«Μη μου θυμώνεις που μέσα μου δεν μεγαλώνεις» λέει η Σίσσυ Χρηστίδου στον γιο της που έχει γενέθλια

«Μη μου θυμώνεις που μέσα μου δεν μεγαλώνεις» λέει η Σίσσυ Χρηστίδου στον γιο της που έχει γενέθλια

Ο Φίλιππος Μαραντίνης γίνεται 14 ετών και η μαμά του, Σίσσυ Χρηστίδου, του κάνει μια πολύ τρυφερή αφιέρωση.

Μέρα χαράς είναι η σημερινή για την οικογένεια της Σίσσυς Χρηστίδου. Κι αυτό, γιατί ο μεγάλος γιος της παρουσιάστριας έχει τα γενέθλιά του. Ο Φίλιππος-Ραφαήλ γίνεται 14 ετών και η μαμά Σίσσυ έσπευσε μέσω Instagram να του κάνει την πιο τρυφερή αφιέρωση.

Η Σίσσυ Χρηστίδου πιο χαρούμενη από ποτέ φορά το μαγιό της και το διασκεδάζει σα μικρό παιδί

Η #tb φωτογραφία της Σίσσυς από το μαιευτήριο με τον Φίλιππο

Μια φωτογραφία από το μαιευτήριο και κρατώντας στην αγκαλιά της τον πρωτότοκό της, Φίλιππο-Ραφαήλ, δημοσίευσε η Σίσσυ Χρηστίδου για να του ευχηθεί για τα γενέθλιά του. Η παρουσιάστρια φαίνεται να κρατά το νεογέννητο μωράκι της τρυφερά και το βλέμμα της… τα λέει όλα.

https://www.instagram.com/p/ChMdKheoo1Y

«~ 13.08.08 ~ Σήμερα γιορτάζουμε την ευλογημένη ημέρα που ήρθες στον κόσμο. Πού να φανταζόμουν πως θα ανοιγοκλείσω τα μάτια μου και θα έχουν περάσει 14 χρόνια…14 χρόνια! Μη μου θυμώνεις που μέσα μου δεν μεγαλώνεις.. Όσο και να προσπαθώ, δεν αλλάζει αυτό.. Σ´ αγαπώ Φίλιππε.. με μια αγάπη ανίκητη, απόκοσμη..
Χρόνια πολλά γλυκέ μου έφηβε.. τώρα αρχίζουν όλα.. ❤️», έγραψε στο caption της ανάρτησής της η παρουσιάστρια με τις ευχές από τους διαδικτυακούς της φίλους να πέφτουν «βροχή».

Να σημειωθεί ότι η Σίσσυ – μετά τις πολυήμερες διακοπές της στη Σαμοθράκη μαζί με την κουμπάρα της, Χριστίνα Κοντοβά- βρίσκεται στη Χαλκιδική, στην εξοχική κατοικία της οικογένειας, όπου και θα σβήσει την τούρτα του ο Φίλιππος- Ραφαήλ.

Οι διακοπές της Σίσσυς στη Σαμοθράκη με τη Χριστίνα Κοντοβά

Γυναικεία… υπόθεση ήταν οι διακοπές της Σίσσυς Χρηστίδου και της Χριστίνας Κοντοβά στη Σαμοθράκη. Οι δύο καλές φίλες και κουμπάρες ταξίδεψαν στον εναλλακτικό προορισμό χωρίς τα παιδιά τους για να ξεκουραστούν και να δημιουργήσουν υπέροχες αναμνήσεις.

https://www.instagram.com/p/Cg_5YkvoJ4c

Οι δυο τους πόζαραν γεμάτες χαρά και ενθουσιασμό – σαν μικρά παιδιά- στον φακό και απόλαυσαν στο έπακρο τις καλοκαιρινές διακοπές τους. Ειδικά η Σίσσυ Χρηστίδου είχε μεγάλη ανάγκη να πατήσει ένα pause στην τρελή καθημερινότητα και να περάσει καλά, μετά και τη δύσκολη χρονιά που είχε λόγω της απώλειας της μαμάς της.

xristidou_samothraki8.jpg

Πάντως, μετά τις καλοκαιρινές της διακοπές στη Χαλκιδική και στην οικογενειακή εξοχική κατοικία, η Σίσσυ αναμένεται να επιστρέψει στην Αθήνα για την προετοιμασία της εκπομπής της στο MEGA, «Χαμογέλα και πάλι», όπου και συνεχίζει έχοντας στο πλευρό της την Ελένη Βουλγαράκη, τον Νίκο Συρίγο και τον Παύλο Σταματόπουλο.