Survivor: Ο τελικός ξεκίνησε και ο Γιώργος Λιανός είναι για το κοινό ο μόνος νικητής

Κατερίνα Μπούσιου
Survivor: Ο τελικός ξεκίνησε και ο Γιώργος Λιανός είναι για το κοινό ο μόνος νικητής

Η ψηφοφορία του James Καφετζή και το επικό video με τις backstage στιγμές του Γιώργου Λιανού. 

Ο μεγάλος τελικός του φετινού Survivor ξεκίνησε, αλλά με αργούς ρυθμούς, μέχρι να μάθουμε μετά τα μεσάνυχτα τον νικητή. Άρης Σοϊλέδης και Στάθης Σχίζας, προς το παρόν φαίνεται ότι έχουν μικρή διαφορά, την στιγμή που πρώην παίκτες του reality επιβίωσης έκαναν poll στο Twitter για να δουν τις αντιδράσεις του κοινού. Οι τηλεθεατές πάντως θεωρούν και φέτος μεγάλο νικητή τον...παρουσιαστή.

https://www.instagram.com/p/CfrivD8sNAU

Όταν ο παρουσιαστής ξεπέρασε τους παίκτες

Η σημερινή βραδιά ξεκίνησε με τις οικογένεις των δύο φιναλίστ να δίνουν σύσσωμες τον παλμό από τις κερκίδες για να τους εμψυχώσουν. «Και οι δύο είμαστε νικητές» τόνισε ο Άρης Σοϊλέδης, o oποίος φαίνεται πως έχει λίγο περισσότερο άγχος για το αποτέλεσμα. Στο Twitter ήδη ξεκίνησαν τα προγνωστικά και εδώ έχουμε και την έκπληξη με την εμφάνιση ενός παλιού γνώριμου του Survivor, τον περσινό παίκτη από την Ρόδο τον James Καφετζή, o oποίος μάλλον φάνηκε πως κλίνει να υποστηρίζει περισσότερο τον Στάθη. Στην δημοσκόπηση που έκανε οι φαν του αποφάσισαν το ίδιο.

james.JPG

Ωστόσο πέρα από τα προγνωστικά, ένα video αρκούσε για να δείξει ποια πραγματικά είναι η προτίμηση του κοινού και αυτή είναι εκτός του αγωνιστικού πεδίου. Όπως κάθε χρόνο η παραγωγή ετοίμασε ένα επικό video με τις backstage στιγμές του Γιώργου Λιανού, ο οποίος φάνηκε πως κατάφερε όλους αυτούς τους μήνες να μεταδόσει το κέφι του στους παίκτες. Οι σκηνές και οι κινήσεις του, έφεραν τρελό γέλιο.

Ο Γιώργος Λιανός και η Κωνσταντίνα Καραλέξη ζουν το δικό τους Survivor στο σπίτι τους στα Μελίσσια

Δείτε τα σχόλια το Twitter που αποθεώνουν τον φετινό αλλά και μελλοντικό παρουσιαστή του Survivor.