Η Κατερίνα Καινούργιου κάνει κάποιες διαπιστώσεις στη Μύκονο, σαν άλλη Carrie Bradshaw

Η Κατερίνα Καινούργιου κάνει κάποιες διαπιστώσεις στη Μύκονο, σαν άλλη Carrie Bradshaw
Instagram

Η KatKen85 λέει, «Εκείνη ήταν ουράνιο τόξο, αλλά εκείνος ήταν τυφλός» και προσθέτει, «Αν άλλαζα κάτι θα, έβαζα ένα όριο στη ψυχή μου».

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι μια γυναίκα που υπάρχει στην ελληνική τηλεόραση εδώ και 20 σχεδόν χρόνια. Μάλιστα, τα μισά από αυτά, είναι μπροστά από τις κάμερες και εδώ και μια 7ετία περίπου είναι «κεντρικιά» όπως έχει πει και η ίδια.

Τη στιγμή που τα επαγγελματικά της, είναι σε ένα πολύ καλό σημείο και βιώνει την αναγνώριση των κόπων της, το προσωπικό κομμάτι δεν έχει εξελιχθεί μέχρι στιγμής όπως εκείνη ονειρεύεται. Και το πώς ονειρεύεται την προσωπική της ζωή, είναι κάτι που έχει επικοινωνήσει ουκ ολίγες φορές μέσα από τις εκπομπές της.

Πριν από λίγες ημέρες, έγινε γνωστή η είδηση πως η 37χρονη παρουσιάστρια χώρισε οριστικά από τον επί τρία χρόνια σύντροφό της, Φίλιππο Τσαγκρίδη. Πριν το οριστικό τέλος, είχε προηγηθεί μία επανασύνδεση προκειμένου να επαναξιολογήσουν τη σχέση τους. Όπως όμως έδειξε η ιστορία τους, αυτά που τους χωρίζουν είναι περισσότερα από αυτά που τους ενώνουν.

Αυτές τις ημέρες, είδαμε τον εφοπλιστή να διασκεδάζει στις Σπέτσες με καλούς του φίλους, ενώ η τηλεοπτική «Super Κατερίνα» περνάει ποιοτικό χρόνο με τον Νίκο Κοκλώνη και την Πηγή Δεβετζή στη Μύκονο. Όπως είναι αναμενόμενο, οι αναρτήσεις είναι αρκετές και σε καθημερινή βάση, καθώς θέλει να αλληλοεπιδρά συνεχώς με τους εκατοντάδες χιλιάδες followers της.

Ανάμεσα σε ρούχα, μαγευτικά τοπικά και giveaway, η Κατερίνα Καινούργιου, λέει και κάποια άλλα πράγματα που την απασχολούν, όπως:

«Αν άλλαζα κάτι θα, έβαζα ένα όριο στη ψυχή μου».

295059543_1131344591069641_503955019625101989_n.jpg

Ή

«Εκείνη ήταν ουράνιο τόξο, αλλά εκείνος ήταν τυφλός»

295609149_578303150616049_909453437533239807_n.jpg

Σαν άλλη Carrie Bradshaw, που αγαπάει τη μόδα αλλά είναι και απίστευτα ρομαντική, η παρουσιάστρια στέλνει τα μηνύματά της εκεί που θέλει, με τον τρόπο που θέλει. Και όταν δεν κάνει αυτές τις διαπιστώσεις, απολαμβάνει όμορφες στιγμές στην αγαπημένη της Μύκονο.

Ο Φίλιππος Τσαγκρίδης με κοστούμι σε σκάφος στις Σπέτσες και η Κατερίνα Καινούργιου για νέο fitting

Λίγες εβδομάδες αφότου έγινε γνωστή η επανασύνδεση του Φίλιππου Τσαγκρίδη και της Κατερίνας Καινούργιου, το ζευγάρι τελικά αποφάσισε να διακόψει οριστικά τον δεσμό του όπως διέρρευσε στα media και επιβεβαίωσαν και οι ίδιοι με τον τρόπο τους κάνοντας τα σχετικά unfollow.

Έτσι, το πρώην ζευγάρι πραγματοποιεί τις διακοπές του σε διαφορετικά μέρη, με την Κατερίνα Καινούργιου να περνάει ποιοτικό στη Μύκονο με τους καλούς της φίλους Πηγή Δεβετζή και Νίκο Κοκλώνη και τον εφοπλιστή να βρίσκεται στις Σπέτσες με τους φίλους του.

Στις διακοπές της, βλέπουμε την 37χρονη παρουσιάστρια να είναι χαλαρή και να ανεβάζει φωτογραφίες χωρίς μακιγιάζ και φίλτρα ενώ σε κάποια άλλα στόρι της στο αγαπημένο της Instagram βλέπουμε και κάποιες άλλες αναρτήσεις της οι οποίες αφορούν προσεχή σχέδιά της. Όπως για παράδειγμα, το γεγονός πως σύντομα πρόκειται να βρεθεί καλεσμένη σε επίσημη περίσταση δείχνοντάς μας το fitting από τη δημιουργία που πρόκειται να επιλέξει. Και όπως βλέπουμε από τα σχετικά πλάνα που ανέβασε στο προφίλ της τη Δευτέρα 25 Ιουλίου, το πορτοκαλί τής ταιριάζει απόλυτα.

Τα στόρι της Κατερίνας Καινούργιου αναφορικά με το fitting

Την ίδια ώρα, ο γνωστός εφοπλιστής βρίσκεται στις Σπέτσες και το Σάββατο (23/7) διασκέδαζε δίχως αύριο πάνω σε σκάφος μαζί με φίλους του όπως είδαμε και σε σχετικά στόρι που μοιράστηκε ο ίδιος στην κοινωνική πλατφόρμα.

Τα στόρι του Φίλιππου Τσαγκρίδη

«Είχατε δίκιο... Δεν χρειάζομαι φίλτρα»

Σε άλλες αναρτήσεις της, η παρουσιάστρια του Super Κατερίνα βλέπουμε πως ποζάρει χωρίς μακιγιάζ και φίλτρα κάνοντας τη διαπίστωση πως είναι καλύτερα έτσι.