Νέος κύκλος δικαστικής διαμάχης για την Britney Spears και τον πατέρα της Jamie

Νέος κύκλος δικαστικής διαμάχης για την Britney Spears και τον πατέρα της Jamie

Οι λόγοι που ο Jamie Spears καλείται να καθίσει ξανά στο εδώλιο του κατηγορουμένου.

Η δικαστής Brenda Penny διέαξε τον πατέρα της Britney Spears, Jamie, να καταθέσει ξανά στο δικαστήριο του Λος Άντζελες μέχρι τις 12 Αυγούστου, στο πλαίσιο μιας έρευνας που πραγματοποιείται για όλες τις παράνομες ενέργειες που έκανε όλα αυτά τα χρόνια που είχε αναλάβει την κηδεμονία της κόρης του.

Αυτή η κίνηση ευνοεί την τραγουδίστρια και υποδηλώνει ότι το δικαστήριο πιστεύει ότι έχει λόγους να ερευνήσει περαιτέρω τους σοκαριστικούς ισχυρισμούς ότι ο Jamie Spears είχε προσλάβει μια εταιρεία ασφαλείας που έθεσε την κόρη του υπό παρακολούθηση καθ' όλη τη διάρκεια της μέρας, παρακολουθούσε το κινητό της και κατέγραφε όλες τις προσωπικές της συνομιλίες.

Britney Spears: Ο πατέρας της «σπάει» τη σιωπή του για πρώτη φορά - Το σκάνδαλο μιας συνέντευξης

Πριν από την απόφαση της δικαστή, ο δικηγόρος του Jamie Spears, Alex Weingarten, ζήτησε από την Brenda Penny να ζητήσει από την Britney να απολογηθεί για τις κατηγορίες εναντίον του πατέρα της, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στις δηλώσεις της στα social media.

Ωστόσο, η δικαστής απέρριψε την πρόταση του Jamie να υποχρεώσει την Britney να προσκομίσει έγγραφα, ενώ τον διέταξε να δημοσιοποιήσει έγγραφα και άλλα στοιχεία που φέρεται ότι είχε στην κατοχή του, συμπεριλαμβανομένης της ηλεκτρονικής παρακολούθησης της star και των μηνυμάτων που αντάλλασσε με τον πρώην δικηγόρο της.

Το ξέσπασμα της Britney Spears: «Ο πατέρας μου κατέστρεψε όλη την ύπαρξή μου»

Μπορεί να έχουν περάσει 7 μήνες από την απόφαση του δικαστηρίου και την ημέρα που η Britney Spears επιτέλους απαλλάχτηκε από την επί 14 έτη κηδεμονία του πατέρα της, όμως – όπως είναι και λογικό- η star δεν έχει ξεπεράσει όλα όσα έζησε.

Η 40χρονη τραγουδίστρια έχει ψυχικά κατάλοιπα, τα οποία της άφησε όλα αυτά τα χρόνια ο τρόπος με τον οποίο τη μεταχειριζόταν ο μπαμπάς της, Jamie Spears, ο οποίος είχε τον έλεγχο των εισοδημάτων της, την είχε εξαναγκάσει να φορά σπιράλ ώστε να μην μπορεί να τεκνοποιήσει και της απαγόρευε να παντρευτεί. Και αυτές τις «πληγές» μοιράστηκε τον περασμένο Μάιο η Britney στο Instagram με ένα μακροσκελές post και μια φωτογραφία από την εφηβική της ηλικία.

«Στα 13 μου ένιωθα κάπως όμορφη… Νομίζω ότι οι μέρες επανάστασης οφείλονταν στο γεγονός ότι έπρεπε πάντα να είμαι τέλεια και όμορφη… μετά έφτασα στα άκρα και έγινα άγρια και άτακτη… αλλά για εκείνες τις επαναστατικές μέρες ακόμα νιώθω ότι ήμουν hot!!! Ένα πράγμα που μου έκανε η κηδεμονία… και ένα από τα πράγματα που με πλήγωσαν περισσότερο… είναι ότι πάντα μου έλεγαν ότι είμαι χοντρή και ποτέ αρκετά καλή», έγραψε στο post της η Britney Spears.

https://www.instagram.com/p/CdHWlPgPHvN

Και συνέχισε: «Ο μπαμπάς μου με έκανε πάντα να αισθάνομαι ότι έπρεπε να προσπαθώ, να προσπαθώ, να προσπαθώ!!! ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΙΓΜΗ! Κατέστρεψε όλη την ύπαρξή μου… όσα με έκαναν να νιώθω όμορφη όπως όταν ήμουν 13… την αυτοπεποίθησή μου… τον τύπο μου… τον εσωτερικό μου διάλογο… και ναι ακόμα και τη σεξουαλική μου ζωή… Όλα εντελώς κατεστραμμένα!!! Με έκανε να νιώθω άσχημη… άρα ήμουν. Πιστέψτε με, το να νιώθεις όμορφη είναι ένας εντελώς διαφορετικός κόσμος… Το ξέρω, διότι έχω ζήσει και τα δύο!!! Αν αυτό κάνει κάποιους ανθρώπους να νιώθουν άβολα… OK… είναι εξαιρετική μια άβολη συζήτηση! Τη στιγμή που τέλειωσε η κηδεμονία μου… ένιωσα τόσο καλά για τον εαυτό μου!! Και μαντέψτε… Σταμάτησα να προσπαθώ τόσο σκληρά και ναι, μπήκα σε έναν ολοκληρωτικά νέο κόσμο!!! Ένιωσα όμορφη… άρα ήμουν!! Μπορεί να νιώθω έτσι, αλλά η ψυχολογική ζημιά από τον πατέρα μου και από τον κάθε άνθρωπο που τον υπάκουε θα είναι πάντα εκεί!! Αυτό που σκέφτεσαι… είσαι!! Θα ήθελα να νιώσω ξανά 13 ετών».