Γενέθλια για την κόρη της Ελεονώρας Μελέτη: Οι πρώτες φωτογραφίες και η τρυφερή εξομολόγηση

Ιωάννα Τζανή
Γενέθλια για την κόρη της Ελεονώρας Μελέτη: Οι πρώτες φωτογραφίες και η τρυφερή εξομολόγηση

Η Ελεονώρα Μελέτη ευχήθηκε στη μοναχοκόρη της χρόνια πολλά με μία σειρά αδημοσίευτων φωτογραφιών.

Το 2018 ήταν μια ιδιαίτερη χρονιά για την Ελεονώρα Μελέτη και τον σύζυγό της, Θοδωρή Μαροσούλη, καθώς ήρθε στον κόσμο ο καρπός του έρωτά τους, η κόρη τους Αλεξάνδρα, για να τους αλλάξει μια για πάντα τη ζωή και να τους γεμίσει ευτυχία.

Σήμερα, 13 Απριλίου, η μοναχοκόρη του αγαπημένου ζευγαριού γιορτάζει τα 4α γενέθλιά της και η παρουσιάστρια δε θα μπορούσε παρά να της ευχηθεί με τον πιο γλυκό και τρυφερό τρόπο.

Η Ελεονώρα Μελέτη παρουσίασε το βιβλίο της «Γυναίκα Ψάχνει»

Το τρυφερό post της Ελεονώρας Μελέτη για τα γενέθλια της κόρης της

Η ευτυχισμένη μανούλα συγκίνησε τους followers της όταν το πρωί της Τετάρτης ανέβασε μία σειρά από φωτογραφίες της Αναστασίας οι οποίες τραβήχτηκαν αμέσως μετά τη γέννησή της, ενώ στη λεζάντα της δημοσίευσης έγραψε ένα συγκινητικό μήνυμα λατρείας για εκείνη.

Η Ελεονώρα Μελέτη έγραψε χαρακτηριστικά:

«Παρασκευή 13 Απριλίου ώρα 05:28 η ώρα που γεννήθηκες και μαζί σου ξαναγεννήθηκα κι εγώ! Η πρώτη σου φωτογραφία … να τη! Αμέσως μόλις σε κράτησα στην αγκαλιά μου! Δεν έχω λόγια για να περιγράψω όλα όσα είσαι. Ένα σπουδαίο, υπέροχο, μοναδικό πλάσμα. Μικρό γλυκό μου μπιρμπιλόνι, σου εύχομαι να είσαι υγιής, ευτυχισμένη, γεμάτη χαρά και ενθουσιασμό για τη ζωή. Είμαι η πιο τυχερή, γιατί είμαι η μαμά σου! #happybirthday #mylove #mydaughter».

https://www.instagram.com/p/CcSHBKdMSrE

Οι δυσκολίες μετά τον τοκετό

Μιλώντας τον περασμένο Δεκέμβριο για τις δυσκολίες που βίωσε τις ημέρες μετά τον τοκετό της κόρης της Αλεξάνδρας, που ήρθε στη ζωή της στις 13 Απρίλιο 2018, η Ελεονώρα Μελέτη εξήγησε ότι αυτό που πέρασε ονομάζεται «matrescence» και πρόκειται για το μεταβατικό στάδιο που βιώνει μία γυναίκα μετά τη γέννα.

Η παρουσιάστρια εξομολογήθηκε χαρακτηριστικά:

«Το μωρό είναι ένα άγνωστο πεδίο, που ναι μεν ενεργοποιεί ένστικτα, αλλά μέχρι να συνειδητοποιήσεις τι είναι όλο αυτό που σου συμβαίνει, το να βλέπεις τον άντρα σου να ακολουθεί τη ρουτίνα που ακολουθούσε μέχρι και λίγες ώρες πριν πας στο μαιευτήριο, σε κάνει έξαλλη, νιώθεις επιθετικά για εκείνον. Σκέφτεσαι: “Αφού μαζί κάναμε το παιδί, γιατί εγώ ζω όλο αυτό και νιώθω ένα συνεχές σφυροκόπημα;”».

Και πρόσθεσε:

«Αλλά εκεί πρέπει να καταλάβουμε πως αυτή είναι η κατάσταση για τις γυναίκες, καθώς αυτές είναι η τροφή, από αυτές εξαρτάται το παιδί για πολύ καιρό μετά τη γέννησή του. Ο ρόλος του πατέρα, αντίθετα, είναι να φροντίζει τη γυναίκα. Όταν το άκουσα αυτό από χείλη ειδικού, ηρέμησα, καθώς ο Θοδωρής είχε αυτόν τον ρόλο».

Πηγή φωτογραφιών: @nonoram