Ο Απόστολος Ρουβάς είπε την αλήθεια που όλοι περίμεναν για τον χαρακτηρισμό «αδελφός του Σάκη»

Ιωάννα Τζανή
Ο Απόστολος Ρουβάς είπε την αλήθεια που όλοι περίμεναν για τον χαρακτηρισμό «αδελφός του Σάκη»

«Δεν είναι επάγγελμα, αλλά γεγονός», είπε χαρακτηριστικά ο Απόστολος Ρουβάς.

Ο Απόστολος Ρουβάς είναι ένα πρόσωπο που αγαπήθηκε ιδιαίτερα από το τηλεοπτικό κοινό του Survivor και όλοι έκαναν λόγο για το ήθος, την ισορροπημένη προσωπικότητα, αλλά και την αγωνιστικότητά του.

Παρόλο που ο σεφ είναι από μόνος του γνωστός τόσο λόγω της συμμετοχής του στο ριάλιτι επιβίωσης όσο και λόγω του επαγγέλματός του και της συμμετοχής του την εκπομπή της Δανάης Μπάρκα «Πάμε Δανάη», η «σκιά» του σταρ αδερφού του Σάκη τον ακολουθεί, και ο Απόστολος δεν κρύβει το γεγονός ότι τον ενοχλεί αυτό.

Σε συνέντευξη του πρώην παίκτη του Survivor, που είδαμε στο Happy Day, ο Απόστολος μίλησε για τη συμμετοχή του στο Survivor, τους συμπαίκτες του, αλλά και τον λόγο που τον ενοχλεί να τον χαρακτηρίζουν «αδερφό του Σάκη».

https://www.instagram.com/p/CF9AwzyF5gq

Ο Απόστολος Ρουβάς αποκαλύπτει ποιο είναι το μεγαλύτερο δώρο που του έκανε το Survivor

Ο Απόστολος Ρουβάς για τη συμμετοχή του στο Survivor:

«Το Survivor ήταν μοναδική εμπειρία για μένα. Ένας από τους λόγους που πήγα ήταν τα χρήματα γιατί θα μπορούσαν να με βοηθήσουν να βελτιώσω την ποιότητα ζωής μου.
Δεν έχω να αποδείξω τίποτα σε κανέναν όσον αφορά στον χαρακτήρα μου. Παραδέχομαι ότι ίσως ήμουν κάπως δύστροπος αλλά τα πράγματα στο παιχνίδι μεγαλοποιούνται και χάνεις την ψυχραιμία σου», είπε ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης.

Για τον Τάκη Καραγκούνια και τις απειλές που εξαπέλυσε εναντίον του:

«Αυτό έγινε λίγο πριν αποχωρήσω. Μου είπε κάτι πολύ άσχημο. Θα πρέπει να μάθει να συγκρατεί τα νεύρα του. Ο Τάκης είναι ένας άνθρωπος που αναμφίβολα έχει επιθετική συμπεριφορά», δήλωσε ο Απόστολος Ρουβάς.

Για το πώς διαχειρίστηκε τη διασημότητα του αδερφού του Σάκη Ρουβά:

«Μεγάλωσα με τον χαρακτηρισμό "ο αδελφός του Σάκη" Όταν ήμουν μικρός, μπορεί να με ενοχλούσε λίγο. Όλοι θέλουμε να είμαστε αυτόνομες προσωπικότητες. Το ότι είσαι ο αδελφός του Ρουβά δεν είναι επάγγελμα αλλά γεγονός».

Η εξομολόγηση του Απόστολου Ρουβά για τη σχέση με τον πατέρα του

Μιλώντας στην εκπομπή «Όλα Γκουντ» μια εβδομάδα μετά την αποχώρησή του από το Survivor, ο Απόστολος Ρουβάς εξομολογήθηκε ποιο είναι το μεγαλύτερο δώρο που του έκανε η συμμετοχή του στο παιχνίδι επιβίωσης και το πώς άλλαξε τη σχέση που είχε με τον πατέρα του, Κωνσταντίνο.

«Πολλές φορές είμαστε σκληροί χωρίς λόγο. Μεγαλώνοντας σε μια οικογένεια χωρισμένων γονιών και σε μια πολύ μικρή ηλικία, γιατί όταν χώρισαν οι γονείς μου ήμουν επτά ετών, πολλές φορές αναπτύσσεις πράγματα στο μυαλό σου που αδικούν κάποιους ανθρώπους. Μεγαλώνεις με αυτό, περνάνε τα χρόνια, συνειδητοποιείς κάποια πράγματα αλλά ποτέ δεν τα λες», είπε αρχικά ο Απόστολος Ρουβάς για τον μπαμπά του.

Και συνέχισε:

«Βρεθήκαμε με τον πατέρα μου τώρα που επέστρεψα από το Survivor. Μας δόθηκε η ευκαιρία να τα πούμε, να μιλήσουμε και θεωρώ πως έχουν αλλάξει κάποια πράγματα. Με έναν τρόπο, σε έναν πολύ μεγάλο βαθμό το οφείλω στο παιχνίδι αυτό. Έχω αλλάξει στάση ζωής και τρόπο σκέψης για πολλά πράγματα. Το παιχνίδι μόνο δώρα μου έχει κάνει και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που πήρα την απόφαση να μπω σε αυτό».