Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλής Παύλου στο πρωινό του Star με συνεργάτη - έκπληξη στο πλευρό τους

Κατερίνα Μπούσιου
Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλής Παύλου στο πρωινό του Star με συνεργάτη - έκπληξη στο πλευρό τους

«Δεν ξέρω τι θα έκανα χωρίς εκείνον» είχε δηλώσει παλαιότερα η Ελένη για τον Ετεοκλή και τώρα ετοιμάζεται να μοιραστεί μαζί του μία νέα επαγγελματική εμπειρία. 

Είναι πια επίσημο και η Ελένη Χατζίδου με τον Ετεοκλή Παύλου εκτός από ζευγάρι στη ζωή ετοιμάζονται να γίνουν το νέο τηλεοπτικό ζευγάρι του Breakfast@star από τον Σεπτέμβριο.

Δεν είναι η πρώτη φορά που βρίσκονται μαζί τηλεοπτικά και σίγουρα δεν θα είναι μόνοι τους. Ήδη η πρώτη μεταγραφή για το νέο πρωινό, αφορά μέχρι πρότινος συνεργάτη της Ελένης Μενεγάκη.

https://www.instagram.com/p/CguKcYBNITl

Το γιόρτασαν με παιχνίδια με την Μελίτα τους

Στην επίσημη ανακοίνωση καλωσορίσματος από το Star, διακρίνουμε εξαρχής την πρόθεση του καναλιού να προσφέρει στο τηλεοπτικό του κοινό, την χημεία που έχουν και ως ζευγάρι στην ζωή, οι νέοι του παρουσιαστές:

«Το Star ανακοινώνει με χαρά την έναρξη της συνεργασίας του με την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου. Ζευγάρι στη ζωή, ζευγάρι και στην tv, η Ελένη και ο Ετεοκλής από τη νέα τηλεοπτική σεζόν θα αναλάβουν την παρουσίαση του καθημερινού, ψυχαγωγικού Breakfast@Star. Θα υποδέχονται καθημερινά το τηλεοπτικό κοινό από το ανανεωμένο πλατό με την ίδια ακριβώς διάθεση, που θα το έκαναν και στο σαλόνι τους σπιτιού τους, με ζεστασιά, αγάπη, αμεσότητα, θετική διάθεση, ειλικρίνεια, χαλαρότητα, αισιοδοξία! Το Star καλωσορίζει την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου στο δυναμικό του
και τους εύχεται καλή δύναμη και καλή επιτυχία!».

https://www.instagram.com/p/CgG4qA2N_KU

Το μόνο που μένει, είναι να ανακοινωθούν επίσημα και τα πρόσωπα που θα τους συντροφεύσουν ως νέοι συνεργάτες, σε αυτό το νέο τους τηλεοπτικό ταξίδι. Και οι μέχρι τώρα πληροφορίες, εκτός από την αστρολόγο Άση Μπήλιου - σταθερή πια αξία στο πρωινό του καναλιού - θέλουν και ένα πρόσωπο έκπληξη από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στο Mega να μετακομίζει στο Star.

Και αυτή δεν είναι άλλη από την δημοσιογράφο Λιλή Πυράκη, η οποία την περσινή τηλεοπτική σεζόν, σχεδόν καθημερινά μετέφερε τα νέα της διεθνούς showbiz από το Λονδίνο όπου ζει τα τελευταία χρόνια με τον γιατρό σύζυγό της, Γιώργο Φραγκεσκάκη και τον γιο τους. Η Λιλή ωστόσο κάποιες ημέρες της εβδομάδας βρισκόταν και στο πλατό της Ελένης στην Αθήνα, με την παρουσιάστρια να της δείχνει ιδιαίτερη εκτίμηση. Αυτή την φορά μένει να δούμε, αν λόγω και της νέας της συνεργασίας, η δημοσιογράφος μετακομίσει μόνιμα στην Ελλάδα.

https://www.instagram.com/p/CfeaB9dI_q1

Η Ελένη με τον Ετεοκλή μετά την υπογραφή του συμβολαίου τους με το νέο τους κανάλι, επέστρεψαν στα οικογενειακά τους καθήκοντα. Καλή η επαγγελματική εξέλιξη στην καριέρα τους, αλλά πάνω από όλα, είναι η δύο χρονών Μελίτα τους, η κόρη τους και το κέντρο του κόσμου τους. Η οποία όπως βλέπουμε και στο video που ανήρτησε η Ελένη, τον μπαμπά της, τον κάνει ότι θέλει. Και εκείνος πάντα πρόθυμος να παίξει μαζί της, ακόμη και αν χρειαστεί να τον καλύψει με την μισή άμμο της παραλίας!

Το σπίτι της Ελένης Χατζίδου &του Ετεοκλή Παύλου στο Μοσχάτο είναι ταυτισμένο με τη λέξη οικογένεια

Το ζευγάρι συνεχίζει τις διακοπές του στις παραλίες της Αττικής προς το παρόν, αλλά θα φύγουν σε λίγες ημέρες για τις διακοπές τους, πριν επιστρέψουν στα μέσα Αυγούστου για να προετοιμαστούν για την νέα τους εκπομπή η οποία ωστόσο θα κρατήσει τον περσινό της τίτλο ως Breakfast@Star.