στην Κρήτη και η «σιγή ιχθύος» του επιχειρηματία στο Instagram.

Οι δυο τους ταξίδεψαν με το ίδιο αεροπλάνο, αλλά προκειμένου να θολώσουν τα νερά, έφτασαν χωριστά στο αεροδρόμιο και πέρασαν το check in με διαφορά ώρας. «Κινήθηκαν πολύ προσεκτικά, γιατί δεν θέλουν να δώσουν λαβές για νέα δημοσιεύματα. Και αυτό ισχύει και για τους δυο», ανέφερε πηγή στην εφημερίδα «ON time».

Αν παρακολουθείς την Κατερίνα Καινούργιου στο πέρασμα των ετών, θα γνωρίζεις ότι μόλις χωρίζει δεν κρατάει φιλικές σχέσεις με τους πρώην συντρόφους της και το unfollow δεν αργεί να έρθει μετά τον χωρισμό.

Ωστόσο σε αυτή την περίπτωση, ούτε η παρουσιάστρια αλλά ούτε και ο επιχειρηματίας είχαν σταματήσει να ακολουθούν ο ένας τον άλλον, πράγμα που δείχνει ότι παρά τον χωρισμό τους, συνέχισαν να διατηρούν καλές σχέσεις. Αυτό ωστόσο άλλαξε σήμερα αφού η παρουσιάστρια έκανε unfollow τον επιχειρηματία και έδωσε τέλος στις φήμες που τους ήθελαν ξανά ζευγάρι.