Η Δούκισσα Νομικού αποκάλυψε το μικρό μυστικό των 8 λεπτών για τον γιο της Σάββα

Κατερίνα Μπούσιου
Η Δούκισσα Νομικού αποκάλυψε το μικρό μυστικό των 8 λεπτών για τον γιο της Σάββα

Πως κατάφερε να τον κάνει να κοιμάται στο κρεβάτι του και άλλες χρήσιμες συμβουλές που έδωσε στις νέες μαμάδες. 

Η Δούκισσα Νομικού έχοντας πια δύο παιδιά, έχει αποκτήσει μία μικρή εμπειρία ως μαμά και αυτή την φορά αποφάσισε να μοιραστεί με τους followers της τα μικρά της μυστικά που αφορούν στην ανατροφή τους. Οι απαντήσεις της στο Q&A που έκανε στο Instagram είναι ιδιαίτερα διαφωτιστικές, όπως και όσα έγραψε για τον ρόλο που έχει στην ζωή της η δική της μαμά αλλά και για το αν σκέφτεται να επιστρέψει στην τηλεόραση.

https://www.instagram.com/p/Cb2gV4SgUmu

Το μυστικό των 8 λεπτών

Ο 4χρονος Σάββας και η τριών ετών Αναστασία είναι όλος της ο κόσμος. Στην αρχή ως νέα μαμά η Δούκισσα παραδέχεται ότι αντιμετώπισε δυσκολίες. Ένα ζήτημα που την απασχόλησε ιδιαίτερα, ήταν το πως θα κατάφερνε να κάνει τον ολίγων μηνών γιο της, να κοιμάται πλέον στο δικό του κρεβάτι, χωρίς να χρειάζεται να βρίσκεται στο πλευρό του. Ένα ζήτημα που απασχολεί εκατομμύρια μαμάδες σε όλον τον κόσμο. Με την βοήθεια του παιδιάτρου της, όπως αποκάλυψε, εφάρμοσε το κόλπο των 8 λεπτών και είχε αποτέλεσμα. Και όπως έγραψε: «Kάθε φορά που ήθελα να τον βάλω για ύπνο, τον άφηνα στο κρεβάτι του, του έλεγα ήρεμα και με χαμόγελο «Καληνύχτα σε αγαπώ πολύ» και έφευγα από το δωμάτιο του. Χρονομετρούσα το κλάμα του για 8 λεπτά. Στα 8 λεπτά έμπαινα στο δωμάτιο και χωρίς να τον πάρω αγκαλιά, αλλά με ήρεμο τρόπο και χαμόγελο του έλεγα το ίδιο πράγμα «Καληνύχτα, είναι ώρα για νάνι, σε αγαπώ πολύ». Αυτό στην δική μας περίπτωση χρειάστηκε να το κάνω 2 φορές, το πρώτο βράδυ και μία φορά το επόμενο. Και μετά έμαθε». Και όπως παραδέχτηκε, με την μικρή της κόρη δεν αντιμετώπισε παρόμοιο ζήτημα.

1656830908568-598874863-doukissa1.jpg

Η Δούκισσα απαντώντας επίσης σε ερώτηση follower της για το πόσα κιλά πήρε και στις δύο της εγκυμοσύνες, απάντησε πως πήρε 13 κιλά τα οποία κατάφερε να χάσει μόλις σταμάτησε τον θηλασμό και όταν πια ξεκίνησε παράλληλα και γυμναστική. Και με ένα γλυκό παράπονο κουνώντας αρνητικά το κεφάλι της, εξομολογήθηκε πως τα παιδιά της δεν έχουν πάρει τα γαλανά της μάτια.

https://www.instagram.com/p/CeayR3ADzzy

Πολύ σημαντικός ωστόσο είναι στην ζωή της, ο ρόλος της μαμάς της Ούρσουλας, γιατί στην ερώτηση αν θα επιστρέψει στην τηλεόραση, απάντησε πως έχει πια την δική της επιχείρηση και το δικό της site το οποίο και επιμελείται με την βοήθειά της. Είναι γνωστή άλλωστε η αδυναμία μαμάς και κόρης, αλλά μέχρι σήμερα δεν γνωρίζαμε πως την εμπιστεύεται τόσο πολύ και στα επαγγελματικά της. Συμπλήρωσε πάντως, πως το καλό με το να έχεις δική σου εταιρεία, είναι ότι είσαι αφεντικό του εαυτού σου και μπορείς να κάνεις διακοπές, όποτε το επιθυμείς.

doukissa2.jpg

Αυτές τις ημέρες, η Δούκισσα βρίσκεται οικογενειακώς στο εξοχικό του συζύγου της Δημήτρη Θεοδωρίδη στην Μύκονο.

Δημήτρης Θεοδωρίδης: Ο σύζυγος της Δούκισσας έχει γενέθλια και ο γιος τους διάλεξε την epic τούρτα