Η αληθινή αγάπη για τον Σωτήρη Κοντιζά έχει το όνομα της μικρής του κόρης Ιζούμι

Κατερίνα Μπούσιου
Η αληθινή αγάπη για τον Σωτήρη Κοντιζά έχει το όνομα της μικρής του κόρης Ιζούμι

Ο chef του MasterChef μας παρουσιάζει την μικρή του κόρη και της αφιερώνει τους στίχους από ένα τραγούδι της Madonna. 

Εκτός από super chef ο Σωτήρης Κοντιζάς είναι και ένας super dad τριών παιδιών. Ο κριτής του MasterChef έχει σαλπάρει εδώ και μερικές μέρες για οικογενειακές διακοπές και το πρώτο στιγμιότυπο είναι αφιερωμένο στην μικρή του κόρη Ιζούμι.

And I'm gonna be true blue, baby, I love you

Ο Σωτήρης Κοντιζάς έγινε για τρίτη φορά μπαμπάς τον Νοέμβριο του 2020. Η μεγαλύτερη Αριάννα είναι πια 7 χρονών, ο γιος του Κένζι τεσσάρων και η μικρότερη, η Ιζούμι, είναι πια δύο χρονών. Τρυφερά τους στιγμιότυπα μας έχει χαρίσει σπάνιες φορές, αλλά εκείνη η στιγμή που κρατούσε την νεογέννητη δεύτερη κόρη του στην αγκαλιά του με τα δύο μεγαλύτερα αδέλφια της να συμπληρώνουν το τρυφερό οικογενειακό καρέ, ήταν πραγματικά υπέροχη.

kontizaspaidia.jpg

Λίγο καιρό αργότερα μας αποκάλυψε το όνομα της μικρής Ιζούμι και λίγες ώρες νωρίτερα, μας έδειξε ένα τρυφερό στιγμιότυπο της κόρης του, προσπαθώντας να ανοίξει την πόρτα του σπιτιού στο οποίο διαμένουν στις διακοπές τους. Δεν αναφέρει ποιος είναι ο προορισμός τους, αλλά πιθανότατα για μία ακόμη φορά η οικογένεια Κοντιζά βρίσκεται στις αγαπημένες τους Σχοινούσες. Αυτό όμως που ανέφερε περίτρανα ο chef στην λεζάντα της φωτογραφίας, είναι η αγάπη του για εκείνη. Και την εξέφρασε με στίχους από ένα γνωστό τραγούδι της Madonna, True Blue: «True love You're the one I'm dreaming of Your heart fits me like a glove. And I'm gonna be true blue, baby, I love you».

https://www.instagram.com/p/CgHT2oCsM8n

Η καντάδα στην κατάξανθη μικρή του κόρη, έφερε και αρκετά σχόλια από τους followers του για το πόσο τρυφερός και γλυκός μπαμπάς δείχνει πως είναι. Η αλήθεια είναι πως ο Σωτήρης Κοντιζάς, έχει παραδεχτεί στο παρελθόν πως παρά τις πολλές ώρες που αφιερώνει στην δουλειά του, προσπαθεί να περνά και αρκετό χρόνο στο σπίτι με τα παιδιά και να βοηθά στις υποχρεώσεις την σύζυγο του Δέσποινα. Και είναι μπαμπάς chef ο οποίος προτιμά την πιο υγιεινή διατροφή για τα παιδιά του. Junk food τρώει εκείνος, μόνο στα διαλείμματα του MasterChef: «Τα junk και όλα αυτά παίζουν όταν θα είμαι στο καμαρίνι. Στο σπίτι είναι χαμηλό το αλάτι, λαχανικά, θα φάμε τα φρούτα μας το πρωί, τα γιαούρτια. Έχει αλλάξει η δομή του ψυγείου από όταν ήμουν εργένης που είχα πίκλες και παριζάκι. Επίσης σπίτι δυστυχώς δεν έχουμε ψάρι λόγω της αλλεργίας της μεγάλης μου κόρης, της Αριάννας. Οπότε αν καταφέρουμε και βγούμε λίγο οι δυό μας με τη γυναίκα μου τη Δέσποινα επιλέγουμε ψάρια, γιατί μας έχουν λείψει», όπως έχει πει σε συνέντευξή του.

https://www.instagram.com/p/CRGmMW1l3v9

Για να συμπληρώσει ωστόσο σε μία επόμενη δήλωσή του για το αν τα παιδιά του θα ήθελε να ασχοληθούν με την μαγειρική. «Ο Κένζι τρώει πάρα πολύ, ενώ στην Αριάννα αρέσει να έρχεται στο εστιατόριο και να κάθεται μαζί μου στο πάσο. Θα ήθελα να κάνουν στην ζωή τους αυτό που τους αρέσει και τους εκφράζει»

MasterChef: Φωτογραφίες από το -γεμάτο παιχνίδια- σπίτι του κριτή της καρδιάς μας, Σωτήρη Κοντιζά