Γη της ελιάς: Οι πρωταγωνιστές απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές πριν τον δεύτερο κύκλο

Ιωάννα Τζανή
Γη της ελιάς: Οι πρωταγωνιστές απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές πριν τον δεύτερο κύκλο

Ποιοι πρωταγωνιστές πήραν τα... βουνά και ποιοι ψήφισαν θάλασσα; Γκερέκου, Λιάντου, Παππά και άλλοι ηθοποιοί έτσι όπως δεν τους έχεις ξαναδεί. 

Ο δεύτερος κύκλος της σειράς «Η Γη της ελιάς» ξεκινά τον Σεπτέμβριο και έτσι οι πρωταγωνιστές έχουν λίγο χρόνο αυτόν τον μήνα για να χαλαρώσουν και να απολαύσουν άλλοι τη θάλασσα και τον ήλιο, άλλοι τη φύση και το πράσινο.

Έτσι, οι αγαπημένοι ηθοποιοί περνούν τον Ιούλιό τους ξέγνοιαστα, μέχρι να αρχίσουν και πάλι οι προετοιμασίες και τα γυρίσματα.

Ξεχάστε την Ιουλία - Η Αντιγόνη Κουλουκάκου γίνεται ξανά μοντέλο σε ένα ιδιαίτερο fashion project

Τα νέα επεισόδια αναμένονται να είναι ανατρεπτικά και με συγκλονιστικές εξελίξεις, οπότε οι πρωταγωνιστές πήραν το καπελάκι τους, έναν καφέ στον χέρι και πήγαν να ξεκουραστούν μέχρι νεοτέρας!

Άντζελα Γκερέκου

Η Άντζελα Γκερέκου επέλεξε να πάρει τα... βουνά και τα λαγκάδια, και συγκεκριμένα πήγε στο ορεινό χωριό Πενταγιοί, το οποίο βρίσκεται στη Φωκίδα.

https://www.instagram.com/p/CgTxE-trHU8

Εκεί απόλαυσε τον καθαρό αέρα και τη φύση, στέλνοντας το δικό της μήνυμα για την προστασία του περιβάλλοντος και των δασών μας.

«Χωρίς Φύση δεν υπάρχει Ζωή! Προστατεύουμε τα δάση μας ,προστατεύουμε την Ζωή μας! Προσευχομαστε για αυτούς που παλεύουν με όλη τους την ψυχή για να σώσουν ότι μπορούν», έγραψε χαρακτηριστικά στο Instagram η ηθοποιός.

Χρύσα Παππά

Χωρίς να αποκαλύψει το μέρος στο οποίο βρίσκεται, η Χρύσα Παππά πόζαρε δίπλα στη θάλασσα με μαγιό και μπαντάνα στο κεφάλι και εντυπωσίασε.

https://www.instagram.com/p/Cf6oa5mKxCe

Αφροδίτη Λιάντου

Η Αφροδίτη Λιάντου κάνει ηλιοθεραπεία απολαμβάνοντας τον καφέ της και ποζάρει άβαφη και σαγηνευτική όπως πάντα.

https://www.instagram.com/p/CgFDgtxIgdq

Τάσος Ιορδανίδης

Στον Σαρωνικό Κόλπο βρέθηκε ο Τάσος Ιορδανίδης, ποζάροντας πάνω σε ένα jet ski και δίνοντας ραντεβού με τους followers και τους τηλεθεατές της Γης της ελιάς από Σεπτέμβρη.

Αλέξανδρος Μαρτίδης

Ο «αστυνόμος της καρδιάς μας» λατρεύει το καλοκαίρι όπως δηλώνει ο ίδιος, και κάθε φορά που βρίσκει ελεύθερο χρόνο δεν χάνει την ευκαιρία να κάνει βουτιές.

Μπορεί να μην επισκέφθηκε τα νησιά μας και να παρέμεινε στην Κύπρο, όμως ο Αλέξανδρος Μαρτίδης δείχνει να περνάει υπέροχα απολαμβάνοντας μπάνια στην πισίνα και κάνοντας βόλτες δίπλα στη θάλασσα.

Αντιγόνη Νεοφύτου

Η νεαρή ηθοποιός της Γης της ελιάς, Αντιγόνη Νεοφύτου, είναι ο ορισμός του «the body» και αυτό μπορείς να το διαπιστώσεις και μόνη σου ρίχνοντας μια ματιά στις φωτογραφίες που ποστάρει στο Instagram από τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Σπύρος Νικολαΐδης

Ο Σπύρος Νικολαΐδης δεν θα συμμετέχει στον δεύτερο κύκλο της σειράς, αφού η μοίρα τού έπαιξε σκληρό παιχνίδι στα τελευταία επεισόδια, γι' αυτό και έχει αρκετό ελεύθερο χρόνο για να απολαύσει τις ομορφιές των ελληνικών νησιών.

https://www.instagram.com/p/CgR2kiPIbci

Ο νεαρός ηθοποιός βρέθηκε στη μαγευτική Σαντορίνη και πόζαρε στην Οία, χαρίζοντας στους followers του υπέροχες εικόνες.

Cover photo: @angela_gerekou