Η τρυφερή αγκαλιά του DiCaprio στην Camila Morrone δείχνει πως μάλλον λύθηκε η κατάρα του χωρισμού

Πατούλια Κατερίνα
Η τρυφερή αγκαλιά του DiCaprio στην Camila Morrone δείχνει πως μάλλον λύθηκε η κατάρα του χωρισμού

Η θεωρία θέλει τον Leonardo να χωρίζει τις κοπέλες του όταν γίνουν 25 ετών. Η Camila έχει γενέθλια στις 16 Ιουνίου και γίνεται 25!

Ο φακός δεν ψεύδεται! Κι αυτή τη φορά δεν κρύβεται ο έρωτας και η αφοσίωση του Leonardo DiCaprio για την αγαπημένη του Camila Morrone. Οι παπαράτσι εντόπισαν τον βραβευμένο ηθοποιό σε παραλία του Malibu να παρηγορεί την 24χρονη αγαπημένη του η οποία έδειχνε ιδιαίτερα φορτισμένη συναισθηματικά.

Ο ηθοποιός και το μοντέλο, περπατούσαν ξυπόλητοι με τον Leo να παρηγορεί στην αγκαλιά του την έξαλλη Morrone και μόλις η παρεξήγηση λύθηκε, οι δυο τους περπάτησαν δίπλα στη θάλασσα ντυμένοι casual και φανερά πιο δεμένοι από ποτέ.

Μετά την ένταση, η τρυφερή αγκαλιά ανάμεσα σε Leo και Camila

Οι φήμες, σε αυτά τα τρία χρόνια σχέσης του ζευγαριού, τους ήθελαν πολλές φορές χωριστά, αλλά οι δυο τους πάντα επιστρέφουν πιο ερωτευμένοι από ποτέ όπως νωρίτερα φέτος όπου Leo και Camila ταξίδεψαν μέχρι το St. Barts και δεν μπορούσε ο ένας να κρατήσει τα χέρια του μακριά από τον άλλο.

https://www.instagram.com/p/Cdpxp7gM2pf

Leonardo DiCaprio: Ο περιζήτητος εργένης με τις περιβαλλοντικές ανησυχίες

H κατάρα στις σχέσεις του Leonardo

Στις 16 Ιουνίου 2022, η Camila Morrone θα σβήσει 25 κεράκια στην τούρτα της και αυτή η χρονιά θα είναι σωστή δοκιμασία για τη σχέση της με τον DiCaprio. Όλα δείχνουν πως είναι η Camila εκείνη που θα λύσει την κατάρα του χωρισμού για τον Leonardo.

Ο 47χρονος γόης του Hollywo, τα τελευταία 20 χρόνια δεν έχει κάνει ποτέ δεσμό με γυναίκα άνω των 25 ετών και όλοι οι χωρισμοί του λάμβαναν χώρα με το που οι διάσημες πάντα κοπέλες του έμπαιναν στα 25!.

Στις 16 Ιουνίου 2021 η Camila θα γίνει 25 και ίσως τα μάγια λυθούν!

Πάντως το 2019, το περιοδικό National Enquirer επέμενε πως η μαμά του Leo είναι η πιο μεγάλη θαυμάστρια της Morrone και πίεζε τον γιο της να την παντρευτεί.

Το περιοδικό υποστήριζε πως είναι η μαμά του Di Caprio, η κυρία Irmerlin αγαπά την 24χρονη και την θεωρεί κατάλληλη για γάμο. Η μαμά του Leo έχει πειστεί πως αν δεν υπάρξει γάμος σύντομα, ο γιος της μπορεί να την διώξει ενώ θεωρεί πως έχει περάσει το διάστημα που ο Leo θα έπρεπε να έχει καταλάβει αν αυτή είναι η μία και μοναδική.

Η Irmelin θέλει εγγόνια και θέλει να μπορεί να παίζει μαζί τους οποότε πιέζει τον Leo να κάνει την κίνηση και να παντρευτεί την Camila.

Πάντως, οι φωτογραφίες της Camilla στο Instagram μιλούν μόνες τους για το DNA που θα έχουν τα παιδιά του Leo!