Πρόσεξες το κοινό στοιχείο στις αναρτήσεις των Ελληνίδων celebrities για τον Αύγουστο;

Πρόσεξες το κοινό στοιχείο στις αναρτήσεις των Ελληνίδων celebrities για τον Αύγουστο;

Δούκισσα Νομικού, Μαρία Μπεκατώρου, κ.α. καλωσορίζουν τον νέο μήνα.

Ο Αύγουστος μπήκε επιτέλους. Για κάποιους, το διάστημα μέχρι σήμερα πέρασε γρήγορα, ενώ άλλοι είδαν τις μέρες να περνούν πιο αργά απ’ όσο θα ήθελαν. Με τόσα που συμβαίνουν γύρω μας, και δύο έχουν δίκιο.

Ο μήνας των διακοπών για τους περισσότερους, λοιπόν, άρχισε και, ενώ έχουμε στο μυαλό μας τα μπάνια, τη θάλασσα και γενικά τους προορισμούς που έχουμε επιλέξει, οι διάσημες Ελληνίδες είπαν να καλωσορίσουν τον Αύγουστο με ένα δικό τους post.

Το κοινό στοιχείο στις αναρτήσεις των διασήμων

Πολλές ήταν οι διάσημες της showbiz που αποφάσισαν να κάνουν την καθιερωμένη τους ανάρτηση για την αρχή του Αυγούστου. Αυτό που παρατηρείς, ωστόσο, είναι ότι όλες έχουν ένα κοινό στοιχείο: το body positivity / self love.

Οι φωτογραφίες που εμφανίστηκαν στο feed μας έδειχναν τα διάσημα κορίτσια να έχουν αφήσει τα φίλτρα στην άκρη, οι περισσότερες να έχουν φορέσει τα μαγιό τους και να χαιρετίζουν τον νέο μήνα με την καλή διάθεση και χιούμορ. Όπως ακριβώς πρέπει, δηλαδή, για να μπούμε σε αντίστοιχο mentality.

Δούκισσα Νομικού

https://www.instagram.com/p/CguCkmYjD6C

«Καλώς ήρθες, Αύγουστε. Καλές βουτιές, παιδιά», έγραψε η Δούκισσα που πόζαρε με φόντο το μπλε φορώντας το μαγιό της και ένα τεράστιο χαμόγελο.

Μαρία Σολωμού

https://www.instagram.com/p/CguJgMetyIL

«Δευτερούλα και πρωτομηνιά σήμερα!!
Θα βάλω κάτι απλό και θα βγω…», είπε η Μαρία Σολωμού τυλιγμένη με μία πετσέτα.

Μαρία Μπεκατώρου

https://www.instagram.com/p/CguHd_gMcIe

«Ο υπέροχος Αύγουστος είναι εδώ!Καλό μήνα #summervibes #august #blessed #thankful #positivevibes #sunshinestories», έγραψε η Μαρία Μπεκατώρου σε μία φωτογραφία που τραβήχτηκε όταν ήταν μέσα στη θάλασσα.

Σμαράγδα Καρύδη

Η Σμαράγδα Καρύδη καλωσόρισε τον Αύγουστο τρολάροντας τον εαυτό της για τα παιχνίδια στη θάλασσα.

Σοφία Καρβέλα

https://www.instagram.com/p/CgvJTU7uk9m

«Η κρίση μέσης ηλικίας με βρήκε κάπως έτσι... Επίσης, περνάω μία (κρίση μέσης ηλικίας) από όταν ήμουν 12 ετών», έγραψε η Καρβέλα μεταξύ σοβαρού κι αστείου και φορώντας τα αθλητικά της.