Η Κλέλια Ρένεση φωτογραφίζει την 3χρονη κόρη της, Κοραλία, σε παραλία της Γαύδου

Η Κλέλια Ρένεση φωτογραφίζει την 3χρονη κόρη της, Κοραλία, σε παραλία της Γαύδου

«Πέτα Κοραλιώ μου ψηλά, πάνω απ' τα πρέπει και τα μη! Γενναία όπως αρμόζει στις ψυχές μας!».

Ποια Μύκονος, Πάρος και ποια Σαντορίνη. Την καρδιά της Κλέλιας Ρένεση «έκλεψε» η άγρια, απελευθερωτική ομορφιά της Γαύδου. Εκεί περνά τις διακοπές της τον Αύγουστο του 2022, κάνοντας camping συντροφιά της αγαπημένης της ύπαρξης, η οποία φυσικά δεν είναι άλλη από την κόρη της.

Η τριών ετών Κοραλία αν κρίνουμε από τη γυναίκα που τη μεγαλώνει θα γίνει πράγματι πολύ γενναία, θαρραλέα, δυναμική και ανεξάρτητη- σαν τη Γαύδο. Η ηθοποιός μάλιστα τη φωτογράφισε στην παραλία, ευχόμενη κάτι ανάλογο στη λεζάντα που συνόδευσε τη σχετική ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram.

«Σε πείσμα των καιρών κ των σκονισμένων μυαλών, θα σε παίρνω μαζί μου στις άγριες ομορφιές της καρδιάς την γης ετούτης, να σου γνωρίσω πως ζουν οι ξεχασμένες ψυχές απ’ τον χρόνο κ τη σοφία της θάλασσας κ των αρχαίων δασών .. αυτά θα σου δείχνουν πάντα τον δρόμο, ακόμα κ όταν εγώ θα πετώ ψηλά! Πέτα Κοραλιώ μου ψηλά, πάνω απ τα πρέπει και τα μη! Γενναία όπως αρμόζει στις ψυχές μας!» έγραψε χαρακτηριστικά η Κλέλια Ρένεση στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/ChEh-IpqALG

Μιλώντας για τη μητρότητα σε παλαιότερη συνέντευξή της στο κανάλι του Provocateur στο YouTube, είχε πει: «Όσο αρνητής κι αν είσαι της κατάστασης, γνωρίζεις ότι συντελείται ένα θαύμα μέσα σου. Γιατί πρόκειται για θαύμα. Από μια τέτοια πράξη σεξουαλική, να προκύψει ένας άνθρωπος. Αυτό είναι ένα θαύμα. Και δεν μπορείς παρά να το αποδεχθείς, όπως αυτή είναι και η φύση της γυναίκας στη σεξουαλική πράξη, να αποδέχεται».

Ανατρέχοντας λίγο πιο κάτω στο όχι και τόσο ενεργό προφίλ της, βλέπουμε κι άλλη φωτογραφία τους από τη Γαύδο. Αυτή τη φορά εξυμνεί την ελευθερία.

«Ελευθερία/… να έχεις μόνο τα απαραίτητα, κ να τα εκτιμάς.. νερό , τροφή, σκιά, δροσιά. Τον τζίτζικα να σε κουφαίνει, τον αέρα να σε παίζει σαν φτερό… το γκαζάκι να βράζει το ρυζάκι… κ τον έρωτά αγκαλιά!».

https://www.instagram.com/p/CgzGP95oqyj

Τον Ιούλιο του 2021, έκανε μια άλλη ανάρτηση με την κόρη της, στην οποία δεν ξέραμε τι να πρωτο-προσέξουμε. Την υπέροχη φωτογραφία; Την υπέροχη λεζάντα; Και τα δύο.

«Πριν 2 χρόνια ακριβώς, κρατούσα την 2 μηνών κόρη μου γυμνούλα, ακριβώς όπως την γέννησα κ όπως γεννήθηκα κ εγώ. Την προετοίμαζα να μπει πρώτη φορά στην αγκαλιά της θάλασσας κ να μάθει να θεραπεύεται απ αυτήν. Γυμνές κ οι δυο σε χορό με τα κύματα. Όπως στην κοιλιά της μάνας μας. (…) Είμαστε γυναίκες, είμαστε ελεύθερες, είμαστε οι μανάδες οι γιαγιάδες κ οι προγιαγιάδες σας κ όποιο τσογλάνι ασελγεί πάνω μας θα το φάει το μαύρο σκότος. Καμία μόνη, καμία μόνη, ΚΑΜΙΑ ΜΟΝΗ», είχε γράψει μεταξύ άλλων.

https://www.instagram.com/p/CRRLlUrLp4Q

Μερικές ακόμη τρυφερές μαμαδο-φωτογραφίες:

https://www.instagram.com/p/CKt6cplFDP_
https://www.instagram.com/p/CJZcRGCl3uA

Σε παλαιότερη συνέντευξή της στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, η Κλέλια Ρένεση είχε πει για την περίοδο της εγκυμοσύνης της και την κόρη της:

«Οι μυρωδιές μου και οι αισθήσεις μου ήταν πολύ αυξημένες εκείνη την περίοδο. Είχα καταλάβει τα πάντα. Όταν επιβεβαιώθηκε η εγκυμοσύνη, μόλις είχαμε ξεκινήσει στη Μουρμούρα. Τότε, είχα κάνει ένα fitting με 50 φουστάνια που διήρκησε τρεις ώρες. Μετά από μία εβδομάδα τους είπα ότι σε ένα μήνα αυτά τα φουστάνια δεν θα μου κάνουν και τραβάγανε τα μαλλιά τους.

Δεν ήθελα να κάνω παιδιά. Δεν ήξερα πώς γίνεται αυτό το κόλπο, δεν είχα οικειότητα με αυτή την κατάσταση, ούτε δίπλα μου ανθρώπους που μεγάλωναν πολλά παιδιά. Ήξερα ότι είχαν τελειώσει μέσα μου κάποια δεδομένα. Ήξερα ότι ένα παιδί θα μου προσφέρει πράγματα και θα μου ανοίξει την καρδιά και το μυαλό. Θα μάθω να αγαπάω με τον τρόπο που ήθελα εγώ. Μέχρι τότε, δεν τα είχα καταφέρει να το μάθω».