Σε άλλα νέα, ο Brad Pitt δυσκολεύεται να βρει κοπέλα και οι φίλοι τού κλείνουν ραντεβού με γνωστές

Σε άλλα νέα, ο Brad Pitt δυσκολεύεται να βρει κοπέλα και οι φίλοι τού κλείνουν ραντεβού με γνωστές

O Brad Pitt στην πρεμιέρα της ταινίας 'Bullet Train' το 2022

AP

Τα dating apps και οι γνωριμίες σε μπαρ δεν είναι του γούστου του.

Το τελευταίο διάστημα, αυτό που ακούμε συνέχεια είναι τι κάνει ο Brad Pitt και η Angelina Jolie με το Chateau Miraval, ποιος ζητάει τα έγγραφα ποιου, γιατί πουλήθηκαν μερίδια και τέλος πάντων οτιδήποτε σχετικό με τους «ανοιχτούς» λογαριασμούς του ζευγαριού. Για την ερωτική ζωή του 58χρονου ηθοποιού, λίγα πράγματα έχουν έρθει στο προσκήνιο. Μέχρι που ακούσαμε τις πρόσφατες αναφορές και, ψέματα μην πούμε, απορήσαμε.

Ο Brad Pitt δεν μπορεί να βρει κοπέλα και περιμένει τα κονέ των φίλων

Πώς μπορεί η κολλητή ή ο κολλητός σου να σου έχουν κάνει κάποιο κονέ με δικό τους γνωστό, έτσι και ο Brad έχει αφήσει την ερωτική του ζωή στα χέρια των φίλων του. Τι κι αν είναι ένας από τους μεγαλύτερους γόηδες του Hollywood, τι κι αν φαντάζει παράλογο, ο «Mr. Smith» θέλει να βρει κοπέλα και δεν μπορεί.

Brad Pitt Awards Shows GIF by Golden Globes

Δεν είναι του γούστου του οι εφαρμογές γνωριμιών, βλέπεις, ούτε και είναι στη φάση που θα επισκεφτεί κάποιο μπαρ για να κάνει μόνος του κάποια νέα γνωριμία. Έτσι, στράφηκε στην παλιά, δοκιμασμένη «συνταγή» των κονέ.

«Οι φίλοι του του έχουν κανονίσει ραντεβού. Αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος να γνωρίσει κάποια γιατί δεν μπαίνει σε εφαρμογές γνωριμιών ούτε πηγαίνει σε μπαρ. Τίποτα σοβαρό δεν έχει βγει από αυτό ακόμη, αλλά μοιάζει πολύ πιο ανοιχτός στην ιδέα του να έχει κάποια σημαντική ξανά στη ζωή του, κάτι που είναι ένα μεγάλο βήμα. Το διαζύγιό του ήταν πολύ επίπονο, αλλά έχει επουλωθεί αρκετά και μοιάζει πραγματικά να είναι σε ένα καλύτερο μέρος», είπε πηγή που βρίσκεται κοντά στον Pitt στο HollywoodLife.

Αν και ο Leonardo DiCaprio θα μπορούσε εύκολα να του βρει κοπέλα, μάλλον ο George Clooney, που είναι επίσης φίλος του, θα έκανε καλύτερη δουλειά στο να του κάνει κάποιο κονέ σύμφωνα με τα γούστα του. Εκεί θα βοηθήσει και η Amal, δηλαδή, και, δεν μπορεί, θα βρεθεί η κατάλληλη.

Ο Brad Pitt αγόρασε ένα σπίτι του 1918 για 40 εκατομμύρια δολάρια και τα πλάνα είναι συγκλονιστικά