Έξαλλη η Jennifer Garner με τον Ben Affleck, και λογικό - Άφησε τον 10χρονο γιο τους στο τιμόνι

Έξαλλη η Jennifer Garner με τον Ben Affleck, και λογικό - Άφησε τον 10χρονο γιο τους στο τιμόνι

Η Jennifer Garner στα Screen Actors Guild Awards  2020

Κανένας λόγος δεν υπήρχε να συμβεί αυτό, άσε που θα μπορούσαν να είναι πολύ σοβαρά τα πράγματα.

Σε μεγάλη ανησυχία βρέθηκε η Jennifer Garner όταν τα πρόσφατα νέα για τον Ben Affleck και τον γιο τους ήρθαν στο προσκήνιο. Το πρώην ζευγάρι του Hollywood έχει περάσει πολλά μαζί και τα προσωπικά τους έχουν αποτελέσει πολλές φορές θέμα συζήτησης για τους φανς -και μη-.

Το ατύχημα του γιου της Jennifer Garner υπό την εποπτεία του Ben Affleck

Πρόσφατα, η 50χρονη ηθοποιός άκουσε ξαφνικά πως ο γιος τους βρέθηκε σε ένα ατύχημα με αυτοκίνητο την ώρα που ήταν υπό την εποπτεία του μπαμπά του. Ο 49χρονος σταρ άφησε τον 10χρονο Sam να βρεθεί πίσω από το τιμόνι μίας Lamborghini σε ένα κατάστημα αυτοκινήτων στο Los Angeles.

Ο Sam αναμενόμενα ενθουσιασμένος έβαλε όπισθεν στο αυτοκίνητο των 225.000 δολαρίων, το οποίο άρχισε να κινείται προς τα πίσω για να καταλήξει σε μία BMW.

Ευτυχώς, το παιδί είναι καλά στην υγεία του, το ίδιο και οι παρευρισκόμενοι, όμως, περιττό να μπούμε στη διαδικασία να σχολιάσουμε τι κακό μπορεί να είχε συμβεί σε άλλο σενάριο με ένα 10χρονο σε αυτοκίνητο και δή αγωνιστικό που μπορεί να «εκτοξευτεί» σε δευτερόλεπτα.

H Jennifer Garner και η απρόβλεπτη έκπληξη για τα γενέθλιά της με το εφηβικό της είδωλο

Η αντίδραση της Jennifer Garner

Η Garner μαθαίνοντας τα νέα, σαφώς και δεν της άρεσε που ο πρώην της άφησε το παιδί τους στο τιμόνι και μία πηγή σχολίασε με περισσότερες λεπτομέρειες την αντίδραση της ηθοποιού στο Hollywood Life.

«Η Jen δεν ήταν χαρούμενη όταν έμαθε ότι ο Ben άφησε τον γιο τους να οδηγήσει, ειδικά για το ότι οδηγούσε ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο σε κλειστό χώρο. Ξέρει πόσο επικίνδυνο ήταν και ξέρει ότι τα πράγματα θα μπορούσαν να έχουν πάει πολύ άσχημα, οπότε είναι απίστευτα ευγνώμων που δε χτύπησε κανείς. Παρά το ότι η J.Lo είναι μαμά και πιθανότατα γνωρίζει το μέγεθος του ρίσκου που είχε, η Jen δεν την κατηγορεί, γιατί ο Ben έπρεπε να ξέρει καλύτερα. Η Jen ξέρει επίσης ότι ο Ben ήταν επίσης πολύ στενοχωρημένος για όλο αυτό. Ζήτησε συγγνώμη και της είπε πόσο λυπόταν. Το έχει ξεπεράσει, αλλά ελπίζει πως ο Ben και ο Samuel έχουν πάρει το μάθημά τους από αυτό που συνέβη», είπε η πηγή.