Η Britney Spears περίμενε 13 χρόνια για να κάνει κάτι απλό- να απολαύσει ένα κοκτέιλ στο μπαρ

Η Britney Spears περίμενε 13 χρόνια για να κάνει κάτι απλό- να απολαύσει ένα κοκτέιλ στο μπαρ
DISNEY CHANNEL PRESENTS THE 2017 RADIO DISNEY MUSIC AWARDS - Entertainment's brightest young stars turned out for the 2017 Radio Disney Music Awards (RDMA), music's biggest event for families, at Microsoft Theater in Los Angeles on Saturday, April 29. "Disney Channel Presents the 2017 Radio Disney Music Awards" airs Sunday, April 30 (7:00 p.m. EDT). (Image Group LA/Disney Channel via Getty Images) BRITNEY SPEARS

Cheers, Britney!

Μεγάλες στιγμές ζει η Britney Spears... Η 40χρονη τραγουδίστρια αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ότι πήγε σε μπαρ για πρώτη φορά ύστερα από 13 ολόκληρα χρόνια (τι να μας πει η καραντίνα;).

Καθισμένη στο μπαρ ενός εστιατορίου και απολαμβάνοντας ένα κοκτέιλ με τη βοηθό της, η τραγουδίστρια είπε συγκινημένη στο πρώτο story της: «Είναι η πρώτη μου φορά σε μπαρ. Πρώτη φορά. Αισθάνομαι τόσο υπέροχα».

Νέος κύκλος δικαστικής διαμάχης για την Britney Spears και τον πατέρα της Jamie

Αμέσως μετά έστρεψε την κάμερα στη βοηθό της Victoria Asher και είπε: «Πίνουμε ποτό», δείχνοντας τα κοκτέιλ και το φαγητό τους.

Η Britney Spears έγραψε με σαρκασμό στα βίντεό της: «Χαίρομαι που μου αφαίρεσαν για 13 χρόνια το δικαίωμα να πιω ένα κοκτέιλ. Είμαι τόσο ευγνώμων σε όλους».

Η Britney Spears κάνει την επανάστασή της ύστερα από 13 χρόνια καταπίεσης και εξαναγκασμών

Όλα αυτά τα χρόνια, η οικογένεια της Spears και ιδιαίτερα ο πατέρας της, Jamie Spears, που είχε αναλάβει την κηδεμονία της, ήταν ανένδοτοι στο να αφήσουν τη 40χρονη να πιει αλκοόλ. Την απαγόρευση αυτή συμπεριλάμβανε και η ρήτρα της κηδεμονίας της.

Μάλιστα, πριν από έναν μήνα, η Britney υποστήριξε σε μια διαγραμμένη πια ανάρτηση στο Instagram ότι ο πατέρας της, Jamie Spears και ο αδερφός της, Bryan Spears, την ανάγκαζαν να κάνει πολλαπλά τεστ ναρκωτικών κάθε εβδομάδα.

People Britney Spears

Ισχυρίστηκε επίσης ότι δεν της επιτρεπόταν να πίνει αλκοόλ καθ' όλη τη διάρκεια της τετραετούς παραμονής της στο Λας Βέγκας από το 2013 έως το 2017.

Από τον Νοέμβριο του 2021 που η Britney αποδεσμεύτηκε με δικαστική απόφαση από την κηδεμονία του πατέρα της, απολαμβάνει στο έπακρο της ζωή της και κάνει όλα όσα στερήθηκε βίαια όλα αυτά τα χρόνια.

Cover photo: @britneyspears