Η Ιωάννα Παλιοσπύρου άλλαξε την εμφάνισή της και αποφάσισε να περάσει το καλύτερο καλοκαίρι της

Κατερίνα Μπούσιου
Η Ιωάννα Παλιοσπύρου άλλαξε την εμφάνισή της και αποφάσισε να περάσει το καλύτερο καλοκαίρι της

Η διάθεσή της άλλαξε και η νέα της φωτογραφία της με εμφανή τα σημάδια της επίθεσης με βιτριόλι σε όλο της το σώμα είναι το πιο positive μήνυμά της για ένα διαφορετικό καλοκαίρι. 

Δύο χρόνια μετά την επίθεση που δέχτηκε με βιτριόλι και ο χρόνος έχει αποκτήσει μία άλλη διάσταση πλέον για την Ιωάννα Παλιοσπύρου. Φέτος περισσότερο από ποτέ, δείχνει να ξαναπαίρνει την ζωή στα χέρια της. Και με την νέα της φωτογραφία στο Instagram με καλοκαιρινή διάθεση, δίνει ένα πολύ όμορφο μήνυμα αποδοχής και αυτοπεποίθησης.

Τα συγκινητικά λόγια της Ιωάννας Παλιοσπύρου στη βράβευσή της στο ΑΠΘ

Το καλοκαίρι είναι εδώ

Αυτή η τόσο απλοική και συνηθισμένη φράση, για δύο χρόνια τώρα, ήταν στην ζωή της άγνωστη. Δεν πίστευε τους πρώτους μήνες της θεραπείας της, ότι όχι μόνο θα κατάφερνε να ξεπεράσει την μετατραυματική της κατάθλιψη, αλλά θα γινόταν όπως πριν. Ένα αισιόδοξο κορίτσι, που γλεντούσε το καλοκαίρι της, όπως κάθε κορίτσι της ηλικίας της. Και τώρα, μετά από τόσους προσωπικούς αγώνες και αξεπέραστες - όπως φάνταζαν αρχικά - μάχες που έδωσε, είναι εδώ για να ξαναπεί την τόσο απλή, αλλά τόσο ουσιαστική κουβέντα για εκείνη: «Το καλοκαίρι είναι εδώ». Και κάνει και ένα λογοπαίγνιο γράφοντας: «Αν δεν είσαι ξυπόλυτος, είσαι υπερβολικά ντυμένος».

paliospirou2.jpg

Η Ιωάννα ποζάρει με καλοκαιρινά ρούχα, με την καλύτερη διάθεσή της και μάλιστα τολμά, εκτός από το πρόσωπό της να αφήσει να φανούν μερικά από τα σημάδια που έχει στο σώμα της, από την επίθεση. Όσο και αν εκείνη μας περιέγραφε στο παρελθόν τα τραύματά της, εμείς δεν μπορούσαμε να συλλάβουμε ούτε την έκταση ούτε το πόσο την επηρέασε ως γυναίκα, αυτή η άλλη της όψη.

https://www.instagram.com/p/CelmycEFI7g

Όμως τώρα πια, δεν έχει σημασία αυτό για εκείνη. Δείχνει το σώμα της όπως είναι, το αγαπά όπως είναι και ελπίζει με την βοήθεια των γιατρών της να καλυτερέψει και άλλο την κατάσταση της υγείας της. Για να είναι υγιής και μόνο. Για το πόσο όμορφη είναι μας το έχει αποδείξει πολλές φορές και το νιώθει και η ίδια. Και πρόσφατα όταν βραβεύτηκε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, είναι σαν να μας υποσχέθηκε με τα λόγια της πως δεν θα αφήσει ούτε μέρα να πάει χαμένη: ««Όλα αυτά τα μηνύματα του κόσμου με έκαναν να μην θέλω να τα παρατήσω για να μην τους απογοητεύσω».