Η Μάρα Ζαχαρέα κάνει διακοπές στην Πάρο και οι πόζες της με μαγιό εμπνέουν κάθε γυναίκα

Η Μάρα Ζαχαρέα κάνει διακοπές στην Πάρο και οι πόζες της με μαγιό εμπνέουν κάθε γυναίκα

Η κεντρική παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων του STAR ποζάρει με τα μαγιό της και οι φωτογραφίες είναι φανταστικές. 

H Mάρα Ζαχαρέα, απολαμβάνει τις διακοπές της στις Κυκλάδες και πιο συγκεκριμένα στην όμορφη Πάρο. Η 57χρονη anchorwoman βρέθηκε πρόσφατα στο Λονδίνο για την αποφοίτηση του γιου της, Βασίλη Ρουσόπουλου ωστόσο επέστρεψε στα πάτρια εδάφη για να ξεκινήσει τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Η κεντρική παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων του STAR ολοκλήρωσε επιτυχώς τις τηλεοπτικές της υποχρεώσεις και είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social mediα. O λογαριασμός της στο Instagram μετρά περισσότερους από 23 χιλιάδες ακόλουθους οι οποίοι της χαρίζουν απλόχερα likes και υποστηρικτικά σχόλια.

Η Κατερίνα Καινούργιου κάνει κάποιες διαπιστώσεις στη Μύκονο, σαν άλλη Carrie Bradshaw

Oι διακοπές της Μάρως Ζαχαρέα στις Κυκλάδες

Πριν λίγες ώρες η Μάρα Ζαχαρέα δημοσίευσε μια φωτογραφία της στην οποία φοράει ένα γαλάζιο μπικίνι με κορδόνια και ατενίζει το πέλαγος, έχοντας τα μαλλιά της πιασμένα μια χαμηλή χαλαρή αλογοουρά.

Η κεντρική παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων του STAR μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία από το άλμπουμ των διακοπών της και έγραψε: «είμαστε μια ιστορία σε κάποιου άλλου τη ζωή. Μιά ιστορία όμορφη, δύσκολη, αληθινή ή κάλπικη…».

https://www.instagram.com/p/Cgdz65YIxF0

Το γαλάζιο φαίνεται πως είναι το αγαπημένο της χρώμα για αυτή τη σεζόν αφού λίγο αργότερα δημοσίευσε μία ακόμα φωτογραφία από την παραλία όπου φορούσε το κομψό γαλάζιο καφτάνι της.

zaxarea_paralia.jpg

Η Πάρος αποτελεί αγαπημένο προορισμό για εκείνη και τον σύζυγό της, Θεόδωρο Ρουσσόπουλο τον οποίο επισκέπτονται κάθε χρόνο. Πριν από λίγες ημέρες το ερωτευμένο ζευγάρι δείπνησε σε γνωστό εστιατόριο της Νάουσας μαζί με καλούς φίλους και δεν δίστασε να ποζάρει στον φωτογραφικό φακό.

https://www.instagram.com/p/CgU4etarqTm

Πηγή κεντρικής: marazaharea

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις όλες τις φορές που η Μάρα Ζαχαρέα φόρεσε μαγιό και πόζαρε με άκρως καλοκαιρινή διάθεση.