Nia Vardalos: Τα γυρίσματα της νέας της ταινίας στην Ελλάδα και η ανέλπιστη πρόταση που δέχτηκε

Κατερίνα Μπούσιου
Nia Vardalos: Τα γυρίσματα της νέας της ταινίας στην Ελλάδα και η ανέλπιστη πρόταση που δέχτηκε

 (AP Photo/Chris Pizzello)

Η θορυβώδης οικογένεια Portokalos επιστρέφει και τα γυρίσματα του  «Γάμος αλά ελληνικά 3» μόλις ξεκίνησαν με την ενθουσιασμένη Nia Vardalos να δέχεται και μία αναπάντεχη πρόταση από έλληνα σχεδιαστή. 

Η Καναδή ηθοποιός και σκηνοθέτης Nia Vardalos που έχει ελληνική καταγωγή, ετοιμάζει την τρίτη ταινία «Γάμος αλά ελληνικά» (Μy big fat weeding 3) και τα γυρίσματα στην χώρα μας ήδη ξεκίνησαν. Το sequel της ταινίας, κρύβει μία συγκινητική προσωπική ιστορία και σε αυτή την χολυγουντιανή παραγωγή θα λάβουν μέρος και έλληνες ηθοποιοί. Η Vardalos έδειξε πριν από λίγες ώρες τον ενθουσιασμό της που βρίσκεται στην Ελλάδα και δέχθηκε μάλιστα και μία πρόταση για συνεργασία από έλληνα σχεδιαστή.

Αφιερωμένη στον Gus

Στην συνέχεια των δύο ταινιών που έχουν γνωρίσει παγκόσμια επιτυχία, όλη η οικογένεια Portokalos μετακομίζει για λίγο στην Ελλάδα. Η κόρη της Τούλας και του Ian, Paris, παντρεύεται και φυσικά ο γάμος θα γίνει στον τόπο καταγωγής της μητέρας της. Βέβαια η Τούλα - που υποδύεται η ίδια η Nia Vardalos - δεν έχει επισκεφτεί ποτέ ξανά την χώρα καταγωγής των γονιών της. Έρχεται ωστόσο για έναν ιδιαίτερο ρόλο. Ο πατέρας της Gus, έχει πεθάνει και οι Portokalos θέλουν να τον τιμήσουν κάνοντας εδώ τον γάμο.

Obit Michael Constantine

(AP Photo/Rene Macura, File)

Και εδώ κρύβεται και μία συγκινητική ιστορία. Ο ηθοποιός Micheal Konstantin που υποδυόταν τον κινηματογραφικό της πατέρα έφυγε πριν από 2 χρόνια από την ζωή και αποτελούσε μία χαρακτηριστική μορφή των ταινιών της. Η ηθοποιός και σκηνοθέτης είχε δηλώσει εξαρχής ότι αυτή η ταινία είναι αφιερωμένη σε εκείνον.

https://www.instagram.com/p/CfEx7HLDmQ4

Τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει ήδη από την Κέρκυρα, αλλά η Vardalos έμεινε για λίγες ημέρες στην Αθήνα και συγκεκριμένα στην Πλάκα, όπου γύρισε και ένα video δίνοντας κάποιες πληροφορίες για την τόσο μεγάλη παραγωγή. Σε αυτή την ανάρτηση αρκετοί έλληνες φαν της απάντησαν, αλλά ανάμεσα στα σχόλια η ηθοποιός δέχθηκε ένα κολακευτικό σχόλιο και μία πρόταση από τον Βασίλη Ζούλια να φορέσει δημιουργίες της: «Χρειάζεσαι ένα δικό μου φόρεμα. Ή και περισσότερα». Με εκείνη να απαντά ευθύς και ενθουσιασμένη: «Α, ναι. Σε παρακαλώ!». Λέτε να έχουμε τελικά τέτοια συνεργασία;

zoulias.JPG
https://www.instagram.com/p/CU3ovA6F1rE