Ο Σωτήρης Κοντιζάς πήγε με την οικογένεια στη Σχοινούσα για τέλειες εναλλακτικές διακοπές

Ο Σωτήρης Κοντιζάς πήγε με την οικογένεια στη Σχοινούσα για τέλειες εναλλακτικές διακοπές

Η Δέσποινα και τα τρία παιδιά τους, Αριάννα Τσιχίρο, Κένζι και Ιζούμι περνάνε ξέγνοιαστες καλοκαιρινές διακοπές.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς εκτός από σπουδαίος μάγειρας και κριτής του MasterChef, είναι ένας υπέροχος οικογενειάρχης που βάζει τη σύζυγό του Δέσποινα και τα τρία παιδιά τους - την 7χρονη Αριάννα Τσιχίρο, τον 4χρονο Κένζι και την 2 έτους Ιζούμι - πάνω απ' όλα.

Τώρα που είναι καλοκαίρι και έχει χρόνο για ξεκούραση, ο αγαπημένος κριτής πήρε την οικογένειά του και επισκέφθηκαν το νησί της Σχοινούσας. Εκεί απολαμβάνουν ξέγνοιαστες και ήρεμες στιγμές, μιας και είναι γνωστό ότι ο Σωτήρης Κοντιζάς λατρεύει τον εναλλακτικό τρόπο ζωής και αποφεύγει τα κοσμικά μέρη.

Η αληθινή αγάπη για τον Σωτήρη Κοντιζά έχει το όνομα της μικρής του κόρης Ιζούμι

Η Σχοινούσα είναι ένα νησί που αγαπά ιδιαίτερα η οικογένεια Κοντιζά και την επισκέπτεται κάθε καλοκαίρι. Εκεί ηρεμούν, χαλαρώνουν και απολαμβάνουν τον ήλιο και τη θάλασσα στις πανέμορφες παραλίες του κυκλαδίτικου νησιού.

Στις φωτογραφίες που εξασφάλισε το περιοδικό Hello! ο Σωτήρης και η Δέσποινα φαίνεται να περνούν υπέροχα παίζοντας με τα τρία παιδάκια τους, τα οποία έχουν από κοντά και δεν αφήνουν λεπτό από τα μάτια τους.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς είναι ο σύζυγος και πατέρας που κάθε γυναίκα θέλει στο πλευρό της

Ο Σωτήρης Κοντιζάς έγινε για τρίτη φορά μπαμπάς τον Νοέμβριο του 2020. Η μεγαλύτερη Αριάννα είναι πια 7 χρονών, ο γιος του Κένζι τεσσάρων και η μικρότερη, η Ιζούμι, είναι πια δύο χρονών. Τρυφερά τους στιγμιότυπα μας έχει χαρίσει σπάνιες φορές, αλλά εκείνη η στιγμή που κρατούσε την νεογέννητη δεύτερη κόρη του στην αγκαλιά του με τα δύο μεγαλύτερα αδέλφια της να συμπληρώνουν το τρυφερό οικογενειακό καρέ, ήταν πραγματικά υπέροχη.

https://www.instagram.com/p/CH5eEr-lxPc

Ο Σωτήρης Κοντιζάς έχει παραδεχτεί στο παρελθόν πως παρά τις πολλές ώρες που αφιερώνει στην δουλειά του, προσπαθεί να περνά και αρκετό χρόνο στο σπίτι με τα παιδιά και να βοηθά στις υποχρεώσεις την σύζυγο του Δέσποινα. Και είναι μπαμπάς chef ο οποίος προτιμά την πιο υγιεινή διατροφή για τα παιδιά του. Junk food τρώει εκείνος, μόνο στα διαλείμματα του MasterChef: «Τα junk και όλα αυτά παίζουν όταν θα είμαι στο καμαρίνι. Στο σπίτι είναι χαμηλό το αλάτι, λαχανικά, θα φάμε τα φρούτα μας το πρωί, τα γιαούρτια. Έχει αλλάξει η δομή του ψυγείου από όταν ήμουν εργένης που είχα πίκλες και παριζάκι. Επίσης σπίτι δυστυχώς δεν έχουμε ψάρι λόγω της αλλεργίας της μεγάλης μου κόρης, της Αριάννας. Οπότε αν καταφέρουμε και βγούμε λίγο οι δυό μας με τη γυναίκα μου τη Δέσποινα επιλέγουμε ψάρια, γιατί μας έχουν λείψει», όπως έχει πει σε συνέντευξή του.

Πηγή φωτογραφιών: Papadakis Press – Παναγιώτης Αξιώτης για το περιοδικό Hello!