Ακόμα κι αν δεν είσαι διακοπές η εντυπωσιακή βουτιά του Σάκη Ρουβά θα «φορτίσει» τις μπαταρίες σου

Μαρία Ροδίτη
Ακόμα κι αν δεν είσαι διακοπές η εντυπωσιακή βουτιά του Σάκη Ρουβά θα «φορτίσει» τις μπαταρίες σου

Ο Σάκης Ρουβάς κάνει τις… ακροβασίες του στην πισίνα του σπιτιού του και μας βάζει σε summer mood.

Ο κάθε άνθρωπος «φορτίζει» με διαφορετικό τρόπο τις μπαταρίες του. Άλλος θέλει να διαβάσει ένα βιβλίο και να κλείσει το κινητό του, άλλος θέλει να κάνει social detox, ενώ ο Σάκης Ρουβάς… τα καταφέρνει μόνο με μια βουτιά στην πισίνα του σπιτιού του. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης έχει ανεβάσει στα social media αρκετές φορές τις βουτιές του στην πισίνα του σπιτιού του στον Νέο Βουτζά, αλλά αυτήν τη φορά αποφάσισε να επιδοθεί σε ακροβασίες.

Πολλά τα ταλέντα του Σάκη, αλλά δεν ξέραμε ότι το «έχει» τόσο πολύ και με τις βουτιές. Ο ίδιος, πάντως, φαίνεται να απόλαυσε τη βουτιά του όσο τίποτα άλλο – όπως θα δεις κι εσύ στο βίντεο- δίνοντας και σε εμάς που βρισκόμαστε ακόμα στην Αθήνα μια… ανάσα δροσιάς.

Η Γη της ελιάς: Το «κορίτσι» του Σάκη Ρουβά, Μελίνα Κόντη, έρχεται για να αναστατώσει τη Μάνη

Η viral βουτιά του Σάκη Ρουβά

Υπό τον ήχο των τζιτζικιών και φορώντας το μαύρο μαγιό του ο Σάκης Ρουβάς έκανε ανάποδη… τούμπα και έπεσε στην πισίνα του σπιτιού του για να δροσιστεί. «Μια καλοκαιρινή βουτιά «φορτίζει» μυαλό, ψυχή και σώμα!», έγραψε ο τραγουδιστής και – ας μη λέμε ψέματα- μόνο και μόνο στην εικόνα κι εμείς «φορτίσαμε» μπαταρίες.

https://www.instagram.com/p/ChC-sEXjnG5

Ο Σάκης, για ακόμη μια φορά, έδειξε πόσο γυμνασμένο σώμα διαθέτει κι έκανε τις Ρουβίτσες να παραληρούν στο post του γράφοντας ξανά και ξανά «Σάκηηηηηη».

Τον Ιούνιο και πάλι ο τραγουδιστής είχε δημοσιεύσει ένα clip στο οποίο έδειχνε τον ίδιο να βουτά με τα… ρούχα στην πισίνα του γεμάτος χαρά και χαμόγελο. Και πώς είναι δυνατόν να μην είναι κάποιος χαρούμενος όταν απολαμβάνει τον ήλιο και- στην προκειμένη περίπτωση- το δροσερό νερό της πισίνας;

https://www.instagram.com/p/Ce6G0vQDdBC

5 χρόνια γάμου με την Κάτια Ζυγούλη και 19 χρόνια κοινής πορείας

Το καλοκαίρι σίγουρα είναι η αγαπημένη εποχή του Σάκη Ρουβά, διότι -εκτός από το γεγονός ότι απολαμβάνει τις βουτιές του, κάνει διακοπές και περνά περισσότερο χρόνο με τα 4 παιδιά του- τότε παντρεύτηκε και την αγαπημένη του, Κάτια Ζυγούλη.

https://www.instagram.com/p/CfkCWKqNOsA

Και όχι μόνο! Στις 3 Ιουλίου που είναι η επέτειος γάμου του ζευγαριού, η Κάτια έχει τα γενέθλιά της, οπότε το σπίτι της οικογένειας έχει πάντα διπλή χαρά. Φέτος, λοιπόν, το ερωτευμένο ζευγάρι συμπλήρωσε 5 χρόνια γάμου- συνολικά είναι 19 χρόνια μαζί- και γιόρτασε τα γενέθλια της Κάτιας στη Σκιάθο. Ο Σάκης, μάλιστα, έκανε μια τρυφερή αφιέρωση στη σύζυγό του και έγραψε στο Instagram δημοσιεύοντας μια κοινή τους selfie: «Happy birthday my love! 😍 @katiazygouli #happybirthday #mylove #happyanniversary #sakisrouvas».