Itatí Cantoral: Η Σοράγια που έχει γίνει meme περισσότερες φορές από όποιοδήποτε άλλη ηθοποιό

Itatí Cantoral: Η Σοράγια που έχει γίνει meme περισσότερες φορές από όποιοδήποτε άλλη ηθοποιό

Ακόμα και να μην έχεις δει ούτε μισό επεισόδιο από τη σειρά από την οποία αναδύθηκε, μπορεί να έχεις στείλει αρκετές φορές το meme της στους φίλους σου.

Στον κόσμο των memes, αρκετά είναι τα πρόσωπα που τραβούν την προσοχή αλλά λίγα αυτά που βασιλεύουν. Η Itatí Cantoral, για παράδειγμα, ανήκει δίχως ιδιαίτερη σκέψη στη δεύτερη κατηγορία, με «άπειρο» κόσμο να έχει χρησιμοποιήσει φωτογραφίες της για να στείλει σε φίλους και γνωστούς, ακόμα και να μην έχει παρακολουθήσει ούτε μισό επεισόδιο από τη σειρά από την οποία αναδύθηκε.

Spanish Reaction GIF

Η Soraya Montenegro από τη Μαρία της Γειτονιάς

Η Itatí Cantoral, για όσους έβλεπαν και όσους δεν έβλεπαν Μαρία της Γειτονιάς (1995), είναι η περίφημη Soraya Montenegro. Είναι η αντίστοιχη «κακιά» της Μεξικανικής τηλενουβέλας που δεν ήθελε να βλέπει στα μάτια της την πρωταγωνίστρια Μαρία (που την υποδυόταν η Thalia).

Η σειρά έκανε τεράστια επιτυχία όταν κυκλοφόρησε σε παγκόσμιο επίπεδο και, μάλιστα, οι πρωταγωνιστές της έκαναν περιοδεία σε ποικίλες χώρες. Η Thalia είχε έρθει και στην Ελλάδα συγκεντρώνοντας πλήθος κόσμου που περίμενε να την υποδεχτεί.

Η Soraya, ωστόσο, έγινε γνωστή για το εκρηκτικό της ταπεραμέντο, τις φωνές και τα ουρλιαχτά που εκτόξευε σε όποιον τής έσπαγε τα νεύρα. Εξ ου και έγινε η ιδανική περίπτωση για να χρησιμοποιηθεί σε κάθε είδους κοινωνικές συναναστροφές με μία πιο αστεία χροιά.

Η Itati Cantoral

Η ίδια η Cantoral είναι σήμερα 47 ετών και έχει δύο παιδιά που απέκτησε το 2000 με τον πρώτο της σύζυγο, Eduardo Santamarina. Έμειναν 5 χρόνια παντρεμένοι και το 2004 ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους.

Όταν βρισκόταν στα γυρίσματα της τηλενουβέλας La Viuda de Blanco, η ηθοποιός ερωτεύτηκε τον παραγωγό Carlos Alberto Cruz, με τον οποίο παντρεύτηκε το 2008 και τον ίδιο χρόνο το ζευγάρι υποδέχτηκε στον κόσμο την κορούλα του. Το 2017, χώρισαν.

Δες πώς είναι σήμερα η Itati Cantoral: