5 βερνίκια στις αποχρώσεις του κόκκινου για τέλειο μανικιούρ σαν της Κατερίνας Καινούργιου

Μαρία Ροδίτη
5 βερνίκια στις αποχρώσεις του κόκκινου για τέλειο μανικιούρ σαν της Κατερίνας Καινούργιου

Η Κατερίνα Καινούργιου έκανε το πιο διαχρονικό και κομψό μανικιούρ. Κάν’ το κι εσύ μόνη σου σε μια απόχρωση του κόκκινου που κολακεύει την επιδερμίδα σου.

Λίγο πριν φύγεις για διακοπές – εκτός από τα ρούχα που θα πάρεις μαζί σου- σκέφτεσαι και τι μανικιούρ θα κάνεις. Θέλεις, άλλωστε, ένα nail art απλό και chic, που να κολακεύει την επιδερμίδα, αλλά και να συνδυάζεται με τα πάντα. Η Κατερίνα Καινούργιου σού έχει την τέλεια λύση!

Η παρουσιάστρια του ALPHA έκανε το απόλυτο κόκκινο μανικιούρ και με ένα Insta Story το αποκάλυψε στους followers της. Υπάρχει, άλλωστε, κάτι πιο κομψό και all-time classic από τα κόκκινα νύχια; Όχι, φυσικά!

Wedding nails: 10 super chic μανικιούρ για νύφες

Το κόκκινο μανικιούρ της Κατερίνας Καινούργιου

«Κατακόκκινα… μες στο κατακαλόκαιρο», έγραψε η Κατερίνα Καινούργιου στο Insta Story της δείχνοντας τα κόκκινα νύχια της στο λευκό και γαλάζιο φόντο του φορέματός της. Η παρουσιάστρια δεν επέλεξε κάποιο nail art, αλλά προτίμησε την απόλυτα κλασική εκδοχή του κόκκινου μανικιούρ.

katken_kokkina_nyxia.jpg

Το συγκεκριμένο κόκκινο είναι το κόκκινο της φωτιάς, αυτό που ταιριάζει πραγματικά σε όλες τις επιδερμίδες. Επειδή, όμως, μπορεί να το έχεις κάνει ξανά και ξανά και ίσως να το έχεις βαρεθεί, μπορείς να επιλέξεις και κάποια άλλη απόχρωση του κόκκινου για το δικό σου μανικιούρ.

Shopping time

Αν, για παράδειγμα, έχεις μαυρίσει αρκετά ένα κοραλλί βερνίκι θα αναδείξει τέλεια το μαύρισμα σου. Ένα πορτοκαλοκόκκινο βερνίκι είναι, επίσης, super chic και άκρως καλοκαιρινό. Η επιλογή… δική σου!

Στην παρακάτω gallery θα βρεις 5 βερνίκια σε όλες τις αποχρώσεις του κόκκινου για να διαλέξεις αυτό που κολακεύει τον δικό σου τόνο επιδερμίδας. Καλά ψώνια, girl!