Kim Kardashian: Η γνωριμία των παιδιών της με τον Pete Davidson δεν ήταν καθόλου εύκολη υπόθεση

Μαρία Ροδίτη
Kim Kardashian: Η γνωριμία των παιδιών της με τον Pete Davidson δεν ήταν καθόλου εύκολη υπόθεση

AP Photo/Jose Luis Magana

Η Kim Kardashian αποκάλυψε σε συνέντευξή της πότε γνώρισε ο Pete Davidson τα 4 παιδιά της, ενώ παραδέχθηκε ότι εκείνη έκανε την πρώτη κίνηση και του έστειλε μήνυμα.

Έναν μεγάλο έρωτα στο πλευρό του Pete Davidson ζει η Kim Kardashian εδώ και μερικούς μήνες. Η reality star- μετά από έναν δύσκολο χωρισμό κι ένα ακόμα πιο επίπονο διαζύγιο με τον Kanye West- χαμογελά ξανά στο πλευρό του 28χρονου συντρόφου της και μοιάζει να απολαμβάνει αυτήν την περίοδο στη ζωή της.

Βέβαια, όπως συμβαίνει στις περισσότερες περιπτώσεις με μητέρες που έχουν πάρει διαζύγιο, έτσι και η Kim Kardashian άφησε να περάσει λίγος χρόνος μέχρι να συστήσει τον Pete στα 4 παιδιά της. Συγκεκριμένα, η ίδια είπε σε συνέντευξή της ότι μετά από 6 μήνες έγινε η γνωριμία των παιδιών της με τον Pete Davidson, ενώ αποκάλυψε ότι εκείνη τον κυνήγησε, αλλά και ποιο ήταν το πρώτο μήνυμα που έστειλε στον αγαπημένο της μετά τη γνωριμία τους.

H Kim Kardashian μίλησε με τα πιο τρυφερά λόγια για τον Kanye West και αυτός είναι ο λόγος

Οι συμβουλές που πήρε η Kim από συγγενείς, φίλους και ειδικούς

Την Τρίτη (21/6) η Kim Kardashian εμφανίστηκε στην εκπομπή «Today Show» και μίλησε ανοιχτά για τη σχέση της με τον Pete Davidson – με τον οποίο είναι ζευγάρι από τον περασμένο Οκτώβριο-, ενώ αποκάλυψε ότι συμβουλεύτηκε ειδικούς και ορισμένους φίλους και συγγενείς της για το πότε να συστήσει τον σύντροφό της στα 4 παιδιά της.

https://www.instagram.com/p/Ca-eyG4PFLk

Από το οικογενειακό της περιβάλλον η 41χρονη reality star συμβουλεύτηκε την αδελφή της, Kourtney Kardashian, η οποία είχε βρεθεί σε αυτήν τη θέση όταν χώρισε με τον Scott Disick – με τον οποίο είχε αποκτήσει 3 παιδιά- και μετέπειτα ερωτεύτηκε τον Travis Barker. «Ευτυχώς έχω μια αδερφή που τα έχει περάσει όλα αυτά. Και μιλήσαμε για αυτό και συμβουλεύτηκα και μερικούς ειδικούς και φίλους που το έχουν βιώσει, οπότε σίγουρα ήθελα να περιμένω 6 μήνες», ανέφερε η Kim Kardashian στο Today Show.

Και συμπλήρωσε: «Και νομίζω ότι είναι διαφορετικό για τον καθένα και διαφορετικά πράγματα λειτουργούν για διαφορετικούς ανθρώπους, αλλά πρέπει απλώς να κάνεις αυτό που νιώθεις σωστό και να προσπαθείς να είσαι όσο το δυνατόν πιο σεβαστική και προσεκτική».

Το πρώτο μήνυμα της Kim Kardashian στον Pete Davidson

Στη συνέχεια της συνέντευξης, η παρουσιάστρια Hoda Kotb είπε πως αυτό που αγαπά στην Kim είναι ότι εκείνη κυνήγησε τον Pete Davidson. «Αυτό που μου αρέσει και αυτό που αγαπώ στη σχέση σου μαζί του είναι ότι εσύ τον κυνήγησες. Ζήτησες τον αριθμό του», είπε η παρουσιάστρια με την Kim να απαντά: «Ναι το ξέρω. Αυτή δεν είμαι εγώ».

Η έτερη παρουσιάστρια του Today Show, Savannah Guthrie, ρώτησε τη reality star ποιο ήταν το πρώτο μήνυμα που έστειλε στον Pete με εκείνη να αποκαλύπτει: «Ναι, απλά… μου έδωσε συμβουλές… Του έστειλα λίγο πριν το Met Gala (τον Σεπτέμβριο του 2021) και μου έδωσε καλές συμβουλές, γνωρίζοντας ότι θα είμαι εκεί (σ.σ. στο Saturday Night Live)».

https://www.instagram.com/p/CdHVSWrPgiB

Και πρόσθεσε γελώντας: «Οπότε, προσπάθησα να επικοινωνήσω και είπα: ‘’Σε ευχαριστώ πολύ για αυτήν τη συμβουλή, είχε πολλή πλάκα’’. Κάτι απλό για να το αφήσω ανοιχτό».

Προηγουμένως, η Kim Kardashian είχε αποκαλύψει ότι πήρε τον αριθμό του κινητού του Pete Davidson από την παραγωγή του Saturday Night Live, διότι τότε εκείνος δεν είχε παρευρεθεί στο after party της, όπως όλα τα υπόλοιπα μέλη της εκπομπής.