Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου αγκαλιά με τη Μελίτα στο Λουτράκι και η photo «τα λέει όλα»

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου αγκαλιά με τη Μελίτα στο Λουτράκι και η photo «τα λέει όλα»

Η εξόρμηση της οικογένειας στο Λουτράκι Κορινθίας συνοδεύτηκε από την πιο ωραία λήψη.

Έναν διαφορετικό προορισμό επέλεξε η Ελένη Χατζίδου με τον σύζυγό της, Ετεοκλή Παύλου, και την κόρη τους, Μελίτα, λίγο πριν τελειώσει ο Ιούλιος. Η 42χρονη τραγουδίστρια και ο γυμναστής επισκέφτηκαν με την κορούλα τους τη Μονή Οσίου Παταπίου στο Λουτράκι Κορινθίας βγάζοντας την πιο όμορφη οικογενειακή φωτογραφία.

Η ανάρτηση της Ελένης Χατζίδου για την επίσκεψη στη Μονή

Με τη Μελίτα στην αγκαλιά της μαμάς της και τον Παύλου ακριβώς δίπλα τους ολοκλήρωσε η οικογένεια την εξόρμησή της, ενώ η οικογενειακή φωτογραφία που έδειχνε την ευτυχία τους συνοδεύτηκε από μερικά συγκλονιστικά πλάνα από το τοπίο.

https://www.instagram.com/p/CgrF5LWtZ7J

«Η Μονή του οσίου Παταπιου!
Σε τοποθεσία με υπέροχη θέα, σε μια απότομη πλαγιά στα Γεράνεια Όρη, πάνω από το Λουτράκι και κοντά στην Κόρινθο, βρίσκεται η Ιερά Μονή του Οσίου Παταπίου.
Η σημαντικότερη ανταμοιβή του προσκυνητή είναι το ιερό Λείψανο του Οσίου Παταπίου του θαυματουργού.
Γεμάτο ευωδία και θαυματουργική χάρη, κοσμεί και προστατεύει την Ιερά Μονή.
Βοήθεια μας!
@visitloutraki», έγραψε η Χατζίδου.

Θα είναι η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου το νέο ζευγάρι του Star στο πρωινό;

Οι οικογενειακές φωτογραφίες

Η οικογένεια ανεβάζει συχνά φωτογραφίες και βίντεο της στα social media και από αυτά είναι που μπορούμε να καταλάβουμε ότι είναι όλοι πολύ δεμένοι μεταξύ τους και ότι υπάρχει πολλή αγάπη.

Οι ενοχές της Χατζίδου για τη Μελίτα

Η Ελένη Χατζίδου είναι πολύ ενεργή στον λογαριασμό της στο Instagram και πολύ συχνά δημοσιεύει φωτογραφικό υλικό με τους αγαπημένους της ανθρώπους. Στα τέλη του Μαρτίου, μάλιστα, η τραγουδίστρια μοιράστηκε έναν προβληματισμό της με τα social media. Αυτός αφορούσε στις ενοχές που έχει κάθε φορά που αφήνει τη μικρή μόνη της για κάποιο επαγγελματικό ταξίδι.

«Εσείς νιώθετε ενοχές όταν αποχωρίζεστε τα μικρά σας; Θέλει προσπάθεια για να το διαχειριστείς, αλλά θα πρέπει να το δουλέψεις αρκετά με τον εαυτό σου αλλά και με το μωράκι σου Με ρωτάτε για τη Μελίτα… Μου λείπει απίστευτα. Δεν είμαστε μαζί, γι’ αυτό δεν τη βλέπετε. Είναι με την πεθερά μου. Κάνουμε εννοείται κάθε μέρα FaceTime. Αυτόν τον μήνα έχω λείψει και θα λείψω αρκετά. Νομίζω όλες οι μανούλες με καταλαβαίνετε. Απλώς, υπάρχουν δουλειές που δε θα μπορούσε να είναι εδώ πέρα. Δε θα μπορούσα να κάνω τίποτα με το μωρό. Θα έπρεπε όλη μου η προσοχή να είναι εκεί. Και στη Νέα Υόρκη, φυσικά, δε θα μπορέσω να την πάρω μαζί. Έχουμε υπομονή και το παιδάκι δείχνει ότι καταλαβαίνει ευτυχώς. Ξέρει ότι η μαμά έχει δουλειά. Οπότε, δόξα Τω Θεώ, όλα καλά», είπε και έγραψε πάνω στο βίντεο: «Όταν επιστρέψω, θα της κάνω όλα τα χατίρια», είπε η Χατζίδου.