Η Ιωάννα Παλιοσπύρου μπορεί πια να βγαίνει άφοβα στον ήλιο και να απολαύσει το καλοκαίρι της

Κατερίνα Μπούσιου
Η Ιωάννα Παλιοσπύρου μπορεί πια να βγαίνει άφοβα στον ήλιο και να απολαύσει το καλοκαίρι της

Οι θεραπείες απέδωσαν και με υψηλή προστασία η Ιωάννα μπορεί πια να κάνει και εκείνη διακοπές. 

Αυτό που σε εμάς μοιάζει φυσιολογικό αυτό το καλοκαίρι, το να βγαίνουμε δηλαδή άφοβα στην παραλία, μέχρι πρότινος για την Ιωάννα Παλιοσπύρου ήταν ένα άπιαστο όνειρο. Τώρα πια όμως, μπορεί να χαίρεται και εκείνη τις διακοπές της, χωρίς να φοβάται τις συνέπειες. Στις φωτογραφίες της δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά της.

paliospirou7.jpg

«Μπορώ και εγώ πια να απολαύσω τον ήλιο»

Τα συνολικά 10 χειρουργεία που έχει κάνει τα τελευταία δύο χρόνια για να αποκαταστήσει τα σοβαρά τραύματα από τον εμπρησμό της από βιτριόλι, φαίνεται ότι απέδωσαν και σταδιακά η Ιωάννα Παλιοσπύρου ξανακερδίζει την παλιά της ζωή. Το περσινό καλοκαίρι αυτό έμοιαζε αδύνατον. Οι συνέπειες στο δέρμα της από την ηλιακή ακτινοβολία θα ήταν ανεπανόρθωτες, μόνο που τώρα παίρνοντας αυστηρά μέτρα προφύλαξης, μπορεί έστω τις απογευματινές ώρες, όταν δεν είναι τόσο ισχυρή η ακτινοβολία, να κάνει τις ολιγόλεπτες βόλτες της στην παραλία και να απολαύσει και εκείνη όπως όλοι μας, τις διακοπές της. Η Ιωάννα μοιράστηκε τον ενθουσιασμό της με ένα πολύ ειλικρινές post στο instagram: «Η απερίγραπτη χαρά μου όταν αργά το απόγευμα, που πέφτουν τα επικίνδυνα UV.. μπορώ και εγώ πλέον να απολαύσω λίγο τον ήλιο και τις όμορφες παραλίες της χώρας μας».

Η Κωνσταντίνα Κούνεβα στην Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Το βιτριόλι συνεχίζει να καίει έως και 20 μέρες»

https://www.instagram.com/p/Cg6cNAysroK

Πολλοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν να της τονώσουν το ηθικό, γράφοντάς της, πως το απόγευμα μπορεί να απολαύσει το καλύτερο μπάνιο του καλοκαιριού και πως και εκείνοι προτιμούν εκείνες τις ώρες για να είναι στην παραλία. Και εκείνη ποζάρει με αυτοπεποίθηση φορώντας το ολόσωμο μαγιό και το καφτάνι της, ξορκίζοντας με την αυτοπεποίθησή της τους εφιάλτες του παρελθόντος. Όλο αυτό το διάστημα η Ιωάννα μας έχει αποδείξει ότι είναι ένας πολύ όμορφος άνθρωπος, τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά. Η ίδια φαίνεται πια και με τις δημόσιες εμφανίσεις που επειχειρεί το τελευταίο διάστημα, ότι έχει ανοίξει ένα νέο και γεμάτο ελπίδα κεφάλαιο στην ζωή της.

https://www.instagram.com/p/Cgbx0NTMp9A

Στην ουσία ξανακέρδισε την ζωή της με την δύναμή της. Πάντα θα έχουμε έναν λόγο να την θαυμάζουμε για αυτό. Ο αγώνας της ωστόσο θα συνεχιστεί. Το φθινόπωρο η Ιωάννα θα υποβληθεί σε μία σειρά εξετάσεων και ενδεχομένως και σε νέο χειρουργείο για να αποκαταστήσει πλήρως το δέρμα της σε όλα τα σημεία του σώματός της.

https://www.instagram.com/p/CgRLb0gMYCF