Μακάρι να είχαμε όλες τη σχέση που έχει η Σολωμού με τους πρώην της

Μακάρι να είχαμε όλες τη σχέση που έχει η Σολωμού με τους πρώην της

Αυτή τη φορά η Μαρία Σολωμού μίλησε για τον Αλέξη Γεωργούλη και το ειδύλλιο μεταξύ τους, το οποίο ήταν πολύ αληθινό και πολύ έντονο.

Η Μαρία Σολωμού έχει ένα τεράστιο ατού σε ότι αφορά τις σχέσεις με τους πρώην συντρόφους της, διατηρεί την πιο αγαπησιάρικη και πολιτισμένη σχέση και με κάποιους έχει πετύχει να έχει απίθανη χημεία όσα χρόνια κι αν περάσουν.

Μια τέτοια είναι η σχέση της 47χρονης Σολωμού με τον Αλέξη Γεωργούλη, με τον οποίο, με αφορμή το podcast της Μαρίας, παραδέχτηκαν πρόσφατα και για πρώτη φορά το μεταξύ τους ειδύλλιο.

Το ειδύλλιο με τον Αλέξη Γεωργούλη και η χημεία μεταξύ τους

«Υπήρξε ένα ειδύλλιο μεταξύ μας ένα φεγγάρι. Παλιά. Εγώ αυτό που θυμάμαι πολύ καλά το 2002 που γυρίζαμε τη "Φούσκα" και είχαμε μια πολύ σοβαρή ερωτική σκηνή, η οποία διαλύθηκε. Κάθονται όλοι έξω στο μπαλκόνι. Έχει πολύ ησυχία. Ο Αλέξης είναι ξαπλωμένος και εγώ ντυμένη από πάνω του. Εκείνη τη στιγμή έρχεται η κοπέλα με την κλακέτα που ήταν πολύ ταραγμένη και ξεκινάει την αντίστροφη μέτρηση και μου πιάνει τα μαλλιά με την κλακέτα. Με το που φεύγει με τραβάει και πέφτω κάτω. Εκεί τελείωσε η σκηνή. Δεν σταματήσαμε να γελάμε ποτέ και η σκηνή τελείωσε εκεί», είχε πει η Σολωμού όταν γυρίστηκε το podcast και πριν από μερικές ώρες, η συνεύρεση αυτή της Σολωμού με τον Γεωργούλη μας χάρισε κι άλλες πιπεράτες λεπτομέρειες από τον μεταξύ τους δεσμό πριν είκοσι χρόνια:

«Είσαι από τους ανθρώπους που έζησαν αυτήν τη χρυσή εποχή της τηλεόρασης. Δεν θα το ξεχάσω, υπήρχαν φάσεις που κυκλοφορούσαμε μαζί στου Ψυρρή, γινόταν χαμός! Δεν θα ξεχάσω ότι, όταν βγαίναμε με τη μηχανή, καθόσουν μπροστά και μου έδινες να φορέσω το κράνος για να μη μας δούνε και καταλάβουν ότι κυκλοφορούμε μαζί. Είτε το φορούσες εσύ ή εγώ το κράνος ανάμεσα στον κόσμο. Σου έσκιζαν τα μπλουζάκια, έπεφταν πάνω σου με μανία. Έπαιρνε ο Αλέξης τηλέφωνο και έλεγε. 'Σας παρακαλώ μη με βάλετε πάλι στο εξώφυλλο, είμαι σε άλλα πέντε'. Μου φαινόταν από τη μία αστείο, από την άλλη τεράστιο αυτό το πράγμα, είχε να συμβεί από το 'Κορίτσια, ο Μπάρκουλης'», είπε η Μαρία Σολωμού για όσα έζησε στο πλευρό του Αλέξη, ο οποίος θυμόταν με ακρίβεια και λεπτομέρειες, την πρώτη εκείνη φορά που είδε τη Σολωμού στη σχολή με ίσια μαλλιά και να μιλάει Ισπανικά!

Μιλώντας για τον έρωτα, ο Γεωργούλης εξήγησε χαρακτηριστικά τη δική του θέση απέναντι σε αυτόν.

«Ο έρωτας είναι το παρόν και η αγάπη το παρελθόν και το μέλλον. Όταν είσαι ερωτευμένος σκέφτεσαι το παρόν. Ο έρωτας είναι καταστροφικός γιατί μπορεί να ερωτευτώ κάτι άλλο και να τα καταστρέψω όλα. Δουλειά, οικογενειακές σχέσεις. Ο έρωτας έχει αυτό το απόλυτο, αποφασίζει μόνος του. Αυτός ο κόσμος έχει φτιαχτεί από άνδρες για άνδρες και τι έκαναν; Οι άνδρες αποφάσισαν, είχαν το πάνω χέρι και έφτιαξαν τον κόσμο. Θέλησαν να ξέρουν ότι αυτό που κατέκτησαν είναι δικό τους. Έτσι βγήκε η μονογαμία. Η μονογαμία δεν έχει σχέση με τον έρωτα». Η Σολωμού έχει καταφέρει να διατηρεί μια υποδειγματική σχέση και με τον πρώην της Μάριο Αθανασίου με τον οποίο έχουν αποκτήσει μαζί έναν γιο.

Το σπίτι της Μαρίας Σολωμού στον Λυκαβηττό έχει cool χρώματα και υπέροχη θέα

Πάντως, μπορεί με τους πρώην να είναι λαλίστατη αλλά σε ό,τι αφορά το παρόν η Σολωμού είναι αρκετά κλειστή. Οι φήμες την θέλουν ζευγάρι με τον Mende Fuerte αλλά εκείνη λέει χαρακτηριστικά:

«Δεν έχω πει τίποτα τα τελευταία αρκετά χρόνια και πίστεψέ με δεν έχω μονάσει. Δεν θα έλεγα κάτι».