Η Κατερίνα Δαλάκα απολαμβάνει το καλοκαίρι της όπως κάθε κορίτσι θα έπρεπε, single ή μη

Η Κατερίνα Δαλάκα απολαμβάνει το καλοκαίρι της όπως κάθε κορίτσι θα έπρεπε, single ή μη

Η αθλήτρια συνεχίζει να έχει το κορμί του Survivor και εκτός παιχνιδιού.

Πάνε πια τρία χρόνια από τότε που ο κόσμος παρακολουθούσε την Κατερίνα Δαλάκα να αξιοποιεί τις αθλητικές της ικανότητες και να επιδίδεται στα αγωνίσματα του Survivor. Το κοινό τότε μιλούσε για την εντυπωσιακή αθλήτρια με το fit σώμα που έμενε προσηλωμένη στον στόχο της και έφερνε εις πέρας ό,τι αναλάμβανε για εκείνη ή για την ομάδα της.

Η σχέση της Κατερίνας Δαλάκα με τον Δημήτρη Φιντιρίκο

Στο ενδιάμεσο, η 29χρονη αθλήτρια απασχόλησε την επικαιρότητα με τις σχέσεις της με διάσημα πρόσωπα της showbiz και ιδίως με τον επιχειρηματία Δημήτρη Φιντιρίκο, γιο του εφοπλιστή Κοσμά Φιντιρίκου. Ο ίδιος είναι 36 ετών αλλά άρχισε τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες από την ηλικία των 17 ετών.

Όσο για τη σχέση του με την Κατερίνα Δαλάκα, αυτή έχει πολλά σκαμπανεβάσματα, αφού το ζευγάρι έχει χωρίσει και τα έχει ξαναβρεί αρκετές φορές. Αυτό το διάστημα, μάλιστα, φαίνεται η αθλήτρια να είναι μόνη της, αφού όχι μόνο αυτό φημολογείται αλλά και το ίδιο το ζευγάρι έχει αρκετό καιρό να κάνει κοινή δημόσια εμφάνιση.

Η Δαλάκα απολαμβάνει το καλοκαίρι της στο έπακρο

Η Δαλάκα, λοιπόν, περνάει υπέροχα το καλοκαίρι της και γιορτάζει τη single ζωή στο έπακρο. Κάνει τις διακοπές της, φοράει τα μαγιό της και ποζάρει με την πιο σέξι της πλευρά δείχνοντας πως δεν έχει ανάγκη τίποτα και κανέναν. Άλλωστε, ανέκαθεν φαινόταν να είναι ένα κορίτσι ανεξάρτητο που μπορεί να περάσει τέλεια ανά πάσα στιγμή.

Πρόσφατα, μάλιστα, η αθλήτρια στίβου βρέθηκε στη Χαλκιδική, απ’ όπου ανέβασε φωτογραφίες σε πιο hot πόζες την ώρα που χαλάρωνε σε μία αιώρα.

https://www.instagram.com/p/CgrirUesuyy