Ο Brad Pitt αγόρασε ένα σπίτι του 1918 για 40 εκατομμύρια δολάρια και τα πλάνα είναι συγκλονιστικά

Ο Brad Pitt αγόρασε ένα σπίτι του 1918 για 40 εκατομμύρια δολάρια και τα πλάνα είναι συγκλονιστικά

Ο Brad Pitt poποζάρει για την ταινία 'Bullet Train' στο Λονδίνο 

AP

Το νέο απόκτημα του ηθοποιού είναι μία κατοικία με παραδοσιακό γούστο και θέα τη θάλασσα.

Ιδιοκτήτης ενός εντυπωσιακού σπιτιού που χτίστηκε το 1918 φαίνεται πως είναι ο Brad Pitt. Ο 58χρονος ηθοποιός που πρόσφατα έχασε τη νομική διαμάχη με την πρώην σύζυγό του, Angelina Jolie, (η 47χρονη ηθοποιός πούλησε το μερίδιό της στο κτήμα Château Miraval στη Νότια Γαλλία που είχαν από κοινού με τον Pitt και ο πρώην σύζυγός της την κατηγορούσε ότι αυτό συνέβη παράνομα) αποφάσισε να αφιερώσει το ποσό των 40 εκατομμυρίων δολαρίων για να αγοράσει ένα σπίτι που είναι γνωστό με το όνομα «Seaward» στην Καλιφόρνια και χτίστηκε για τον Αμερικανό συγγραφέα D. L. James.

Το σπίτι που αγόρασε ο Brad Pitt

Το Seaward βρίσκεται στην πόλη Carmel-by-the-Sea στην κομητεία Monterey της Καλιφόρνια.

Ο Charles Sumner Greene είναι ο αρχιτέκτονας που ανέλαβε τον σχεδιασμό του κτίσματος για τον συγγραφέα του Famous All Over, D.L. James, ενώ στη συνέχεια πέρασε στα χέρια της εταιρείας Searock που ανήκει στον επιχειρηματία και χρηματοδότη Joe Ritchie και στη σύζυγό του, Sharon Ritchie.

Η τοποθεσία και οι φωτογραφίες

Το Searock βρίσκεται δίπλα στη θάλασσα και συνδυάζει την πέτρα και το ξύλο στην παραδοσιακή αισθητική του. Πολλές από τις λεπτομέρειές του, όπως τα καμπυλωτά παράθυρα και τα τούβλα, τις έχει διαλέξει ο ίδιος ο Charles Summer Greene και προς το παρόν δε γνωρίζουμε το κατά πόσο ο ηθοποιός θέλει να το επέμβει ριζικά στη διακόσμησή του.

«Όταν το φωτογράφισα, δεν είχε κατοικηθεί για αρκετό καιρό. Ήταν σε μία συνεχή κατάσταση να τελειώσει για 50 χρόνια. Ήταν δύσκολο να διακρίνεις τι είναι το κάθε δωμάτιο. Δεν είναι τόσο μεγάλο και έχει απίστευτη ιδιωτικότητα. Απλά δε φτιάχνουν ιδιοκτησίες σαν κι αυτή πια.

Κάποιες από τις θέες από την ιδιοκτησία κατά πάσα πιθανότητα δεν υπάρχουν πια. Το γρασίδι και το πράσινο θα έχουν μεγαλώσει και δε θα μπορείς να δεις το πλάι του σπιτιού. Δεν μπορείς απλά να περπατήσεις και να μπεις εκεί. Είναι πραγματικά φανταστικό», είπε ο Alexander Vertikoff που έχει φωτογραφίσει το εντυπωσιακό οίκημα. Τις εν λόγω φωτογραφίες (δες εδώ) απέκτησε η DailyMail.

France Bullet Train Premiere

Το νέο σπίτι του Brad Pitt βρίσκεται κοντά στη βίλα των 5 εκατομμυρίων δολαρίων που ήδη έχει στην κατοχή του, κάτι που θα δίνει στον ηθοποιό την άνεση και την ευχέρεια να ταξιδεύει από και προς το Carmel-by-the-Sea χωρίς ταλαιπωρία.

Η Angelina Jolie κέρδισε την δικαστική διαμάχη με τον Brad Pitt για το γνωστό οινοποιείο