Η Σίσσυ Χρηστίδου φόρεσε Βάσια Κωσταρά και ήταν η πιο λαμπερή καλεσμένη σε βάφτιση

Ναταλία Κατσακιώρη
Η Σίσσυ Χρηστίδου φόρεσε Βάσια Κωσταρά και ήταν η πιο λαμπερή καλεσμένη σε βάφτιση

Ένα φόρεμα άκρως καλοκαιρινό και εντυπωσιακό, σε floral boho style.

Ο γιος της Σίσσυς Χρηστίδου έγινε νονός. Ο Μιχαήλ, ή αλλιώς, Mike, όπως τον φωνάζουν οι φίλοι και η οικογένεια, βάφτισε το γιο της καλύτερης φίλης της Σίσσυς σε μία άκρως συγκινητική τελετή, που έγινε στη Θεσσαλονίκη. Ο μικρός πήρε το όνομα Άγγελος και η γνωστή παρουσιάστρια ήταν κάτι παραπάνω από περήφανη για το γιο της, που βάφτισε τον Άγγελο μαζί με το φίλο του, Νίκο.

Συγκεκριμένα έγραψε στη σχετική λεζάντα, σε μία ανάρτηση της από τη βάφτιση: «Ο Μιχαήλ μου έγινε νονός. Μαζί με τον φίλο του τον Νίκο. Βάφτισαν τον γιο της καλύτερης μου φίλης και νονάς του Φίλιππου. Στην πιο συγκινητική τελετή που μπορείς να σκεφτείς... Γιατί μετά από τριάντα χρόνια μαζί, δεν είμαστε πια φίλες.. είμαστε ένα..».

Στις φωτογραφίες που μοιράστηκε η Σίσσυ με τους ακολούθους της στα social media, φαίνεται όλος ο υπέροχος στολισμός της εκκλησίας, ο νεοφώτιστος Άγγελος μαζί μα τη μαμά του, αλλά και η ίδια που ποζάρει χαρούμενη και λαμπερή με το φόρεμα που διάλεξε για τη μεγάλη μέρα και ήταν κάτι παραπάνω από εντυπωσιακό.

Η Σίσσυ Χρηστίδου με δημιουργία της Βάσιας Κωσταρά.

undefined

Πιο συγκεκριμένα η Σίσσυ διάλεξε ένα από τα φορέματα της καλοκαιρινής συλλογής της Βάσιας Κωσταρά, μία από τις πιο αγαπημένες Ελληνίδες σχεδιάστριες, που έχουν δημιουργήσει το δικό τους κοινό με τα περίτεχνα prints της. Τα περισσότερα από τα ρούχα της είναι με έντονα και ζωντανά χρώματα, αλλά και τυπώματα που δημιουργεί η ίδια, Η Σίσσυ διάλεξε ένα maxi φόρεμα με λαχούρια σε αποχρώσεις του κεραμιδί και του μαύρου.

Η γραμμή του ήταν ανάλαφρη και καλοκαιρινή, παρόλο που είχε μακρύ μανίκι, αφού τα βολάν που ξεκινούσαν από τους γοφούς και κατέληγαν στο τελείωμα έδιναν την απόλυτη κίνηση στο περπάτημα. Το πάνω μέρος έδινε την αίσθηση του κρουαζέ, ένα fit που κολακεύει πολύ τη μέση και αναδεικνύει το ντεκολτέ. Η Σίσσυ επέλεξε να το συνδυάσει με κλασικά ψηλοτάκουνα, μαύρα πέδιλα, ενώ τα μαλλιά της ήταν χτενισμένα σε χαλαρά κύματα.

Ένα πολύ απλό και άνετο look, κατάλληλο για την ημέρα της βάφτισης, που έδωσε στη Σίσσυ καλοκαιρινό αέρα και bohemian κομψότητα.