Το σπίτι της Μαρίας Σολωμού στον Λυκαβηττό έχει cool χρώματα και υπέροχη θέα

Τσακιρίδου Χριστίνα
Το σπίτι της Μαρίας Σολωμού στον Λυκαβηττό έχει cool χρώματα και υπέροχη θέα

H δημοφιλής ηθοποιός έχει ένα από τα πιο cozy διαμερίσματα στο κέντρο της Αθήνας.

Η Μαρία Σολωμού μένει τα τελευταία χρόνια σε μια από τις ωραιότερες περιοχές της πρωτεύουσας, τον Λυκαβηττό. Η ηρεμία και το απέραντο πράσινο του Λυκαβηττού είναι ιδανικά για έναν καλλιτέχνη και όπως είναι λογικό, η ηθοποιός δεν σκοπεύει να μετακομίσει άμεσα από εκεί.

Η δημοφιλής ηθοποιός που λατρέψαμε μέσα από την σειρά «Singles» απολαμβάνει καθημερινά τις βόλτες με το κατοικίδιό της στα γραφικά στενά της περιοχής και δεν είναι λίγες οι φορές που δημοσιεύει Instagram-stories από το υπέροχο μπαλκόνι ή το σαλόνι της.

Το υπέροχο σπίτι της Μαρίας Σολωμού στην καρδιά της Αθήνας

Η ηθοποιός μας έχει ανοίξει κατά καιρούς την πόρτα του σπιτιού της κι έτσι είχαμε την ευκαιρία να δούμε αρκετές γωνιές του χώρου. Αν κρίνουμε από τα post, το σπίτι της έχει minimal αισθητική και διαθέτει μια τεράστια βεράντα από την οποία βλέπει κανείς όλη την Αθήνα.

Στο σαλόνι κυριαρχεί το λευκό χρώμα ενώ όσον αφορά τη διακόσμηση θα την χαρακτηρίζαμε λιτή. O μαύρος καναπές αλλά και η πολύχρωμη πολυθρόνα κλέβουν τις εντυπώσεις ενώ το ιδιαίτερο πορτατίφ, τα βάζα και οι κορνίζες με φωτογραφίες ολοκληρώνουν επιτυχώς το deco του σπιτιού.

https://www.instagram.com/p/CUxOEbEIq5x

Την παράσταση κλέβει ένας μεγάλος μαύρος καναπές αλλά και μία πολύχρωμη πολυθρόνα, ενώ πορτατίφ, βάζα, μαυρόασπρες κουρτίνες και φωτογραφίες στολίζουν το δωμάτιο.

Οι έντονοι πορτοκαλοί τοίχοι δίνουν pop στοιχεία στον χώρο και αποτελούν αγαπημένο spot της Μαρίας Σολωμού, αφού δεν είναι λίγες οι φορές που έχει ποζάρει εκεί, δημοσιεύοντας αργότερα τις λήψεις στο Instagram. Το μόνο σίγουρο είναι πως το σπίτι της έχει άποψη όπως εκείνη ενώ αποτελεί την πιο cozy επιλογή για ένα τραπέζι/μάζωξη με αγαπημένους φίλους.

https://www.instagram.com/p/B-eoZWsoqzL

Το σπίτι της Νατάσας Θεοδωρίδου στην Κηφισιά προκαλεί «Έξαψη»

Πηγή κεντρικής: mariasolomou_official

Στη gallery που ακολουθεί θα δεις περισσότερες φωτογραφίες από το εντυπωσιακό σπίτι της ηθοποιού.