Κορίτσια στον ήλιο: Από την Ελένη Φουρέιρα στην Δανάη Παππά και την Δωροθέα Μερκούρη

Κατερίνα Μπούσιου
Κορίτσια στον ήλιο: Από την Ελένη Φουρέιρα στην Δανάη Παππά  και την Δωροθέα Μερκούρη

Οι φωτογραφίες με μαγιό και χωρίς φίλτρο. Ελένη Φουρέιρα, Δωροθέα Μερκούρη, Ιωάννα Μαλέσκου, Δανάη Παππά, Κατερίνα Λάσπα και η έκπληξη...Μυρτώ Αλικάκη. 

Άλλες στο εξωτερικό, άλλες στα νησιά μας και άλλες αγαπημένες μας celebrities, βρίσκονται ακόμη στην Αθήνα αυτές τις ημέρες. Ανεξάρτητα από τον τόπο διαμονής και διακοπών, αυτές τις ώρες μας χάρισαν μοναδικά τους στιγμιότυπα με άκρως καλοκαιρινή εμφάνιση με μαγιό. Και εμείς κάναμε ένα μικρό crash test ανάμεσα σε Ελένη Φουρέιρα, Δανάη Παππα, Ιωάννα Μαλέσκου, Δωροθέας Μερκούρη, Κατερίνας Λάσπα και Μυρτώς Αλικάκη. Το αποτέλεσμα βέβαια είναι, ότι όλες είναι μοναδικές με τον τρόπο τους.

Κορίτσι στο σπίτι

Η Ελένη Φουρέιρα δεν έχει αναχωρήσει ακόμη για κάποιο προορισμό με τον αγαπημένο της Αλμπέρτο Μποτία. Απολαμβάνει όμως την άνεση του σπιτιού της και της πισίνας της και σήμερα αποφάσισε να μας εκπλήξει με το γαλάζιο της μαγιό και τα φουτουριστικά γυαλιά της. Οι φήμες για εγκυμοσύνη, έχουν πέσει προ πολλού στο κενό. (κρατάμε όμως και μία επιφύλαξη). Το σημερινό της motto ήταν στην λεζάντα ότι είναι φτιαγμένη για τις ηλιόλουστες μέρες και τα καλοκαίρια.

https://www.instagram.com/p/ChPY5rEqian

Άλλος με την βάρκα μας;

Η Ιωάννα Μαλέσκου εδώ και αρκετές μέρες βρίσκεται στην Ρόδο και απολαμβάνει τον ήλιο και την θάλασσα, όσο ποτέ άλλοτε. Αν και δεν μας αποκαλύπτει την παρέα της, είμαστε σίγουροι ότι απολαμβάνει την συντροφιά του αγαπημένου της Κωνσταντίνου Δανιά, με τον οποίο εμφανίζεται πλέον δημόσια. Σήμερα αποφάσισε να μας χαρίσει μία ακόμη πόζα της με μαγιό, αυτή την φορά μέσα από την φουσκωτή της βάρκα. Ξεκάθαρα φαίνονται όμως τα γυμνασμένα πόδια της.

https://www.instagram.com/p/ChKolnto74W

Ο παλιός είναι αλλιώς

Once a model, always a model. Η Δωροθέα Μερκούρη βρίσκεται στην Ιταλία, όπου έχει περάσει και το μεγαλύτερο μέρος της ζωής της και ποζάρει στα 48 της χρόνια με το σώμα που είχε και στην νεότητα της. Η ομορφιά χρόνια δεν κοιτά.

https://www.instagram.com/p/ChMb8ccs01a

Μετρήστε κοιλιακούς

Το ότι η Κατερίνα Λάσπα λατρεύει την γυμναστική, το ξέρουμε όλοι. Κάθε καλοκαίρι μας δίνεται μία ακόμη ευκαιρία για να θαυμάσουμε και να μετρήσουμε τους κοιλιακούς της.

https://www.instagram.com/p/ChM4GA4qjm4

Η μεγάλη έκπληξη ωστόσο ήρθε από την πλευρά της Μυρτώς Αλικάκη. Η οποία δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοιου είδους εμφανίσεις. Ακομπλεξάριστη και με μήνυμα ξεκάθαρα #nofilter ποζάρει μέσα από το σπίτι της, έτοιμη ωστόσο να βγεί στην παραλία.

https://www.instagram.com/p/ChPIsXgo4ih

Kάπως σκεπτική είναι η Δανάη Παππά η οποία φωτογραφίζεται στην πισίνα του ξενοδοχείου που διαμένει στην Πάρο. Προφανώς και σκέφτεται τις διακοπές που τελειώνουν και τα βάσανα που θα αντιμετωπίσει ως Θοδώρα στον Σασμό. Τα γυρίσματα ξεκινούν σε λίγες μέρες. Το λέει και η ίδια: «Απολαμβάνουμε το καλοκαιράκι όσο μας έχει μείνει ακόμη».

https://www.instagram.com/p/ChP9_w8j-r2