H Nia Vardalos έκανε τρικούβερτο γλέντι αλά ελληνικά μετά το τέλος των γυρισμάτων της ταινίας της

Κατερίνα Μπούσιου
H Nia Vardalos έκανε τρικούβερτο γλέντι αλά ελληνικά μετά το τέλος των γυρισμάτων της ταινίας της

(Photo by Willy Sanjuan/Invision/AP)

Invision

Η ηθοποιός και σκηνοθέτης είναι στην Aντίπαρο, αφού μετά από δύο μήνες ολοκλήρωσε τα γυρίσματα του My Big Fat Greek weeding 3. 

Εδώ και δύο μήνες η ελληνικής καταγωγής ηθοποιός και σκηνοθέτης Nia Vardalos βρισκόταν στην Ελλάδα για τα γυρίσματα του sequel της ταινίας «Γάμος αλά ελληνικά 3» (My Big Fat Greek Weeding 3). Η διάσημη σε όλον τον πλανήτη οικογένεια Portokalos, ολοκλήρωσε τις περιπέτειές της πριν από λίγες ημέρες και η ηθοποιός αποφάσισε να κάνει και ένα γλέντι αλά ελληνικά για να τιμήσει την πατρίδα της.

https://www.instagram.com/p/CgKNd3drt1v

Από την Αντίπαρο με αγάπη

Στην συνέχεια των δύο ταινιών που έχουν γνωρίσει παγκόσμια επιτυχία, όλη η οικογένεια Portokalos μετακομίζει για λίγο στην Ελλάδα. Η κόρη της Τούλας και του Ian, Paris, παντρεύεται και φυσικά ο γάμος θα γίνει στον τόπο καταγωγής της μητέρας της. Βέβαια η Τούλα - που υποδύεται η ίδια η Nia Vardalos - δεν έχει επισκεφτεί ποτέ ξανά την χώρα καταγωγής των γονιών της. Έρχεται ωστόσο για έναν ιδιαίτερο ρόλο. Ο πατέρας της Gus, έχει πεθάνει και οι Portokalos θέλουν να τον τιμήσουν κάνοντας εδώ τον γάμο. Ο ηθοποιός Micheal Konstantin που υποδυόταν τον κινηματογραφικό της πατέρα έφυγε πριν από 2 χρόνια από την ζωή και αποτελούσε μία χαρακτηριστική μορφή των ταινιών της. Η ηθοποιός και σκηνοθέτης είχε δηλώσει εξαρχής ότι αυτή η ταινία είναι αφιερωμένη σε εκείνον.

https://www.instagram.com/p/CToGB7qlcCT

Τα γυρίσματα ξεκίνησαν στα τέλη Μαίου από την Αθήνα, με κάποιες μικρές περιπέτειες, καθώς το φουσκωτό με μέλη της παραγωγής ενεπλάκη σε ατύχημα έξω από την Ανάβυσσο, ευτυχώς όμως χωρίς να τραυματιστεί κάποιος σοβαρά. Μετά από αυτή την ατυχία, η υπόλοιπη ταινία γυρίστηκε στην Κέρκυρα, με τους κατοίκους να συμμετέχουν ως θεατές και την Nia Vardalos πραγματικά χαρούμενη για αυτή την θερμή υποδοχή.

https://www.instagram.com/p/Cg6EhoHK836

Nia Vardalos: Τα γυρίσματα της νέας της ταινίας στην Ελλάδα και η ανέλπιστη πρόταση που δέχτηκε

Τα γυρίσματα τελείωσαν και η Nia μαζί με κάποιους από τους ηθοποιούς της ταινίας, έμεινε για ολιγοήμερες διακοπές στην Ελλάδα, την οποία φυσικά αισθάνεται ως πατρίδα της, παρόλο που δεν έχει μεγάλωσει εδώ.

2020 Elton John AIDS Foundation Oscar Viewing Party

(Photo by Willy Sanjuan/Invision/AP)

Invision

Προχθές το βράδυ έγινε γλέντι τρικούβερτο σε ταβέρνα του νησιού με την ηθοποιό να χορεύει μέχρι και συρτάκι. Η ηθοποιός στην ανάρτησή της έγραψε πως έριξε δάκρυα ως Ελληνίδα από ευγνωμοσύνη, γιατί κατόρθωσε να γυρίσει αυτή την ταινία στη χώρα της.

https://www.instagram.com/p/ChEr1MdDmrg

Σήμερα βρισκόταν στην Αντίπαρο, ένα νησί στο οποίο και στο παρελθόν έχει κάνει διακοπές και μόνη της και ως φιλοξενούμενη του Tom Hanks και της Rita Wilson στο εξοχικό τους. Η ταινία αναμένεται να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες την επόμενη χρονιά και σίγουρα η Nia θα κανονίσει και πρεμιέρα στην Αθήνα, για να τιμήσει την χώρα στην οποία έκανε τα γυρίσματα.

https://www.instagram.com/p/ChPhyDuMGA8