Ο Γιώργος Λιανός ζει ένα υπέροχο Survivor με την οικογένειά του στη Ρόδο (εικόνες του super μπαμπά)

Ο Γιώργος Λιανός ζει ένα υπέροχο Survivor με την οικογένειά του στη Ρόδο (εικόνες του super μπαμπά)
Instagram

Έβαλε τη μπλε μπαντάνα του μαχητή και τρέχει για τα παιδιά του. 

Από Άγιο Δομίνικο στην Αθήνα και από την Αθήνα στη Ρόδο ήταν το φετινό πρόγραμμα του Γιώργου Λιανού, που ισορροπεί άψογα ανάμεσα στο να είναι επιτυχημένος επαγγελματίας και επιτυχημένος σούπερ – μπαμπάς.

https://www.instagram.com/p/CcQlBi1Jjlj
https://www.instagram.com/p/CRyX4LZlN0s

Και όταν λέμε «μπαμπάς», στην περίπτωσή του πρόκειται για έναν άκρως απαιτητικό ρόλο αφού έχει τέσσερα παιδιά. Πιο συγκεκριμένα, έχει αποκτήσει τρεις γιους από τον γάμο του με την πρώην σύζυγό του Ανθή Ανδροτσάκη και μια κόρη, τη μικρή Βαλέρια, με τη σύντροφό του Κωνσταντίνα Καραλέξη.

1659253954651-24043146-Lianos.png
https://www.instagram.com/p/CG4qIVcFZgQ
https://www.instagram.com/p/CZM_teIlMbJ

Έτσι, οι διακοπές αυτές περιελάμβαναν έξι άτομα, γεγονός που εξηγεί και το γιατί επέλεξαν την προεδρική σουίτα γνωστού ξενοδοχείου του Νησιού των Ιπποτών. Ο 45χρονος παρουσιαστής του Survivor και τραγουδιστής λοιπόν, απαθανατίστηκε από τους φωτογράφους του περιοδικού OK!, που τον φιλοξενεί στις σελίδες του.

https://www.instagram.com/p/CUpFR8MsHwW

Οι νέες φωτογραφίες από τις διακοπές

Στα στιγμιότυπα που εξασφάλισαν οι paparazzi βλέπουμε το ζευγάρι σε ανέμελες οικογενειακές στιγμές να απολαμβάνει τις διακοπές του, αμέριμνοι και χαρούμενοι. Τις εντυπώσεις κλέβει και η καλλίγραμμη σιλουέτα της Κωνσταντίνας Καραλέξη, η οποία έγινε μαμά για πρώτη φορά σχεδόν πριν από 1,5 σχεδόν χρόνο, όταν έφερε στον κόσμο την κόρη της τον Μάρτιο του 2021.

Με μαύρο μπικίνι και τα μαλλιά πιασμένα σε messy updo, δείχνει να απολαμβάνει κάθε στιγμή στο πλευρό των αγαπημένων της ανθρώπων. Όσον αφορά το αν σχεδιάζουν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, κάτι για το οποίο μιλούν όλο και περισσότεροι τελευταία, το ρεπορτάζ του περιοδικού θέλει τα σχέδια γάμου να μην τους απασχολούν ακόμη.