Η Ελεονώρα Μελέτη κάνει την πιο χιουμοριστική ανάρτηση για τις διακοπές της και μας φτιάχνει τη μέρα

Κατερίνα Μπούσιου
Η Ελεονώρα Μελέτη κάνει την πιο χιουμοριστική ανάρτηση για τις διακοπές της και μας φτιάχνει τη μέρα

Φυσική θεραπεία ομορφιάς και το αποτέλεσμα είναι τέλειο κορίτσια. Η παρουσιάστρια μας δείχνει το πραγματικό νόημα των διακοπών, μακριά από κοσμικές παραλίες. 

Η θάλασσα είναι το στοιχείο της λόγω του surfing και άρα οι διακοπές σε νησί, μία αυτονόητη καλοκαιρινή συνήθεια για την Ελεονώρα Μελέτη. Αυτές τις ημέρες με τον σύζυγό της Θοδωρή Μαροσούλη και την κόρη τους Αλεξάνδρα, βρίσκεται στην Κεφαλονιά. Μη φανταστείτε, λόγω ιδιοσυγκρασίας, την παρουσιάστρια να απολαμβάνει την άνεση μιάς ξαπλώστρας, αλλά να χαίρεται το κάθε της λεπτό με νέες εμπειρίες στην φύση. Ακόμη και θεραπείες καλλωπισμού. Η ανάρτηση που έκανε εκτός από χιουμοριστική, είναι και ιδιαίτερα χρηστική.

https://www.instagram.com/p/CgrO0_AsLij

Το spa το φυσικό, το καλό

Η παραλία Ξι στο νησί, φημίζεται για την κόκκινη άμμο και τους βράχους από άργιλο. Και η Ελεονώρα δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη. Αυτό που σε διάφορα ινστιτούτα ομορφιάς, είναι μία θεραπεία που κοστίζει, σε αυτή την παραλία, την χαρίζει απλόχερα η φύση. «Και το αποτελέσματα τέλεια κορίτσια» γράφει η Ελεονώρα και εξηγεί, δείχνοντας την ίδια και τον σύζυγό της ξαπλωμένους και λασπωμένους στην παραλία: «Μου είχαν πει κάποτε πως η αργιλοθεραπεία είναι ευεργετική, κατά της κυτταρίτιδας, ιδανική για ενυδάτωση κλπ κλπ. Αν και αποτελεί must θεραπεία σε ινστιτούτα, με τιμές από 80 εως 220 ευρώ (!) τελικά τη δοκίμασα, στο ωραιότερο και το πιο φυσικό spa , στη παραλία Ξι. Επέλεξα το πακέτο πρόσωπο, σώμα και σύζυγο, εντελώς δωρεάν. Εδώ στο φυσικό lounge της spaραλίας. Κάνα τεταρτάκι άφησα τη μασκούλα μου. Ωραιότατο ήταν, νιώθεις να τραβάει και γουστάρεις. Σα να σου ρουφάει χρόνια. Βέβαια το παιδί μας, μας είδε έτσι στο χρώμα της μούχλας, και μας είπε πως είμαστε σαν ζααααμπι (ζόμπι με τελείως British προφορά). Τα αποτελέσματα τέλεια κορίτσια».

https://www.instagram.com/p/CgsH-FaL8cg

«Σε προηγούμενη ζωή μου, ήμουν ψάρι»

Στην παρέα τους σε αυτές τις διακοπές είναι και ο αδελφός της Ελεονώρας, Δημήτρης, μαζί με την οικογένεια του, ο οποίος και τις περισσότερες φορές έχει τον ρόλο του επίσημου φωτογράφου των διακοπών, με την Ελεονώρα να καμαρώνει για τις λήψεις του, όπως και στην παραπάνω ανάρτηση. Ο αδελφός της ήταν σε οίστρο, τραβώντας και κάποιες υποβρύχιες λήψεις της Ελεονώρας και εκείνη με την σειρά της ήταν σε δεύτερο οίστρο όπως ομολόγησε για να μας εξηγήσει την ευεργετική επίδραση που έχουν αυτές οι βουτιές στην ψυχή της: «Σε προηγούμενη ζωή ήμουν ψάρι. Σε επόμενη δελφίνι. Πάντα βουτάω στα βαθιά και στη ψυχή μου ό,τι μείνει. Λίγο η αλμυρά και η δροσιά και του βυθού ο ήχος, μόνο εκεί μέσα στο νερό σπάει το δικό μου τείχος. Νιώθω γαλήνη στη σιωπή κ ασφάλεια εκεί μέσα, γιατί η θάλασσα αδέλφια μου γνωρίζει από μπέσα. (Με τη θάλασσα πάντα έχω οίστρο). Ο αδελφός μου έχει οίστρο, γενικά με τη φωτογραφία και τα βίντεο και νομίζω φαίνεται».

https://www.instagram.com/p/CgpSOmZsizu

Πάντως η επιλογή της Κεφαλλονιάς, μόνο τυχαία δεν ήταν για την Ελεονώρα, ως τόπος των φετινών οικογενειακών διακοπών, γιατί απλούστατα είναι ένα μέρος, όπου έχει περάσει τα παιδικά της καλοκαίρια. Και τώρα ήρθε η σειρά της κόρης της Αλεξάνδρας, να ζήσει τις ίδιες εμπειρίες με την μαμά της.

Γενέθλια για την κόρη της Ελεονώρας Μελέτη: Οι πρώτες φωτογραφίες και η τρυφερή εξομολόγηση

meletikori.jpg