Μαντώ Γαστεράτου: Περιπέτεια με την υγεία της λίγο πριν φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί της

Μαντώ Γαστεράτου: Περιπέτεια με την υγεία της λίγο πριν φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί της

Η αποκάλυψη μέσα από τα social media.

Δεν έχουν μείνει πολλές ημέρες μέχρι να φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί της και καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Νίκο Ισηγόνη, η Μαντώ Γαστεράτου. Η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός διανύει τη δεύτερη εγκυμοσύνη της και αυτή τη φορά περιμένει κοριτσάκι. Θυμίζουμε ότι πριν από δύο χρόνια είχε φέρει στον κόσμο το πρώτο της μωρό, τον μικρό Γιώργο.

https://www.instagram.com/p/Cgej_jfIxbp

Και ενώ έπλεε σε πελάγη ευτυχίας, εδώ και μερικές ώρες αντιμετωπίζει μια περιπέτεια με την υγεία της. Όπως αποκάλυψε η ίδια στα instastories το πρωί της Κυριακής 31 Ιουλίου, κόλλησε γαστρεντερίτιδα. Ρωτώντας τους ακολούθους της αν κυκλοφορεί σχετική ίωση, εξομολογήθηκε πως είχε ένα μαρτυρικό, όπως το χαρακτήρισε, βράδυ.

https://www.instagram.com/p/CfwJ0PEsg2P

Συγκεκριμένα, έγραψε: «Φτάσαμε στην τελική ευθεία με αγκαλιά τη λεκάνη, πυρετό και ένα μαρτυρικό βράδυ με γαστρεντερίτιδα. Κυκλοφορούν ιώσεις γαστρεντερίτιδας εκεί έξω; Γιατί εμένα με ξέκανε. Και τον Γιώργο φυσικά».

Ενώ μερικές ώρες μετά, μας έκανε update ενημερώνοντας ότι παραμένει «πτώμα», ενώ αντίθετα ο Γιώργος «δίνει πόνο»

Ευχόμαστε η περιπέτεια αυτή να λάβει σύντομα τέλος και να επανέλθει η εγκυμονούσα στην καθημερινότητά της.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό Hello!, η Μαντώ Γαστεράτου είχε μιλήσει για τη δεύτερη εγκυμοσύνη της, τη σχέση με τον σύζυγό και τον γιο της.

Ακολουθεί ένα απόσπασμα:

-Πώς ένιωσες όταν έμαθες ότι είσαι έγκυος ξανά;

Στην αρχή η αλήθεια είναι ότι δεν το πίστευα γιατί η εγκυμοσύνη μου ήρθε τελείως απρόσμενα. Θυμάμαι ότι από τη χαρά μου όταν έκανα το τεστ και βγήκε θετικό δεν κοιμήθηκα καθόλου εκείνο το βράδυ. Ανυπομονούσα να ξημερώσει για να το ανακοινώσω στον Νίκο (σ.σ. το σύζυγό της).

-Με το σύζυγό σου θέλατε δεύτερο παιδάκι;

Φυσικά και επιθυμούσαμε να μεγαλώσουμε την οικογένειά μας. Τα τελευταία δυόμισι χρόνια που έχει έρθει στη ζωή μας ο Γιώργος, ο γιος μας, είναι ό,τι καλύτερο μας έχει συμβεί, οπότε θέλαμε σίγουρα άλλο ένα παιδάκι. Τώρα, δεν ξέρω πόσα ακόμα μπορεί να μας φέρει ο Θεός στο μέλλον. Αν έρθουν κι άλλα, καλοδεχούμενα θα είναι. Τα παιδιά είναι μεγάλη ευλογία.

-Πώς ήταν οι πρώτοι μήνες της εγκυμοσύνης σου;

Όπως και με το πρώτο μου παιδί, διανύω μια πολύ καλή, ήρεμη και ομαλή εγκυμοσύνη και αισθάνομαι ευγνώμων για αυτό. Στην πρώτη εγκυμοσύνη, μου φάνηκε πολύ μεγάλο το διάστημα κατά το οποίο κυοφορούσα τον Γιώργο, ενώ τώρα νιώθω ότι όλα κυλούν πιο γρήγορα, και μάλιστα με ιλιγγιώδη ταχύτητα.

