Ο σύζυγος της Emily Ratajkowski την παρακαλά να τον συγχωρέσει για την απιστία του

Ο σύζυγος της Emily Ratajkowski την παρακαλά να τον συγχωρέσει για την απιστία του

(Photo by Evan Agostini/Invision/AP)

AP

Το γυαλί μεταξύ τους όχι απλά ράγισε, αλλά έσπασε, υποστηρίζουν οι φίλοι του ζευγαριού, οι οποίοι αποκάλυψαν και όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες ημέρες ανάμεσά τους. 

Η είδηση για τον χωρισμό του επί 4 χρόνια παντρεμένου ζευγαριού είχε κάνει μεγάλη εντύπωση στον διεθνή χώρο του θεάματος. Νέοι, όμορφοι και ταλαντούχοι. Κάποιοι ωστόσο υποστήριζαν στα media ότι δεν τελείωσαν όλα μεταξύ της Emily Ratajkowski και του συζύγου της Sebastian Bear - McClard. Οι πρόσφατες πληροφορίες τον θέλουν να την παρακαλά σε καθημερινή βάση να τον συγχωρήσει και να είναι ξανά στο πλευρό της και δίπλα στον αγαπημένο τους γιο. Αλλά υπάρχει λόγος που εκείνη δεν θα το κάνει και σύντομα θα μιλήσει με τον δικηγόρο της.

Αδίκημα επαναλαμβανόμενο

«Ο Sebastian την παρακαλά να του δώσει μία δεύτερη ευκαιρία» υποστηρίζουν οι φιλικοί τους κύκλοι σύμφωνα με την Page Six. Εκείνος συνεχίζει να φορά κανονικά την βέρα του, εκείνη όμως την έχει αφαιρέσει από καιρό. Για αυτό άλλωστε και είχαν ξεκινήσει και οι πρώτες φήμες για τον χωρισμό τους. Κάποιοι από τους στενούς τους φίλους, είχαν ακόμη ελπίδες για την επανένωσή τους, αφού η Emily δεν φερόταν να έχει καταθέσει (επίσημα τουλάχιστον) αίτηση διαζυγίου. Όμως σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα, αυτό θα συμβεί πολύ σύντομα. Ποιός είναι όμως ο λόγος που εκεί δεν συγχωρεί το ατόπημά του;

https://www.instagram.com/p/CP0yclIMt4Y

Απλούστατα, γιατί όπως λένε οι πληροφορίες, η Emily πριν πάρει την απόφαση να διώξει τον έρωτα της ζωής της από το σπίτι τους, είχε κάνει σιωπηρά μία μεγάλη έρευνα, για όσα εκείνος μέχρι τότε της κρατούσε κρυφά. Και δεν ανακάλυψε μία απιστία, αλλά και περισσότερες. Κατά συρροήν άπιστος. Η εμπιστοσύνη της προς εκείνον κλονίστηκε, ο έρωτας έσβησε και το γυαλί όχι απλά ράγισε μεταξύ τους, αλλά έγινε θρύψαλλα.

Το διαζύγιό τους ωστόσο όταν κατατεθεί θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον, όχι λόγω των οικονομικών διεκδικήσεων, αλλά κυρίως για το πως θα ρυθμιστεί η επιμέλεια του μόλις ενός έτους γιου τους Sylvester. Θα υπάρξουν διαφωνίες ή θα αποφασίσουν για το καλό του παιδιού τους, να μην το εμπλέξουν στους καβγάδες τους; Στο προφίλ της ωστόσο στο Instagram δεν έχει διαγράψει την τρυφερή φωτογραφία, όπου εκείνος της φιλά την κοιλιά της, ούσα έγκυος στον γιο τους. Χωρίς ωστόσο να υπάρχει καμία άλλη φωτό των άλλοτε ερωτευμένων.

https://www.instagram.com/p/CHREbOJssHG