Άλλες στην παραλία και άλλες στη δουλειά - Η Ζέτα Δούκα ποζάρει αγνώριστη και καστανή

Κατερίνα Μπούσιου
Άλλες στην παραλία και άλλες στη δουλειά - Η Ζέτα Δούκα ποζάρει αγνώριστη και καστανή

Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της έχει λόγο. Η Ζέτα Δούκα ετοιμάζεται να μας εντυπωσιάσει. 

Αυτό το καλοκαίρι έχει λιγοστές διακοπές για την Ζέτα Δούκα και την οικογένειά της, αλλά έχει νέες δραστηριότητες και μεγάλες αλλαγές. Ήδη εκείνη μας αποκάλυψε μία από αυτές, με φωτογραφία που ανήρτησε στο προφίλ της στο Instagram.

Από την Κύθνο στην Άγρια Γη

Ο ρόλος της αδίστακτης και της σκληρής γυναίκας, φαίνεται ότι της πηγαίνει πολύ. Μη ξεχνάμε ότι πρόσφατα την είδαμε και σε αντίστοιχο ρόλο ως αστυνομικό στην σειρά «Ψέματα» στον Alpha. Η μεγάλη έκπληξη ωστόσο έρχεται από τον Σεπτέμβριο, καθώς η Ζέτα Δούκα ετοιμάζεται να υποδυθεί μία αδίστακτη πλούσια γαιοκτήμονα. Ήδη το καταλάβαμε και από το ύφος της στο τρέιλερ της καθημερινής σειράς του ΣΚΑΙ, «Άγρια γη».

Η 'Ολγα Γρίβα την οποία και θα υποδυθεί, έρχεται για να αναστατώσει τις ζωές των υπόλοιπων τηλεοπτικών ηρώων και να υπηρετήσει τα δικά της συμφέροντα. Η περιουσία της δημιουργήθηκε αρπάζοντας την περιουσία μίας άλλης οικογένειας η οποία επιστρέφει για να την εκδικηθεί. Ο Στέφανος Μιχαήλ θα υποδυθεί τον Άρη και θα γίνει ο μεγάλος εχθρός της, αφού διεκδικεί αυτά που του στέρησε και θα αντιμετωπίσει μεγάλο κίνδυνο από εκείνη, όταν ερωτευτεί την κόρη της. Σε κάποιο από τα επεισόδια θα έχουμε και το αναγκαίο flashback, τότε που ξεκίνησαν όλα. Και θα την δούμε ριζικά αλλαγμένη, ως η νεότερη version του εαυτού της και μάλιστα ως καστανή. Καθόλου κακή αλλαγή.

zetadouka2.jpg

Η λατρεία στον σύντροφο και την κόρη τους

Η Ζέτα Δούκα πριν ξεκινήσει τα εντατικά γυρίσματα για την σειρά, πρόλαβε να κάνει ολιγοήμερες διακοπές στην Κύθνο, μαζί με τον σύντροφό της Μιχάλη Χατζαντωνά και την κόρη τους Θάλεια. Με τα βατραχοπέδιλά της και με ξέγνοιαστη διάθεση ευχήθηκε μάλιστα να ήταν καλοκαίρι όλη μας η ζωή. Ότι θέλουμε όλοι μας δηλαδή.

https://www.instagram.com/p/Cf1qPD-jAtH

Η κόρη της από τον Σεπτέμβριο θα ξεκινήσει το δημοτικό και η Ζέτα, η οποία της έχει τεράστια αδυναμία, ήταν μαζί της και στην μικρή γιορτή που οργανώθηκε στο νηπιαγωγείο, συγκινημένη μαζί με τις άλλες μανούλες των φίλων της κόρης της. Και ένιωσε την ανάγκη να ευχαριστήσει τους εκπαιδευτικούς για το σπουδαίο έργο που κάνουν σε τόσο τρυφερές ηλικίες: «Η Θάλεια υπήρξε τυχερή αφού στα πρώτα της σχολικά βήματα είχε συνοδοιπόρους υπέροχους , ευαίσθητους, εκπαιδευμένους και πεπειραμένους δασκάλους, που την αγάπησαν, την φρόντισαν και την/ μας καθοδήγησαν σωστά. Τους ευχαριστώ βαθιά γι αυτό. Όσο ζω, θα τους ευχαριστώ».

https://www.instagram.com/p/CfECmc2ru2l

Ζέτα Δούκα: Τα συγκινητικά λόγια της κόρης της για τα καμένα δάση και το σχόλιο της Τσιμτσιλή