Kim Kardashian - Pete Davidson: Πώς από 9 μήνες φλογερού έρωτα έφτασαν στον χωρισμό;

Κατερίνα Μπούσιου
Kim Kardashian - Pete Davidson: Πώς από 9 μήνες φλογερού έρωτα έφτασαν στον χωρισμό;

 (Photo by Evan Agostini/Invision/AP)

AP

Η influencer και ο διάσημος κωμικός χώρισαν σύμφωνα με τα αμερικανικά media και ο λόγος που έφερε την Kardashian και τον Davidson χώρια ήταν η απόσταση. 

Μας απασχόλησαν όσο κανένα άλλο ζευγάρι τους τελευταίους μήνες και ο χωρισμός της Kim Kardashian και του Pete Davidson εξέπληξε πολλούς. Από τα φλογερά φιλιά, τις δημόσιες εκδηλώσεις αγάπης και τις υπόνοιες για γάμο και απόκτηση παιδιού, έφτασαν στην απόφαση να χωρίσουν, μόλις 9 μήνες μετά. Ο λόγος μοιάζει πολύ απλός για να γίνει πιστευτός.

Τους χώρισε η απόσταση

Το περιοδικό People αναφέρει χαρακτηριστικά πως η αιτία του χωρισμού τους, ήταν το βαρύ επαγγελματικό τους πρόγραμμα και η απόσταση. Το ζευγάρι δηλαδή δεν είχε χρόνο για να είναι μαζί. Κάποιες υποψίες για την παράξενη σχέση τους, υπήρξαν και στον γάμο της Κourtney Kardashian, αφού ο Pete δεν έδωσε το παρών και δεν συνόδεψε την Kim, στην ρομαντική τελετή στην Ιταλία, επικαλούμενος φόρτο εργασίας. Οι παπαράτσι είχαν καιρό να τους δουν μαζί και εμείς μένουμε με την απορία για ποιο λόγο ο stand up comedian είχε δηλώσει σε συνέντευξή του στον Kevin Hart ότι είναι έτοιμος να βιώσει την πατρότητα και ονειρεύεται να γίνει μπαμπάς. «Είμαι ξεκάθαρα παιδί της οικογένειας. Το πιο αγαπημένο μου πράγμα, το οποίο ακόμα δεν έχω καταφέρει, είναι ότι θέλω να κάνω παιδί», δήλωσε ο 28χρονος στην εκπομπή στις 12 Ιουλίου. Λέτε να μην ήθελε η Kim τέτοιες δεσμεύσεις;

Από το φλογερό φιλί στις ειρωνείες του Kayne West

Κανείς από τους δύο δεν έχει τοποθετηθεί δημόσια για τον χωρισμό και η Kim αυτές τις ημέρες συνέχιζε κανονικά να μας απασχολεί μέσω των social media μιλώντας για το body shaming και τις αλλαγές στο σώμα της. Ο έρωτας με τον Pete υπήρξε κεραυνοβόλος. Βρέθηκαν στην εκπομπή Saturday Night Live όπου εκείνος ήταν οικοδεσπότης και ένα τους φιλί σε ένα χιουμοριστικό σκετς, τους έφερε κοντά. Η Kim τότε είχε δηλώσει πως «Δεν ήταν κάποιο τρελό συναίσθημα, αλλά ένα σκίρτημα. Δεν είχα φιλήσει κανέναν άλλον άντρα για δέκα χρόνια και σκέφτηκα πως δεν είναι τίποτε, παρά ένα φιλί στην σκηνή». Λίγες μέρες αργότερα κατάλαβε πως αυτό το φιλί σήμαινε πολλά, γιατί οι φωτογράφοι για πρώτη φορά τους εντόπισαν μαζί στην Καλιφόρνια, διασκεδάζοντας κάνοντας roller.

https://www.instagram.com/p/Cf4gpU7v87y

Ο Davidson χρειάστηκε να αντιμετωπίσει και την κατά μέτωπον επίθεση του πρώην συζύγου της Kim, Kayne West, αποφεύγοντας βέβαια να απαντήσει. Αυτό λένε οι δημοσιογράφοι ότι ίσως υπήρξε και το πρώτο ταρακούνημα στην σχέση τους. Βέβαια όπως γράφουν:«Ο χωρισμός της Kim από τον Kayne West υπήρξε μία μαύρη περίοδο στην ζωή της. Ο Pete εκείνη την εποχή ήταν το αντίδοτό της».

Kim Kardashian: Η γνωριμία των παιδιών της με τον Pete Davidson δεν ήταν καθόλου εύκολη υπόθεση

Ο ηθοποιός δεν ήταν τόσο εξωστρεφής δημόσια όσο η αγαπημένη του. Περνούσε τον περισσότερο καιρό στο διαμέρισμά του στην Νέα Υόρκη, όπου και τον επισκέπτονταν η Kim, αλλά όποτε βρίσκονταν σε δημόσιες εκδηλώσεις όπως στο Met Gala, έδειχαν ερωτευμένοι και αχώριστοι. Είχε μάλιστα γνωρίσει όλη την οικογένεια και φυσικά τα τρία της παιδιά και σκηνές από αυτές τις ωραίες στιγμές έχουν καταγραφεί και στο οικογενειακό reality των Kardashians. Δεν ξέρουμε ωστόσο αν θα δούμε τηλεοπτικά και τον χωρισμό τους και τι οδήγησε σε αυτόν. Αν θα δούμε δηλαδή και κάποιες προστριβές και καυγάδες για να ενημερωθούν και οι φαν τους, αν μόνο η απόσταση ήταν εκείνη που τους χώρισε ή υπήρξαν και άλλα ζητήματα. Απιστία για παράδειγμα;