Jennifer Garner: Η σπάνια αποκάλυψη για τα παιδικά της χρόνια και την τραυματική εμπειρία που βίωσε

Jennifer Garner: Η σπάνια αποκάλυψη για τα παιδικά της χρόνια και την τραυματική εμπειρία που βίωσε

Η ηθοποιός έχει αποκτήσει τρία παιδιά με τον πρώην σύζυγό της, Ben Affleck.

Η Jennifer Garner σπάνια μιλάει για την προσωπική της ζωή και είναι ελάχιστα εκείνα που γνωρίζουμε για εκείνη, πέρα από τις επιτυχίες της στον κινηματογράφο. Ωστόσο, αυτή τη φορά η ηθοποιός αποκάλυψε ένα γεγονός που συνέβη κατά την παιδική της ηλικία και ήταν ιδιαίτερα τραυματικό για εκείνη.

Η 50χρονη έκανε ένα σχόλιο στη δημοφιλή σελίδα στο Instagram Upworthy, με αφορμή την ιστορία ενός χρήστη για ένα γεγονός που συνέβη στο σπίτι με τη γάτα του.

Έξαλλη η Jennifer Garner με τον Ben Affleck, και λογικό - Άφησε τον 10χρονο γιο τους στο τιμόνι

Ο χρήστης έγραψε χαρακτηριστικά: «Τον περασμένο μήνα η γάτα μου εξαφανίστηκε. Πριν από μια εβδομάδα την βρήκα και την έφερα σπίτι. Σήμερα η γάτα μου επέστρεψε. Τώρα έχω δύο ίδιες γάτες», με την Jennifer Garner να απαντά:

«Σου ορκίζομαι ότι αυτό μου συνέβη όταν ήμουν παιδί. Αυτό είναι πολύ συγκινητικό για μένα», έγραψε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας emoji που κλαίνε και με γάτες.

Η ηθοποιός είναι ιδιαίτερα φιλόζωη και αυτό μπορεί να το διαπιστώσει κανείς ρίχνοντας μια ματιά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αφού η Garner κάνει πολύ συχνά δημοσιεύσεις με ζωάκια.

https://www.instagram.com/p/Cb_H8dQAW0m

Ποια η θέση της Jennifer Garner στον γάμο JLo - Ben Affleck;

Η Jennifer Garner ζει με τα τρία παιδιά που έχει αποκτήσει με τον πρώην σύζυγό της Ben Affleck, τη Violet, τη Seraphina και τον Samuel. Ωστόσο αυτές τις μέρες τα παιδιά βρίσκονται στο Παρίσι με τον μπαμπά τους και τη θετή τους μητέρα Jennifer Lopez, μετά τον γάμο-έκπληξη που πραγματοποίησε το ζευγάρι στις 17 Ιουλίου.

Στη γαλλική πρωτεύουσα βρίσκονται επίσης και τα δίδυμα παιδιά της JLo, Emme και Max, τα οποία έχει αποκτήσει με τον πρώην σύζυγό της Marc Anthony.

Αν και η Jennifer Garner δεν έχει αναφερθεί δημόσια στον πρόσφατο γάμο του πρώην συζύγου της, αναμφίβολα είναι υποστηρικτική καθώς το πρώην ζευγάρι έχει διατηρήσει πολύ καλές σχέσεις μετά το διαζύγιό του. Μάλιστα, έχουν επιλέξει να μένουν πολύ κοντά ο ένας στον άλλον ώστε τα παιδιά τους να μπορούν να βλέπουν το ίδιο συχνά και τους δύο γονείς τους