-Έχετε μάθει το φύλο του μωρού; Έχετε σκεφτεί όνομα;

Ναι, το μάθαμε πρόσφατα, είναι κοριτσάκι. Θα είναι η μικρή μας πριγκίπισσα! Ομολογώ ότι από πάντα ένιωθα ότι θα κάνω αγοράκια. Διαψεύστηκα πανηγυρικά, και χαίρομαι πολύ για αυτό γιατί μου δίνεται μια μοναδική ευκαιρία στη ζωή μου, να είμαι η μαμά μιας κόρης. Μου αρέσει αυτό που βιώνω γιατί τα συναισθήματά μου είναι πρωτόγνωρα. Επειδή είμαι από τη φύση μου αγοροκόριτσο, τις προάλλες μπήκα σε ένα κατάστημα και, βλέποντας φορεματάκια, φιογκάκια και ροζ πραγματάκια, τρελάθηκα! Ήδη έχω μπει στη διαδικασία να βρω συνολάκια ταιριαστά για μαμά και κόρη. Όνομα προς το παρόν δεν έχουμε σκεφτεί για τη μικρούλα καθώς νιώθουμε ότι είναι αρκετά νωρίς για κάτι τέτοιο. Χαιρόμαστε που ο Γιώργος θα έχει τη μικρή του αδελφούλα.

-Ποια είναι η σχέση σου με τον γιο σου;

Με δυο λόγια: σχέση έρωτα! Λιώνω, τον λατρεύω, τον αγαπώ, δεν έχω λόγια να περιγράψω τη σχέση μας. Είναι το πλάσμα που αγαπώ πιο πολύ στον κόσμο, πιο πολύ και από τον εαυτό μου. Έχουμε πλάκα μαζί και τα πάμε μια χαρά. Έχουμε πολύ καλή και δεμένη σχέση. Ο Γιώργος είναι το δικό μου θαύμα και απολαμβάνω τις ώρες που περνάμε μαζί.

-Σε αγχώνει το πώς θα υποδεχθεί την αδελφούλα του στο σπίτι;

Δεν θα έλεγα ότι με αγχώνει. Είμαι προετοιμασμένη για αυτό – όσο γίνεται. Το να ζηλέψει και να αντιδράσει έντονα είναι κάτι που θα περάσουμε και το θεωρώ φυσιολογικό. Οπότε, αναμένουμε και προετοιμαζόμαστε κατάλληλα. Μάλιστα, έχω ρωτήσει και μια φίλη μου παιδοψυχολόγο για τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσουμε πριν και μετά την έλευση του μωρού ώστε να βοηθήσω τον Γιώργο να αποδεχθεί όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα τη νέα κατάσταση στο σπίτι καθώς τώρα είναι το επίκεντρο όλων και σε λίγους μήνες αυτό θα αλλάξει αναγκαστικά.

-Οι ισορροπίες ανάμεσα σε ένα ζευγάρι αλλάζουν όταν γίνονται γονείς. Πώς διαχειρίστηκες αυτές τις αλλαγές με το σύζυγό σου;

Στην αρχή, επειδή ήταν καινούριο όλο αυτό που βιώναμε, υπήρχαν δυσκολίες, κυρίως επικοινωνιακά, οι οποίες όμως ξεπεράστηκαν μετά το πέρας των πρώτων εβδομάδων γιατί είχαμε έναν κοινό στόχο: να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να αντεπεξέλθουμε στο νέο μας ρόλο ως γονέων. Η αλήθεια είναι ότι στη δική μας περίπτωση το παιδί μάς έχει δέσει ακόμα πιο πολύ, επομένως φαντάζομαι ότι με τη μικρή μας αυτό το δέσιμο θα γίνει ακόμα πιο ισχυρό. Η σχέση μας, από τη στιγμή που γίναμε γονείς, έχει ωριμάσει και έχει γίνει πιο ουσιαστική. Προσωπικά, η μητρότητα με έχει αλλάξει προς το καλύτερο γιατί χάρη σε αυτήν έγινα περισσότερο υπεύθυνη στην καθημερινότητα και τη ζωή μου γενικότερα.

-Σε αγχώνουν οι αλλαγές που συμβαίνουν στο σώμα σου λόγω της εγκυμοσύνης;

Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη, είχα πάρει 25 κιλά. Σε αυτήν, έχω ήδη ξεπεράσει τα 10 και συνεχίζουμε. Οι αλλαγές που συμβαίνουν στο σώμα μου με επηρεάζουν γιατί έκανα μεγάλη προσπάθεια να χάσω εκείνα τα 25 κιλά. Θυμάμαι ότι για αρκετούς μήνες πηγαινοερχόμουν στο ραδιόφωνο με το ποδήλατο για να κάνω γυμναστική και στερούμουν τα γλυκά που τόσο πολύ αγαπώ. Από την άλλη, σκέφτομαι ότι μια ζωή την έχουμε, οπότε θα απολαύσω την εγκυμοσύνη μου τώρα και θα κάνω μετά την προσπάθειά μου, όταν θα αισθανθώ έτοιμη. Σε ό,τι αφορά το σώμα μου, κυρίως με αγχώνει το κομμάτι της χαλάρωσης και της φυσικής κατάστασης. Ανέκαθεν γυμναζόμουν, τους τελευταίους μήνες όμως όχι και με προβληματίζει το πώς θα μπω ξανά σε πρόγραμμα μετά τη γέννα και αν θα είμαι συνεπής με αυτό.