Η Λάουρα Νάργες ποζάρει με μικροσκοπικό μπικίνι στον 6ο μήνα & κάνει μία μεγάλη αποκάλυψη

Η Λάουρα Νάργες ποζάρει με μικροσκοπικό μπικίνι στον 6ο μήνα & κάνει μία μεγάλη αποκάλυψη

Χρήστος Σαντικάι και Λάουρα Νάργες ζουν την απόλυτη ευτυχία. 

Την καλύτερη περίοδο της ζωής της διανύει εδώ και λίγους μήνες η Λάουρα Νάργες, αφού σε λιγότερο από 60 ημέρες θα γίνει μαμά ενός μικρού αγοριού. Η γνωστή παρουσιάστρια και ο σύντροφός της, Χρήστος Σαντικάι πλέουν σε πελάγη ευτυχίας μετά τον γάμο τους και ανυπομονούν να κρατήσουν στην αγκαλιά τους τον καρπό του μεγάλου τους έρωτα.

Η Λάουρα Νάργες είπε την μεγαλύτερη αλήθεια για την εγκυμοσύνη της

Πριν λίγες ώρες η δημοφιλής παρουσιάστρια-ραδιοφωνική παραγωγός έκανε το πρώτο της μπάνιο στη θάλασσα για φέτος και θέλησε να το μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/CgHvdn2DXYQ

«Το πρώτο μου μπάνιο για φέτος (κάλλιο αργά παρά ποτέ), κάτασπρη σαν το γάλα. Τα μόνα δευτερόλεπτα που απομακρύνθηκα από την σκιά της ομπρέλας ήταν αυτή εδώ η στιγμή… Και τώρα, μετά από μία τέτοια περιπέτεια χρειάζομαι δύο μέρες ξεκούρασης για να συνέλθω. Χρόνια πολλά σε όλες τις Μαρίνες!», έγραψε στην ανάρτησή της η Λάουρα Νάργες.

Η επική απάντηση της Λάουρα Νάργες για το Survivor

Το μοντέρνο σπίτι του ζευγαριού

Η Λάουρα Νάργες και ο Χρήστος Σαντικάι συγκατοικούν από τους πρώτους μήνες της σχέσης τους. Το ερωτευμένο ζευγάρι μένει σε καλόγουστο, cozy και μοντέρνο σπίτι, σύμφωνα με τα στιγμιότυπα που έχουμε δει στα social media.

Το χρώμα που κυριαρχεί στους τοίχους είναι το λευκό και το μπεζ και το έντονο φως κάνει αισθητή την παρουσία του σε όλα τα δωμάτια. Η διακόσμηση του σπιτιού είναι minimal, με τα αρωματικά χώρου να αποτελούν αγαπημένο item της παρουσιάστριας.

Πίνακες με quotes και φυτά εσωτερικού χώρου ολοκληρώνουν το deco και απογειώνουν το σαλόνι. Όσον αφορά την κουζίνα, θα την χαρακτηρίζαμε κλασική με pop διάθεση αφού το κόκκινο χρώμα στα ντουλάπια κάνει τη διαφορά.

Η αποκάλυψη για το φύλο του μωρού

Το ζευγάρι δεν είχε δημοσιοποιήσει το φύλο του μωρού του ωστόσο η αποκάλυψη ήρθε μέσα από την εκπομπή «Πάμε Δανάη». Ο Αλέξης Μίχας ανέφερε on air πως η Λάουρα Νάργες και ο Χρήστος Σαντικάι θα γίνουν γονείς ενός μικρού αγοριού. Η παρουσιάστρια βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και σε περίπου 3 μήνες θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί.

Η επιβεβαίωση της εγκυμοσύνης

Στις 6 Μαΐου η παρουσιάστρια ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πως εκείνη και ο Χρήστος Σαντικάι θα γίνουν σύντομα γονείς. Το ερωτευμένο ζευγάρι πόζαρε αγκαλιασμένο σε μια selfie φωτογραφία, κρατώντας το υπερηχογράφημα του μωρού τους.

«Θα γίνουμε γονείς και πετάμε από την χαρά και την ευτυχία μας. Ανυπομονούμε σαν τρελοί να κρατήσουμε στην αγκαλιά μας το αγγελουδάκι μας. Είμαστε τόσο τυχεροί και νιώθουμε ευλογημένοι», έγραφε το post.

https://www.instagram.com/p/CdN4XzcD8_u

Το ζευγάρι αναμένεται να κάνει τον πολιτικό του γάμο αυτό τον μήνα και όταν με το καλό υποδεχτούν το νέο μέλος της οικογένειας τους, θα προγραμματίσουν και τον θρησκευτικό.

«Να σας δώσω μια πληροφορία αποκλειστική. Σε έναν μήνα υπογράφουν σύμφωνο συμβίωσης και κάνουν ένα πολύ μεγάλο πάρτι για να το γιορτάσουν» είχε αποκαλύψει on air η Σταματίνα Τσιμτσιλή για τη Λάουρα Νάργες και τον Χρήστο Σαντικάι.

Η γνωριμία με τον Χρήστο Σαντικάι

Η Λάουρα Νάργες ήταν καλεσμένη της Ελένης Μενεγάκη και μίλησε για την γνωριμία με τον σύντροφό της.

«Με τον Χρήστο δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά από τη δική μου πλευρά. Είχε έρθει κοινό στο “So you think you can dance”, αλλά δεν τον είχα δει. Όταν ήμουν στο “Πρωινό”, ήρθε καλεσμένος μετά την αποχώρησή του από το “The Voice” και βγάλαμε φωτογραφία. Ήταν γραφτό να γίνει. Με το που ειδωθήκαμε είπαμε εδώ είναι τέλειωσε. Είναι από τις πιο γλυκές και αγνές ψυχές που μπορείς να γνωρίσεις, παρά το γεγονός ότι έχει περάσει πολύ δύσκολα. Είναι κάτι για το οποίο τον θαυμάζω πάρα πολύ και του βγάζω το καπέλο. Έχουμε πάρα πολλά κοινά», είπε αρχικά η Λάουρα Νάργες και πρόσθεσε στη συνέχεια:

«Τον έβλεπα μέσα στην παρέα, που τα λέμε πολύ απελευθερωμένα τα πράγματα και του είπα: “Η γυναίκα που θα βρεθεί δίπλα σου, θα είναι πολύ τυχερή”, αλλά δεν ήξερα. Είμαστε μαζί μόλις 4 μήνες, οπότε για να μιλάω ανοιχτά κάτι σημαίνει. Νιώθω από τη μία σαν να είμαστε μαζί μια εβδομάδα από τα όμορφα συναισθήματα που επικρατούν και από την άλλη σαν να είμαστε 10 χρόνια».

Πηγή κεντρικής: lauranarjes