Η Ηλιάνα μοιράζει καυτά φιλιά στα Κουφονήσια και ο Snik μες της Μυκόνου τα στενά με τη σύντροφό του

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Ηλιάνα μοιράζει καυτά φιλιά στα Κουφονήσια και ο Snik μες της Μυκόνου τα στενά με τη σύντροφό του

Οι πρώην σύντροφοι έχουν γυρίσει σελίδα και απολαμβάνουν το καλοκαίρι με τις σχέσεις τους.

Ένα ανέμελο καλοκαίρι γεμάτο έρωτα και όμορφες στιγμές περνά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στα Κουφονήσια. Το μοντέλο-παρουσιάστρια ζει τον απόλυτο έρωτα τους τελευταίους μήνες στο πλευρό του αρχιτέκτονα και πρώην συζύγου της, Γιάννη Καραβασάνη.

Οι φωτογραφίες που έκαναν τον γύρο του Τύπου, τους δείχνουν full in love, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα. Το ερωτευμένο ζευγάρι εντοπίστηκε από τους παπαράτσι σε παραλία του νησιού όπου έκαναν βουτιές και αντάλλαξαν παθιασμένα φιλιά όπως είδαμε στο Hello.

https://www.instagram.com/p/CgeVBy5KbJB

Το love story και ο γάμος με τον Γιάννη Καραβασάνη

Ο νέος σύντροφος της Ηλιάνας Παπαγεωργίου μόνο άγνωστος δεν της ήταν αφού πρόκειται για τον έρωτα της ζωής της. Ο γοητευτικός αρχιτέκτονας και το μοντέλο έχουν ένα θυελλώδες love story, το οποίο όπως φαίνεται δεν είχε λήξει ποτέ.

Το ζευγάρι ήταν ξανά μαζί στο παρελθόν και ο έρωτάς τους είχε φτάσει μέχρι τα σκαλιά της εκκλησίας. Μπορεί το μοντέλο να μην παραδέχθηκε ποτέ δημόσια τον γάμο της, ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν πως διαζύγιο δεν εκδόθηκε ποτέ.

Όπως η εκπομπή «Happy Day» είχε αναφέρει, η Ηλιάνα Παπαγεωγίου και ο σύντροφός της, Γιάννης Καραβασάνης γνωρίστηκαν το 2010 και ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα. Αυτό που ελάχιστοι γνώριζαν είναι πως οι δυο τους παντρεύτηκαν στο Los Angeles το 2015 με κουμπάρους την Γιάννα Τερζή και τον Δημήτρη Γιαννέτο.

Ο Snik είναι full in love με την Γιώτα Ιωαννίδου

Νέα σελίδα έχει γυρίσει εδώ και λίγους μήνες στην προσωπική του ζωή ο trapper Snik. Παρά τις έντονες φήμες που κυκλοφορούσαν το περασμένο διάστημα, ο 35χρονος τραγουδιστής δεν επανασυνδέθηκε με την πρώην σύντροφό του, Ηλιάνα Παπαγεωργίου αλλά αποφάσισε να κάνει μια νέα στο πλευρό της νεαρής Γιώτας Ιωαννίδου.

snik.jpg

Μετά το πρόσφατο ταξίδι τους στο Παρίσι, το ζευγάρι συνεχίζει να απολαμβάνει τις διακοπές του, αυτή τη φορά στην μαγευτική Σαντορίνη και την Μύκονο. Ο trapper συνδυάζει δουλειά και διασκέδαση αφού όπως είδαμε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ηχογραφεί νέα τραγούδια σε διάσημο studio της περιοχής.

Η σύντροφός του βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του και δεν σταματά να δημοσιεύει στιγμιότυπα από την απόδρασή τους στα social media. Οι δυο τους εκμεταλλεύτηκαν όσο ελεύθερο χρόνο είχαν για να απολαύσουν ξέγνοιαστες στιγμές.

Η σχέση και ο χωρισμός του Snik με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

H Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Snik έκαναν τις πρώτες κοινές εξόδους τους τον Οκτώβριο του 2019. O έρωτας της παρουσιάστριας με τον trapper ήταν μεγάλος ενώ το ζευγάρι έμεινε για σχεδόν 1,5 χρόνο κάτω από την ίδια στέγη στα Βόρεια προάστια.

Στις αρχές του 2021 το μοντέλο-παρουσιάστρια μοιράστηκε ένα νέο post στο Instagram μαζί με τον αγαπημένο της Snik ωστόσο λίγο αργότερα εμφανίστηκαν τα σύννεφα στη σχέση τους. Τον περασμένο Απρίλιο η είδηση του χωρισμού τους έκανε τον γύρο του διαδικτύου και μονοπώλησε το ενδιαφέρον του Τύπου.

https://www.instagram.com/p/B_0B1LdplaR

Το τελευταίο χρονικό διάστημα κυκλοφορούσαν αρκετά σενάρια περί επανασύνδεσης του γνωστού μοντέλου και του trapper, ενώ όπως αποδείχθηκε οι δυο τους επικοινώνησαν κατά το ταξίδι της Ηλιάνας στην Αμερική. Ο Snik δέχτηκε ένα φωνητικό μήνυμα από την Ηλιάνα Παπαγεωργίου όσο βρισκόταν σ' ένα από τα πολλά live streams που πραγματοποιεί στο διαδίκτυο.

Πηγή κεντρικής: ilianapapageorgiou

Στη gallery που ακολουθεί θα δεις μερικές από τις πιο καλοκαιρινές λήψεις της Ηλιάνας Παπαγεωργίου.