Το κορίτσι του Leonardo Dicaprio έγινε 25 ετών και οι φήμες χωρισμού ξεκίνησαν

Το κορίτσι του Leonardo Dicaprio έγινε 25 ετών και οι φήμες χωρισμού ξεκίνησαν

Ο ηθοποιός απολαμβάνει μόνος τις διακοπές του στην Ιταλία και το γεγονός ότι η Camila Morrone έκλεισε τον περασμένο Ιούνιο τα 25, μας προβληματίζει (όχι μόνο εμάς!).

Ο Leonardo DiCaprio απολαμβάνει τα νερά της Μεσογείου με φίλους, χωρίς την παρουσία της 25χρονης συντρόφου του Camila Morrone και επιδεικνύοντας τη γοητεία του.

Ο διάσημος ηθοποιός εθεάθη στην ιταλική ακτή στο γραφικό Κάπρι - έναν ολοένα και πιο δημοφιλή προορισμό για celebrities - χωρίς μπλούζα πάνω σε ένα υπερπολυτελές γιοτ, λίγο πριν ξεκινήσει να παίζει βόλεϊ με τους φίλους του.

Η τρυφερή αγκαλιά του DiCaprio στην Camila Morrone δείχνει πως μάλλον λύθηκε η κατάρα του χωρισμού

Αμέσως μετά ο 47χρονος βούτηξε στα καταγάλανα νερά του ιταλικού νησιού και φαινόταν πολύ ευδιάθετος, παρόλο που δεν υπήρχε γυναικεία παρουσία στην παρέα, ούτε καν η Camila με την οποία ο DiCaprio είναι σε σχέση από το 2017 (τότε που ήταν μόλις 20 χρόνων).

Η μέρα για τον Leonardo DiCaprio συνεχίστηκε με έξοδο στο διάσημο hotspot Club 55, όπου απόλαυσε το ποτό του με τον καλό του φίλο Tobey Maguire και την πρώην σύζυγό του Jennifer Meyer, ενώ συνάντησε και τον Jamie Foxx.

Η κατάρα στις σχέσεις του Leonardo DiCaprio

Και να που επαρχόμαστε θέλοντας και μη στη θεωρία που θέλει τον Leonardo να χωρίζει τις κοπέλες του όταν γίνουν 25 ετών. Η Camila είχε γενέθλια στις 16 Ιουνίου και έγινε 25, και μετά τη solo εμφάνισή του στην ιταλική ακτή, οι φήμες περί χωρισμού φουντώνουν.

Ο 47χρονος γόης του Hollywood, τα τελευταία 20 χρόνια δεν έχει κάνει ποτέ δεσμό με γυναίκα άνω των 25 ετών και όλοι οι χωρισμοί του λάμβαναν χώρα με το που οι διάσημες πάντα κοπέλες του έμπαιναν στα 25!

Πάντως το 2019, το περιοδικό National Enquirer επέμενε πως η μαμά του Leo είναι η πιο μεγάλη θαυμάστρια της Morrone και πίεζε τον γιο της να την παντρευτεί.

Το περιοδικό υποστήριζε πως είναι η μαμά του Di Caprio, η κυρία Irmerlin αγαπά την 24χρονη και την θεωρεί κατάλληλη για γάμο. Η μαμά του Leo έχει πειστεί πως αν δεν υπάρξει γάμος σύντομα, ο γιος της μπορεί να την διώξει ενώ θεωρεί πως έχει περάσει το διάστημα που ο Leo θα έπρεπε να έχει καταλάβει αν αυτή είναι η μία και μοναδική.

Η Irmelin θέλει εγγόνια και θέλει να μπορεί να παίζει μαζί τους οποότε πιέζει τον Leo να κάνει την κίνηση και να παντρευτεί την Camila.

Πάντως, οι φωτογραφίες της Camilla στο Instagram μιλούν μόνες τους για το DNA που θα έχουν τα παιδιά του Leo!