Η Γη της ελιάς: Το «κορίτσι» του Σάκη Ρουβά, Μελίνα Κόντη, έρχεται για να αναστατώσει τη Μάνη

Κατερίνα Μπούσιου
Η Γη της ελιάς: Το «κορίτσι» του Σάκη Ρουβά, Μελίνα Κόντη, έρχεται για να αναστατώσει τη Μάνη

New entry στη σειρά, ένα πρόσωπο γνώριμο ακόμη και από το GNTM. 

Ο δεύτερος κύκλος της σειράς έρχεται τον Σεπτέμβριο πλήρως ανανεωμένος σε πρόσωπα που θα συμπληρώσουν το κάστ. Στην Γη της ελιάς οι περισσότερες από τις γυναίκες που «έρχονται» φέρνουν αναστάτωση και μπελάδες. Η Μελίνα Κόντη είναι μία από αυτές. Το «κορίτσι» του Σάκη Ρουβά, του GNTM και του Grease.

konti3.jpg

Η Μελίνα του Σάκη

Αν την παρατηρήσετε, σίγουρα κάτι θα σας θυμίζει. Η χορεύτρια και ηθοποιός δεν είναι άγνωστό μας πρόσωπο. Οι δε Ρουβίτσες σίγουρα θα την αναγνωρίσουν αμέσως, γιατί η Μελίνα Κόντη έχει συνεργαστεί πολλές φορές με τον τραγουδιστή, ως το «κορίτσι» του. Αρχικά από το video clip του «Εγώ στα έλεγα».

Μαζί του όμως έχει βρεθεί τόσο σε συναυλίες, όσο και στο X Factor.

https://www.instagram.com/p/BTJY2u9Br4Q

Πριν σας δώσουμε όλες τις πληροφορίες για τον νέο της ρόλο, να σας πούμε ότι εκτός από χορεύτρια είναι και ηθοποιός συμμετέχοντας σε αρκετές θεατρικές παραστάσεις όπως το Grease και παλαιότερα στην παράσταση «Victor Victoria» στο πλευρό της Εβελίνας Παπούλια και του Γιάννη Στάνκογλου. Έχει λάβει όμως μέρος και σε αρκετά διαφημιστικά σποτ ως μοντέλο και κάπως έτσι την γνωρίσαμε και στο τρείλερ του GNTM πριν από 3 χρόνια. Είναι το μελαχρινό κορίτσι που εμφανίζεται στην έναρξη.

https://www.instagram.com/p/B1dohN4Ih5N

Η Ράινα της Μάνης

Η Μελίνα μπαίνει στην σειρά για να φέρει μεγάλη αναστάτωση. Στην πόλη ανοίγει ένα νέο μπαρ και εκείνη θα υποδυθεί την Ράινα, την χορεύτρια του μαγαζιού. Η ηθική της θα προβληματίσει πολλούς, αλλά εκεί με τον δυναμισμό της είναι αποφασισμένη να μην αφήσει τα σχόλια να την επηρεάσουν. Αποφασίζει να συγκατοικήσει με την Αλκμήνη, τη συνεργάτη της Μυρτάλης και αυτό θα φέρει αρκετούς μπελάδες στην συνέχεια. Ο πρώτος που αντιδρά με το κακόφημο μπαρ και με εκείνη, είναι ο Πότης. Η Ράινα κρύβει πολλά μυστικά τα οποία θα αποκαλύπτονται...σταδιακά.

Η Γη της ελιάς: Αυτό το κορίτσι γίνεται το τρίτο πρόσωπο ανάμεσα σε Φίλιππο και Βασιλική

https://www.instagram.com/p/CgT2ID4M_aU

Να σημειώσουμε ότι η πολυτάλαντη Μελίνα, πήρε πριν από μερικούς μήνες και το πτυχίο της από το τμήμα Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Πανεπιστημίου Αθηνών. Προς το παρόν δεν την βλέπουμε να την ενδιαφέρει ο χώρος της δημοσιογραφίας, γιατί πριν από λίγες μέρες πήρε και επίσημα το πτυχίο της από την δραματική σχολή του Θεάτρου Τέχνης.