Η Amber Heard πούλησε το σπίτι της στην έρημο αλλά πάλι δεν έχει χρήματα να πληρώσει τον Johnny Depp

Νατάσσα Σχοινά
Η Amber Heard πούλησε το σπίτι της στην έρημο αλλά πάλι δεν έχει χρήματα να πληρώσει τον Johnny Depp

Η Amber Heard στη δίκη με τον Johnny Depp στο Fairfax τον Μάιο του 2022

Copyright The Associated Press All rights Reserved 2022

Μία το σπίτι, μία τα ακυκλοφόρητα έγγραφα που ισχυρίζεται ότι είδε διάσημο Μέσο, τελεία θα μπει ποτέ σε αυτήν την ιστορία;

Κάτι περισσότερο από 8 εκατομμύρια δολάρια χρωστάει η Amber Heard στον Johnny Depp μετά την απόφαση κατά της στο δικαστήριο για συκοφαντική δυσφήμηση στο Fairfax (10.350.000 το αρχικό ποσό, το οποίο πέφτει στα 8 μετά τα 2 εκατομμύρια που πρέπει να της πληρώσει ο Depp στην ανταγωγή).

H 36χρονη ηθοποιός γρήγορα δήλωσε πως δε θα μπορέσει να ανταπεξέλθει στην πληρωμή αυτού του ποσό στον πρώην σύζυγό της καθώς τα οικονομικά της δεν της το επιτρέπουν. Άσε που περίμενε ότι θα νικούσε στη δίκη και θα έπαιρνε 50 εκατομμύρια δολάρια.

Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, και την ώρα που σκέφτεται ήδη να προβεί σε νέο δικαστήριο για να αναιρέσει την απόφαση της δικαστή Azcarate στη Virginia, η Heard είπε να πουλήσει το σπίτι της στην κοιλάδα Yucca.

Η πώληση του σπιτιού της στην έρημο της Καλιφόρνια

Το εν λόγω σπίτι η Amber Heard απέκτησε το 2019 μέσω ενός ανώνυμου κεφαλαίου και χωρίς η ίδια να έρθει ποτέ σε επαφή με τον ιδιοκτήτη. Η τιμή στην οποία το απέκτησε ήταν κάτι περισσότερο από 570 χιλιάδες δολάρια και κατάφερε τώρα να το πουλήσει σχεδόν στα διπλά και, συγκεκριμένα, στα 1.050.000 δολάρια.

Το TMZ, μάλιστα, ήρθε σε επαφή με τον νέο ιδιοκτήτη, ο οποίος τούς είπε πως επικοινώνησε μόνο τους ανθρώπους που έχει προσλάβει η σταρ να την εκπροσωπούν.

Φυσικά, αυτό το ποσό πάλι δε φτάνει για να πληρώσει τα χρωστούμενα στον Depp, αλλά, ποιος ξέρει, ίσως σκέφτεται να τα χρησιμοποιήσει για νέα επένδυση στις δικαστικές τους διαμάχες.

Τα έγγραφα που δεν εμφανίστηκαν ποτέ στο δικαστήριο

Όσο η Amber πουλούσε το σπίτι της, το Daily Beast εμφανίστηκε να πει ότι είδε έγγραφα που αφορούσαν στη δίκη με τον Depp, τα οποία ανέφεραν πως η ηθοποιός αρνήθηκε να «κυνηγήσει» τα μισά από τα 33 εκατομμύρια δολάρια που πληρώθηκε ο Johnny για τους Πειρατές της Καραϊβικής 4. Ο λόγος ήταν πως έτσι αποδείκνυε ότι όσα κάνει δεν έχουν σχέση με τα χρήματα.

Σύμφωνα με το ίδιο Μέσο, η δικαστής αρνήθηκε να συμπεριλάβει στη δίκη αυτό το στοιχείο.

Δύσκολα τα πράγματα για την Amber Heard - Ο Depp μάλλον θα είναι το μικρότερο από τα προβλήματά της