Ξανά στο κρεβάτι η Λάουρα Νάργες, αλλά ευτυχώς έχει ανθρώπους να τη φροντίζουν

Ιωάννα Τζανή
Ξανά στο κρεβάτι η Λάουρα Νάργες, αλλά ευτυχώς έχει ανθρώπους να τη φροντίζουν

«Ποιος είπε ότι η εγκυμοσύνη είναι εύκολη;», έγραψε η παρουσιάστρια.

Την καλύτερη περίοδο της ζωής της διανύει τους τελευταίους μήνες η Λάουρα Νάργες, αφού σε περίπου έναν μήνα θα φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον Χρήστο Σαντικάι.

Η γνωστή παρουσιάστρια περιμένει αγοράκι και μετά τον πολιτικό γάμο με τον αγαπημένο της, αυτό το μωράκι θα έρθει για να ολοκληρώσει την ευτυχία του ερωτευμένου ζευγαριού.

Η Λάουρα Νάργες ποζάρει με μικροσκοπικό μπικίνι στον 6ο μήνα & κάνει μία μεγάλη αποκάλυψη

Τα μπάνια που έχει απολαύσει η Λάουρα φέτος το καλοκαίρι είναι ελάχιστα, αφού όπως έχει αποκαλύψει η ίδια βιώνει μια δύσκολη κύηση που δεν της επιτρέπει να σηκώνεται συχνά από το κρεβάτι και απαιτεί πολλή ξεκούραση.

Και μπορεί να έχουν μείνει μόλις μερικές ημέρες για να γεννήσει τον γιο της, όμως η ραδιοφωνική παραγωγός βρίσκεται ξανά στο κρεβάτι και θέλησε να το γνωστοποιήσει στους followers της στο Instagram.

Ανεβάζοντας στα Insta stories της μια φωτογραφία με έναν δίσκο με φαγητό στο κρεβάτι, η Λάουρα Νάργες έγραψε:

«Ξενοδοχείο Σαντικάι! Μιας και τη βγάζουμε ΞΑΝΑ στο κρεβάτι αυτήν την περίοδο, η πεθερούλα μου μαγειρεύει, όσο η μαμά μου κάνει τις άλλες δουλειές. Ποιος είπε ότι η εγκυμοσύνη είναι εύκολη…».

296142238_604479274464942_355191268704279719_n.jpg

Όπως καταλαβαίνεις, εκτός από τον σύζυγό της Χρήστο Σαντικάι, η 31χρονη έχει στο πλευρό της και τις μέλλουσες γιαγιάδες και νυν συμπεθέρες, που τη βοηθούν και τη φροντίζουν σαν τα μάτια τους.

Η Λάουρα Νάργες είχε εξομολογηθεί σε συνέντευξή της στο περιοδικό OK! τις δυσκολίες που πέρασε στην αρχή της εγκυμοσύνης και τη νοσηλεία της στο νοσοκομείο. «Έχω μια πολύ δύσκολη εγκυμοσύνη, νοσηλεύτηκα για τρεις μέρες. Ο Χρήστος μου κρατούσε όλη μέρα το χέρι και με έκανε μπάνιο», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.

Η επιβεβαίωση της εγκυμοσύνης

Στις 6 Μαΐου η παρουσιάστρια ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πως εκείνη και ο Χρήστος Σαντικάι θα γίνουν σύντομα γονείς. Το ερωτευμένο ζευγάρι πόζαρε αγκαλιασμένο σε μια selfie φωτογραφία, κρατώντας το υπερηχογράφημα του μωρού τους.

«Θα γίνουμε γονείς και πετάμε από την χαρά και την ευτυχία μας. Ανυπομονούμε σαν τρελοί να κρατήσουμε στην αγκαλιά μας το αγγελουδάκι μας. Είμαστε τόσο τυχεροί και νιώθουμε ευλογημένοι», έγραφε το post.

https://www.instagram.com/p/CdN4XzcD8_u

Το ζευγάρι παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο την Παρασκευή 1 Ιουλίου, επισφραγίζοντας έτσι την αγάπη του. Λίγες ώρες μετά τον γάμο τους στο δημαρχείο, η Λάουρα και ο Χρήστος γιόρτασαν την ιδιαίτερη ημέρα κάνοντας το baby shower για το μωρό τους.

https://www.instagram.com/p/CfhQxTnDsPh